8241
Beatos virtuvė

Varškės, rikotos ir raugintų agurkėlių užtepas

(6)

Puikiausiai tinka ir bulvėms, ir visoms jūsų žinomoms daržovėms paskaninti.

Reikės:
  • Nedidelio indelio rikotos
  • 200 g varškės
  • šaukšto majonezo
  • 2 šaukštų grietinės
  • 1–2 marinuotų agurkėlių
  • Kelių bazilikų lapelių
  • Šaukšto citrinų sulčių
  • Žiupsnelio druskos

Agurkėlį smulkiai supjaustome, o likusius ingredientus sutriname maisto smulkintuvu ir įmaišome agurką. Su salierų/morkų/šviežių agurkų lazdelėmis – gaivu ir, ką jau čia, paprasčiausiai tobula.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (6)
Komentarai
  1. Saulenė parašė:

    turėtų būt labai skanu 🙂 visi jūsų receptai įdomūs, skanūs ir nesudėtingi 🙂 aš pati panašiai darau, tik su varške, o ją sumaišau su grietine, majonezu, šiek tiek česnakiuko, krapų ir sutarkuoju šviežią agurkėlį, viską sumaišau, užtepu ant skrudintos duonytės ir viskas 🙂 labai skanu ir paprasta 🙂

  2. Yurga parašė:

    Prašau, idekite nuotrauka!

  3. Justina :)) parašė:

    Esu tik įsibėgėjanti jauna namų, o juolab virtuvės šeimininkė, o jūsų receptus skaitau kaip patį įdomiausią romaną, žodžiu, fanė 😀 Tad turiu pasiūlymėlį nedidelį – jeigu pradėtumėte rašyti patarimus pradedančioms suktis virtuvėje – ką daryti kad keptuvė nepridegtų, kad tešla nekibtų ir pan. Nes man bent jau asmeniškai to kartais labai trūksta, o daug paaugliukų norėtų tapti namų šeimininkėmis.
    Sako, idėjų blogų nebūna, nebent ne laiku arba ne vietoj, tai tikiuosi kad vietoj. :))

  4. Indrė parašė:

    Beata, tai visgi ar marinuoti agurkėliai ar rauginti? 🙂 Recepte vienaip parašyta, pavadinime kitaip 🙂

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.