Vieną žvarbią žiemos dieną į „Beatos virtuvę“ atskriejo laiškas. Rašė mums du dzūkai – Šarūnas ir Darius, kurie, pasirodo, ne tik nuolat žiūri šią laidą, bet ir patys yra puikūs kulinarai ir profesionalūs virtuvės šefai, susipažinę darbe ir tapę bičiuliais, arba kitaip – „Virtuvės broliais“. Jų troškintais jaučio žandais įdarytos paprikos tikrai ypatingos.
Šarūnas ir Darius įdarė ne mums įprastas dideles, bet mažąsias paprikas. Ir ne malta mėsa, o troškintais jaučio žandais! Šalia jie paruošė jogurtinį padažą su šviežiomis mėtomis ir kuminu.
Tai gali būti ir vakarienė, ir draugų kompanijos užkandis, kurį imi pirštais ir valgai užsikraudamas padažo.
Broliai viską kepė lauke, griliuje, tačiau tą patį galima padaryti ir orkaitėje, o mėsą troškinti gilioje keptuvėje su dangčiu ar puode ant viryklės.
Gaminame: