Spausdinti

Paprastas, maistingas ir ypač gardus įdarytų bulvių receptas – puiki idėja sotiems pietums. Beje,taip įdarytos bulvės puikiausiai susipakuoja ir į priešpiečių dėžutę.

Tuno salotomis įdarytos bulvės

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

Su odele keptų bulvių
2 salierų stiebų
Krapų, petražolių
7 marinuotų agurkėlių
Saujos ridikėlių
1 šaukšto konservuotų uoginių paprikų
2 skardinių tuno aliejuje
1 valgomojo svogūnėlio
4 šaukštų majonezo
Citrinos sulčių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Salierų lapkočius, ridikėlius, marinuotus agurkėlius, konservuotus jelapenus, petražoles ir krapus susmulkiname ir suberiame į vieną didelį dubenį. Ten sudedame ir dvi skardines tuno (aliejaus ar sūrymo perteklių prieš tai nuspaudžiame).

2

Labai smulkiai supjaustome šalotinį (valgomąjį) svogūnėlį, sudedame ir jį. Viską sumaišome su majonezu ir šlakeliu citrinos sulčių.

3

Imame karštą bulvę, įpjauname iki pusės kryželiu ir truputį paspaudžiame, kad atsirastų daugiau vietos, kur galėsime prikrauti gardžių tuno salotų. Dedame dosniai pasiruošto įdaro ir skanaujame nedelsdami.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą