8241
Beatos virtuvė

Uogienė su cukinijomis

(1)

Geras ir garbingas būdas naikinti vasarą ir rudenį klestinčias cukinijas.

Reikės:
  • 600 g kubeliais pjaustytos nuskustos cukinijos
  • 600 g kubeliais pjaustytų neluptų obuolių
  • 300 ml vandens
  • 700 g įvairių uogų (aš naudojau serbentus, mėlynes bei avietes)
  • 900 g cukraus uogienėms virti

1. Obuolius ir cukinijas suberiame į puodą, supilame vandenį ir verdame, kol vanduo užvirs, obuoliai ir cukinijos pradės minkštėti – apie 5 minutes.

2. Suberiame uogas ir palaukiame kol užvirs ir suminkštės, vėl maždaug 5 minutes.

3. Į užvirusią ir suminkštėjusią masę supilame cukrų, gerai išmaišome ir nuo užvirimo paverdame dar 10 minučių.

4. Supilstykite uogienę į švarius stiklainiukus ir sandariai užsukite.

Skanaus!

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (1)
Komentarai
  1. Justas parašė:

    Ar galima uogienių cukrų pakeisti paprastu cukrumi? Kiek tada paprasto cukraus reikia?

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.