8241
Beatos virtuvė

Traškios duonos lazdelės su keptu brie sūriu

(1)
Reikės:
  • Juodos duonos su sėklomis „Beatos Virtuvė"
  • šlakelio alyvuogių aliejaus
  • 125 g bri sūrio
  • bruknių uogienės
  • kelių čiobrelio šakelių

Kai trūksta idėjų vakarėliui ar netikėtiems svečiams, tereikia kitaip supjaustyti duoną, ją apkepti ir patiekti su šiltu, išsilydžiusiu sūriu. O jei dar rasite uogienės ar čatnio, puikus užkandis paruoštas bus per kelias minutes.

Beatos virtuvės juodą duoną su sėklomis supjaustome juostelėmis, lazdelėmis ar ilgesniais kvaratėliais, kaip patinka. Išdėliojame į kepimo skardą,  pašlakstome aliejumi ir kepame 180-190C orkaitėje apie 15 minučių, kol apskrus.

Toje pačioje skardoje, jei telpa, galite įdėti ir brie sūrį keptį – jo viršų įpjauname peiliu, uždedame čiobrelio, citrininio čiobrelio ar rozmarino šakelę ant viršaus ir taip pat komandiruojame į orkaitę šilti, lydytis apie 20 minučių.

Susirandame spanguolių, bruknių ar apelsinų uogienę, sudedame į indelį ir kai iškeps sūris ir duona, suporuosime juos visus kartu ir bus tikrai jaukus, skanus, per pirštus varvantis užkandis.

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Tomas parašė:

    Labai skanu, ačiū už receptą! Rekomenduoju.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.