Trupininis migdolinis slyvų pyragas yra visiška prancūziška klasika! Trapi sviestinė tešla su migdolų kremo sluoksniu, o ant viršaus galima dėti kriaušes, slyvas ar obuolius. Aš dėjau DAUG slyvų, iškepė purus, saldus, truputį kaip pudingas, bet su sausainių gabaliukais. Fantastiškai skanus.
Išbandžiau. Patiko. Ačiū 🙂
Sveika Beata, ar pavyktų jeigu avižinius miltus pakeisčiau speltos? Ačiū
Slyvas pakeičiau obuoliais. Nuostabus pyragas iškepė. Šeimyna įvertino puikiai!
Nerealus pyragas! Favoritų sąraše! Puikus!
Puikus pyragas, vel ruduo, vel kepam
Į kiaušinių masę pilame miltus
Čia koks kiekis? Ir kokių miltų?
Laba diena.
Norėčiau pasiteirauti ar tinka vietoje maltų migdolų migdolų miltai? 🙂
Ačiū!