Spausdinti

Varškės, rikotos ir raugintų agurkėlių užtepas

0
komentarai
6
Porcijos
4 asm.

Reikės:

Nedidelio indelio rikotos
200 g varškės
šaukšto majonezo
2 šaukštų grietinės
1–2 marinuotų agurkėlių
Kelių bazilikų lapelių
Šaukšto citrinų sulčių
Žiupsnelio druskos
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Agurkėlį smulkiai supjaustome, o likusius ingredientus sutriname maisto smulkintuvu ir įmaišome agurką.

Ingredientai
Patarimas

Su salierų/morkų/šviežių agurkų lazdelėmis – gaivu ir, ką jau čia, paprasčiausiai tobula.

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. turėtų būt labai skanu 🙂 visi jūsų receptai įdomūs, skanūs ir nesudėtingi 🙂 aš pati panašiai darau, tik su varške, o ją sumaišau su grietine, majonezu, šiek tiek česnakiuko, krapų ir sutarkuoju šviežią agurkėlį, viską sumaišau, užtepu ant skrudintos duonytės ir viskas 🙂 labai skanu ir paprasta 🙂

  2. Esu tik įsibėgėjanti jauna namų, o juolab virtuvės šeimininkė, o jūsų receptus skaitau kaip patį įdomiausią romaną, žodžiu, fanė 😀 Tad turiu pasiūlymėlį nedidelį – jeigu pradėtumėte rašyti patarimus pradedančioms suktis virtuvėje – ką daryti kad keptuvė nepridegtų, kad tešla nekibtų ir pan. Nes man bent jau asmeniškai to kartais labai trūksta, o daug paaugliukų norėtų tapti namų šeimininkėmis.
    Sako, idėjų blogų nebūna, nebent ne laiku arba ne vietoj, tai tikiuosi kad vietoj. :))

Rašyti komentarą