8241
Beatos virtuvė

Varškėčiai su obuoliais

(0)

Be varškės mes gyventi negalim, neslėpkim. Tai tikrai nepamaišys dar vienas receptas su ja - varškėčiai su obuoliais.

Reikės:
  • 450 g DVARO varškės
  • 3 šaukštų DVARO grietinės
  • 2 kiaušinių
  • 6–7 šaukštų miltų
  • 3 šaukštų cukraus
  • 2 obuolių
  • 1 kupino šaukštelio cinamono
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių
  • Druskos

Purus varškės debesėlis, salsvas obuolys ir tvirta, turtinga grietinė. Pasaka, o ne pusryčiai šie varškėčiai su obuoliais.

Gaminame:

  1. Sutarkuokite obuolius stambia tarka. Kiaušinius lengvai šluotele suplakite su grietine ir cukrumi.
  2. Į plakinį įdėkite varškę, tarkuotus obuolius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską. Visk ąlabai gerai išmaišykite.
  3. Suformuokite varškėtukus. Kepkite keptuvėje su trupučiu riebalų (skanu su kokosų aliejumi) arba dėkite į sviestu pateptą skardą ir kepkite 20 minučių orkaitėje. Valgykite su skaniausia grietine arba uogomis.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.