Purus varškės debesėlis, salsvas obuolys ir tvirta, turtinga grietinė. Pasaka, o ne pusryčiai šie varškėčiai su obuoliais.
Gaminame:
Sutarkuokite obuolius stambia tarka. Kiaušinius lengvai šluotele suplakite su grietine ir cukrumi.
Į plakinį įdėkite varškę, tarkuotus obuolius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską. Visk ąlabai gerai išmaišykite.
Suformuokite varškėtukus. Kepkite keptuvėje su trupučiu riebalų (skanu su kokosų aliejumi) arba dėkite į sviestu pateptą skardą ir kepkite 20 minučių orkaitėje. Valgykite su skaniausia grietine arba uogomis.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia
Manau visai geras variantas sportuojantiems