Išsamesnį receptą su 3 skirtingais įdarais ir visa legenda rasite mano „Kepinių knygoje“.
o paprasta rudaji cukru?
Šiandien išbandžiau šį receptą. Sausainiai gavosi labai skanūs! Tik aš vietoj „Farino“ cukraus naudojau paprastą rudajį cukrų.
noriu ir as isbandyti, tik nsu dydi kepeja:) idomu kokios mases turi gautis tesla? ar turi lipti prie ranku? ir jei uzkocioji ir labai limpa prie ranku tarkim, ar butu galima ideti dar miltu?
Na, o jei naudoti paprastą cukrų, ar labai pekeistų skonį?
Sveiki Beata gal zinote kitu kokiu lengvu receptu kaip galima panaudoti varske nes pas mus namie niekas nevalgo varskes tai ka galima su ja padaryti? gal koki pyraga galima iskepti?
Sveiki, ką tik baigėme kepti. Gavosi labai skanūs. Subtilus to cukraus skonis, ne taip rėžia per receptorius, kaip baltasis. Tik mums kažkodėl labai sudžiūvo, o belaukiant eilės į orkaitę permirko (bent jau man taip atrodo) nuo plakinio, tai buvo suku perkelti į skardą. Naminiam naudojimui gavosi liuks, o svečių stalui – dar reikia pasitobulinti.
laba diena ar galite pasakyti kur surasti jusu zele apelsinuose kur darete toje pacioje laidoje??
Labai skanus ir pigus sausainukai.
o as virsu aptepiau trintu braskiu uogiene,irgi labai skanu.Geriausias ivertinimas-tai kaimynes mergaites garsus cepsejimas ir pasakymas,kad jos mama tokiu skaniu sausainiu neiskepa 🙂
Kas cia per stebuklingas cukrus? Ar galima keisti paprastu?