Spausdinti

Traški kiniška vištiena su ryžiais

0
komentarai
249
Porcijos
4 asm.
Kepimo, virimo laikas
5 min.

Ryžiams:

stiklinės apvalių ryžių
2 kiaušinių
1 morkos
ryšelio svogūnų laiškų
100 g virto kumpio
100 g konservuotų kukurūzų
100 g konservuotų žaliųjų žirnelių
aliejaus kepti
druskos

Vištienos gabalėliams:

1 vištienos filė
1 litro aliejaus kepti
4 šaukštų krakmolo
5–6 šaukštų vandens
3 šaukštų mėgstamo pomidorų padažo
šaukšto aliejaus
šaukšto cukraus
šaukšto ryžių acto
Kaip gaminti?

Gaminimas

Paruošiame ryžius:

1

Išverdame ryžius.

2

Morką ir kumpį supjaustome nedideliais kubeliais, svogūnus susmulkiname.

3

Dubenėlyje išplakame kiaušinius.

4

Keptuvę su šlakeliu aliejaus gerai įkaitiname ir iškepame kiaušinius.

5

Kitoje keptuvėje apkepame morką, svogūnus, kumpį, beriame kukurūzus ir žirnelius. Kai viskas lengvai apkepa, suberiame ryžius, kiaušinį, gerai išmaišome ir pagardiname druska.

Ruošiame vištieną:

1

Vištienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais. Pasūdom truputi.

2

Nedideliame indelyje sumaišome 3 šaukštus krakmolo ir 4 šaukštus vandens.

3

Gilesnėje keptuvėje įkaitiname aliejų.

4

Vištienos gabalėlius pamirkome krakmole (galima dar ir apvolioti sausame krakmole) ir kepame aliejuje. Kepimo trukmė priklauso nuo gabalėlio dydžio, apie 3–5 minutes. Atkreipkite dėmesį, kad krakmolas kepdamas netampa auksinės spalvos kaip miltai.

5

Kuomet iškepa visi gabalėliai, pasiruošiame padažą. Sumaišome šaukštą krakmolo ir šaukštą vandens. Didelėje keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus, pilame pomidorų padažą, suberiame cukrų. Gerai išmaišome ir maišydami pilame ištirpintą krakmolą su vandeniu, pagardiname ryžiu actu. Pagal skonį galite dėti daugiau cukraus, acto ar įberti druskos.

6

Į padažą suberiame vištienos gabalėlius ir išmaišome , kad jie visi pasidengtų padažu.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Tobula ši laida, turbūt dėl to, kad dievinu Kinišką virtuvę. Ir pati laida tiesiog spinduliuoja šiluma!
    Beata tu nuostabi, tavo laidos ir receptai patys geriausi!

  2. Gaminau ir aš šiandien 🙂 Viskas kaip ir pavyko, tačiau vištiena nesigavo traški, kažin ką ne taip dariau?

  3. Gaminau ir aš šiandien 🙂 Viskas kaip ir pavyko, tačiau vištiena nesigavo traški, kažin ką ne taip dariau?

  4. Išbandyta šiandien pasibaigus laidai 🙂 labai skanu… tik proporcijų nežinojau, tai padažas pavyko iš antro karto 🙂

  5. Pabandžiau, deja nors dėjau visko tiek kiek nurodyta ir kaip rodė laidoje padažas man nesigavo.. gavosi košė, o ne padažas.. 🙁

  6. Isbandyta :)Liux! Vistiena liux!traskumas liux! Su padazu tik reikia padirbeti-mano akiai per daug krakmolo jame buvo prie tokio skysciuku kiekio, bet visumoj-liux! Aciuuuuuuu jums su HAO!:)

  7. Mūsų šeima labai mėgsta kiniškus patiekalus, bet receptuose vis būdavo kokie nors produktai kurių neturėdavau. O čia viskas paprasta: produktai visi lietuviški, keptuvė ir ta paprasta, o ne įdubusi. Todėl dar bežiūrint laidą sekmadienį, mano šeima pareikalavo traškios vištienos. Ji man gavosi puikiai.
    labai ačiū Beatai už jos laidas ir patiekalus, esu didelė jos gerbėja, turbūt dar ir dėl to, kad esi labai mielas ir šiltas žmogus.

  8. Sveiki Beata ar galetumete smulkiau papasakoti nes nerandu apie salotas su vistiena ir riesutu padazu ( is kiniestisku patiekalu laidos 😀 ) ACIU.

  9. o man vis atrode,jog,tai ,ka valgau kinu restorane, gaminama dedant ryziu krakmola,nes bulves kazin ar populiaros Kinijoje…idomu ,koks skonis gautusi gaminant su juo… ir butu labai idomu suzinoti,kaip gaminamas saldziarugstis padazas,girdejau,jog dedamas medus,soja….gal miela Beata,iseitu jums dar karta susisiekti su kinu?!

  10. Bandėm, puikus receptas 🙂 ! Dariau su naminiu pomidoru padažu – labai skaniai gavosi, o ir druskos nedėjom – ir net netrūko jos . Tik teko pavargti nemažai su savo keptuve – labai traukė prie dugno 🙁 .

  11. Gal kas iš jau dariusių gali pasakyti kokiam žmonių kiekiui nurodyti produktai. Iš kiek viską dauginti norint pavalgyti 4 asmenų šeimai? 🙂

  12. Gal kas iš jau dariusių gali pasakyti kokiam žmonių kiekiui nurodyti produktai. Iš kiek viską dauginti norint pavalgyti 4 asmenų šeimai? 🙂

  13. Receptas išbandytas! Tik kaip ir prieš tai rašiusioms merginoms sušoko padažas.. Ir į ryžius dėčiau šaldytus žirnelius, o ne konservuotus. Kaip pirmą kartą visai nieko, bet tobulėti yra dar tikrai kur! Vištiena gavosi ne tokia traški,o kaip kad būna kavinėse „vyšnaitė”.:)

  14. Labai puikus receptas, nors is padazo gavosi kose-bet skonis vistiek buvo nuostabus! Aciu Beatai 🙂
    Norejau paklausti, o kur rasto receptus kitu kietisku patiekalu kuriuos gaminote spalio 20 d. laidoje? Galetu buti daugiau kinieciu virtuves laidu 🙂

  15. Kiekviena sekmadienio rytą žiūrim kartu su mama 🙂 O kiniškos virtuvės receptų jau seniai laukėm. Ačiū 🙂

  16. Nors esu ne itin įgusui virtuvės šeimininkė, tačiau ir man pavyko ši vištiena! Skonio receptoriai šoko laimės šokį 😀 Tiesa saldžiarūgštis padažas iš pradžių nelabai norėjo pasiduoti, labai tirštas pasidarė, bet gerokai vandens įpyliau, ir viskas susitvarkė. Manau darant antrą, trečią ir kitus kartus bus tik geriau ir geriau.
    Ačiū labai, Beata, už nuostabų receptą! 🙂

  17. Nors esu ne itin įgusui virtuvės šeimininkė, tačiau ir man pavyko ši vištiena! Skonio receptoriai šoko laimės šokį 😀 Tiesa saldžiarūgštis padažas iš pradžių nelabai norėjo pasiduoti, labai tirštas pasidarė, bet gerokai vandens įpyliau, ir viskas susitvarkė. Manau darant antrą, trečią ir kitus kartus bus tik geriau ir geriau.
    Ačiū labai, Beata, už nuostabų receptą! 🙂

  18. Todėl ir gaila kiniečio, rodančio kaip pagaminti nekinietišką patiekalą 🙂 Bet ką jau čia – lietuvis gali ir Japonijoj sušius sukti 🙂

  19. Miela Beata,
    Aciu uz nuostabias laidas,noriu Jusu paklausti ar galima naudoti kukuruzu krakmola?Teko girdeti,kad bulviu krakmola nera labai sveika daug vartoti (neva vezio maistas mumyse) ir t.t 🙂

  20. Puikus receptas, puikiai pavyko is pirmo karto! Padazui reikia gerokai daugiau vandens nei cia raso, bet viska matai pagal vaizda, kada uztenka, o kada dar mazai. Labai skanu, rekomenduoju! 🙂

  21. Labai dziaugemes, kad parod4d4te kaip pasidaryti traškią vištieną. Vyras pamates laidą iškart vakare puole kepti 🙂 Jau seniai norejo tokios ir vis nesigaudavo. O po šios laidos …. pavyko labai puikiai. Ačiū

  22. Vyra suintrigavo laida, tai puole gaminti. Puikiai gavosi, kaip kinieciu retorane. Net musu mazoji kuri mesos nevalgo paprase antros lekstes 🙂 Aciu uz puiku recepta.

  23. Arba krakmolo ne saukstas, o saukstelis, arba vandens puse litro reikia pilti, kitaip ne padazas, o uztepele gaunasi 🙂 Skanu, bet virtuves valymo darbai uztruko ilgiau, nei patiekalo gamyba. Aliejus taskesi laisvai…

  24. O man pirmąkart nepavyko, atrodo dariau viską kaip parašyta, juolab mačiau laidą, kepant vištieną apvoliotą krakmole, gerai neiškepė, nors kepiau net ilgiau, nei nurodyta, matėsi aplipęs krakmolas, jis buvo kažkoks glitus. Tarkim gal kaltas buvo aliejus, nors įdėjus vištiena čirškė ir burbuliavo. Teko patiekalą taisyt pagal savo gebėjimus, kad išvis būtų valgomas. O su padažu kaip tyčia viskas gavosi gerai. Kitąkart dėsiu į vidutinį puoduką su aliejumi, gal didesnė sėkmė aplankys? 🙂

  25. Nevalgau šio patiekalo kinų restoranuose, yra žymiai geresniu. Pažiūrėjus laidą pabandžiau ir labai patiko. Neviskas gavosi, vištiena nebuvo tokia traški (kaip jau buvo minėta, neišlaukiau kol aliejus kaip reikiant įkais), bet labai skaniai papietavome. Ačiū Beata ir Hao!

  26. labai aciu uz resepta. Pagaliau ir man isejo vistiena kinietiskai,smagu, musu seimos budzetas bus didesnis,nes nereiks vaziuotI del sito megiamo patiekalo.SAUNUOLE BEATA. ACIU ACIU

  27. Pavyko puikiai 🙂 Ir padazas ir vistiena pavyko idealiai. Lygiai kaip restorane kinu. Ir viskas is pirmo karto. Nu super 🙂 Aciu Beata!!!

  28. Padažo proporcijos kažkokios nenormalios, visas pavirto i viena dideli gumula.. Pyliau vandens prasiskiedė ale gumulai niekur nedingo.. Mano akimis padažas visiškai nevykęs, nes ir i kinietiška toli gražu nepanašus skonis iprasto pomidorų padažo ir acto.. žodžiu nerekomenduoju, arba jei norėsis pabandyt tai pirma pasidarykit padaža o paskui kepkit vištiena kad netektų nusivilt..

  29. Padažo proporcijos kažkokios nenormalios, visas pavirto i viena dideli gumula.. Pyliau vandens prasiskiedė ale gumulai niekur nedingo.. Mano akimis padažas visiškai nevykęs, nes ir i kinietiška toli gražu nepanašus skonis iprasto pomidorų padažo ir acto.. žodžiu nerekomenduoju, arba jei norėsis pabandyt tai pirma pasidarykit padaža o paskui kepkit vištiena kad netektų nusivilt..

  30. Sveiki Beata, noriu padekoti uz nuostabias laidas ir knygas 🙂
    Siandien pasigaminau kiniska vistiena, viskas idealu. Taciau noriu paklausti kai sumaisomas vanduo su krakmolu jis tiesiog kaip cementas sustingsta, bandziau ir vistena isvolioti ir viska bet tas misinukas manes neklause, galbut kazko perdaug arper mazai dedu ?:-)

  31. Ačiū Tau labai už šią laidą!!! Katik pasidariau traškią vištieną su ryžiais, skonis tiesiog nuostabus!!!

  32. Ačiū Tau labai už šią laidą!!! Katik pasidariau traškią vištieną su ryžiais, skonis tiesiog nuostabus!!!

  33. Na, o man nepavyko irgi… gavosi padažas lyg guma, toks kietas gabalas.. išmečiau. Antrą kartą dėjau mažiau krakmolo, bet viskas tikrai neatrodė taip, kaip turėtų… Nežinau, kodėl taip nutiko… Ar kad naudojau paprastą actą, ar kad naudojau pomidorų padažą, o ne kečupą?… ar vis tik krakmolo turėjo būti mažiau (nes aš dėjau iš akies)… Gaila išmestų produktų ir laiko :(… Na, o ryžiai gavosi puikūs :).

  34. Sveika Beata!
    Gaila , bet ta dalis del vistienos su krakmolu isejo visiskai nevykusiai 🙁 Krakmolas nukrito nuo vistienos, ir beveik visas liko ant keptuves dugno, aisku ant vistienos gabaleliu jo kazkiek liko, nes isejo tokie balti. bet nebuvo panasu i tai,kas buvo laidoje, jie nebuvo traskus. Nors perskaiciusi komentarus,ilgai laukiau kol ikais aliejus, ant auksciausios temperaturos kaitinau ir panasiai.. Gal reikia kepti ant ugnies? Juk kinai patiekalus daro ant ugnies berods? O kitas dalykas del padazo isejo tas pats kaip ir visoms, todel siulau padazo eigos pabaigoje darasyti prie recepto, kad isejusia mase maisyti ir skiesti verdanciu vandeniu.. nes as viena padaza ismeciau pagalvojusi,kad kazka ne taip padariau, o antra karta isejo vel tas pats, tai sugalvojau uzpilt verdancio vandens.. !

  35. Sveika Beata!
    Gaila , bet ta dalis del vistienos su krakmolu isejo visiskai nevykusiai 🙁 Krakmolas nukrito nuo vistienos, ir beveik visas liko ant keptuves dugno, aisku ant vistienos gabaleliu jo kazkiek liko, nes isejo tokie balti. bet nebuvo panasu i tai,kas buvo laidoje, jie nebuvo traskus. Nors perskaiciusi komentarus,ilgai laukiau kol ikais aliejus, ant auksciausios temperaturos kaitinau ir panasiai.. Gal reikia kepti ant ugnies? Juk kinai patiekalus daro ant ugnies berods? O kitas dalykas del padazo isejo tas pats kaip ir visoms, todel siulau padazo eigos pabaigoje darasyti prie recepto, kad isejusia mase maisyti ir skiesti verdanciu vandeniu.. nes as viena padaza ismeciau pagalvojusi,kad kazka ne taip padariau, o antra karta isejo vel tas pats, tai sugalvojau uzpilt verdancio vandens.. !

  36. Sveiki, o man keista kodel buvo naudojamas bulviu krakmolas, as naudojau siandien kukuruzu krakmola ir gavosi gan neblogo skonio, tik bendra konsistencija nuvyle, kaip ir kitoms , padaziukas truputi gabalais isejo))
    na o siaip aciu uz receptuka, bandydime tobuleti)))

  37. Sveiki, o man keista kodel buvo naudojamas bulviu krakmolas, as naudojau siandien kukuruzu krakmola ir gavosi gan neblogo skonio, tik bendra konsistencija nuvyle, kaip ir kitoms , padaziukas truputi gabalais isejo))
    na o siaip aciu uz receptuka, bandydime tobuleti)))

  38. Teip, teko padaze panaudot 3x daugiau vandens. Ir siaip sojos padazo dar primaisem. Visumoj – Liux!

  39. Katik gaminau pietus pagal si recepta,viskas gavosi tobulai.. Aciu uz recepta,pagaliau mokesiu kiniskai vistiena paruosti.. 🙂

  40. Katik gaminau pietus pagal si recepta,viskas gavosi tobulai.. Aciu uz recepta,pagaliau mokesiu kiniskai vistiena paruosti.. 🙂

  41. Po šios laidos ne dienos be kinietiškų patiekalų :))) Salotas ir taip dažnai darom,o va mėsytę su saldžiarukščiu padažu,tapo kasdienybė 🙂
    Tik vienas klausymas,kodel man neišeina ta plutelė,tiksliau,man jos visai nebuna,apkepa mėsytė ir tiek ???

  42. Po šios laidos ne dienos be kinietiškų patiekalų :))) Salotas ir taip dažnai darom,o va mėsytę su saldžiarukščiu padažu,tapo kasdienybė 🙂
    Tik vienas klausymas,kodel man neišeina ta plutelė,tiksliau,man jos visai nebuna,apkepa mėsytė ir tiek ???

  43. Aš aplamai noriu padėkoti už šią laidą,ilgai jos laukiau,o jei dar kienietišką jūros produktų sriubą kas pamokintu,kaip kiniečių restorane,tai išvis būtu super,nes kai nueinam gausia šeima į kiniečius(auginu 4 vaikus|) tai vien už sriubą paklojam 40lt 🙂

  44. Man kaip retai besilankančiam virtuvėje viskas pavyko tobulai iš pirmo karto 🙂 Tiesiog darant padaža nepabijokite tirštumą pareguliuoti vandeniu ir dar, gaminant padažą, iš pat pradžių apkepinau morkas pjaustytas šiadeliais, bei pora skiltelių česnako, skonis 10 balų 🙂

  45. Man kaip retai besilankančiam virtuvėje viskas pavyko tobulai iš pirmo karto 🙂 Tiesiog darant padaža nepabijokite tirštumą pareguliuoti vandeniu ir dar, gaminant padažą, iš pat pradžių apkepinau morkas pjaustytas šiadeliais, bei pora skiltelių česnako, skonis 10 balų 🙂

  46. Čia tobulas patiekalas, dariau iš kalakutienos. Rekomenduoju iškart daryti didesnę porciją, nes nepasidalinsite! 🙂

  47. Čia tobulas patiekalas, dariau iš kalakutienos. Rekomenduoju iškart daryti didesnę porciją, nes nepasidalinsite! 🙂

  48. Skanu, tik vištiena gavosi visai ne traški.. Kepiau gerai įkaitintame aliejuje. Kiekvieną gabaliuką papildomai voliojau sausame krakmole – gal be reikalo?

  49. Esu ne vieną kartą bandžiusi įvairius kinietiškos vištienos paruošimo variantus – šis idealus! Lengva, paprastas, o svarbiausia – tikrai tobulai skanu! 🙂

  50. Esu ne vieną kartą bandžiusi įvairius kinietiškos vištienos paruošimo variantus – šis idealus! Lengva, paprastas, o svarbiausia – tikrai tobulai skanu! 🙂

  51. Fantastiškai gavosi, abu su antrąja puse skanavom, man patiko, kad greitai pavyko viską pasigaminti liux, ačiū labai! 🙂

  52. Fantastiškai gavosi, abu su antrąja puse skanavom, man patiko, kad greitai pavyko viską pasigaminti liux, ačiū labai! 🙂

  53. Labai lengvai paruošiamas patiekas, skonis kaip tikrai gerame restorane, labai skanu! Ačiū už nuostabų receptą. 🙂

  54. komplimentai! nerealiai gavosi 🙂 tik į ryžius nedėjau kumpio, žirnelių ir kukurūzų – būtų buvę per daug, o padažui naudojau tą patį aliejų, kuriame kepiau vištą – šiek tiek pataupiau, skoniui nei kiek nepakenkė 🙂 ačiū už puikų receptą 🙂

  55. Kad gautųsi traški vištiena tokia kaip kinų restorane ją apvoliokite kiaušinio baltyme išplaktame su krakmolu. O trynius galite pakepinti ir sumaišyti su ryžiais.

  56. Labai nuostabi vistiena pati katik pagaminau buvo tiesiog nuostabi aciu Beata uz tokius nuostabius receptus 🙂

  57. Labai geras receptas. Mano vyras dievina kinų maistą, ypač šį patiekalą, tad pagaminau pietums ir liko sužavėtas. 🙂 Tik va po visko virtuvė kaip po karo, labai jau taškosi aliejus kepant vištieną, bet viskas sutvarkoma. 🙂

  58. Labai geras receptas. Mano vyras dievina kinų maistą, ypač šį patiekalą, tad pagaminau pietums ir liko sužavėtas. 🙂 Tik va po visko virtuvė kaip po karo, labai jau taškosi aliejus kepant vištieną, bet viskas sutvarkoma. 🙂

  59. Dariau 2 kartus. Abu kartus padazas nepavyko. Krakmolas susoka gabalais, o ipylus gerokai daugiau vandens, nei recepte, siap ne taip isgaunu konsistencija. Bet valgant vistiek veliasi burnoje kaip guma.

  60. Sveiki,
    bandžiau šį receptą. Manyčiau kažkokia klaida dėl traškumo. Gavosi ne traški, o gliti… brrr. Teko perdirbti. Nuskusti krakmolą ir daryti plovą.
    Čia mano praktikoje pirmas receptas -deja nepavykęs. Sakyčiau reikia pakoreguoti. Reikėjo apvolioti ne vandens-krakmolo mišinyje, o kiaušinio ir krakmolo- va tada ir būtų gavusi traški vištiena.

  61. jūsų receptai patys geriausi, jau gimtadieniui užsisakiau jūsų knygą, bet laidos žiūrėt negaliu.. anksčiau vesdavote geriau… mano nuomonė

  62. kiek esu virtuvei prastovejas, ir niekaip negalejau gauti padazo recepto ! ar truko man tik ryziu acto. aciu jums labai 🙂 varau vistiena kepti :)))

  63. kiek esu virtuvei prastovejas, ir niekaip negalejau gauti padazo recepto ! ar truko man tik ryziu acto. aciu jums labai 🙂 varau vistiena kepti :)))

  64. Būtų taip pat įdomu sužinoti vieną kinišką receptą, karamelinė višiena arba kiauliena. Ragavau šį patiekalą Paryžiuje ir nuo tada ieškau recepto, bandau, bet vis niekaip neišeina… Be galo skanu, pikantiška ir įdomu

  65. Beata, ačiū už puikų receptą !
    Man pavyko, tik, kaip ir daugelis, į padažą pyliau daugiau vandens ir dar gardinau sojos padažu. Nu, fantastika !!!

  66. Beata, ačiū už puikų receptą !
    Man pavyko, tik, kaip ir daugelis, į padažą pyliau daugiau vandens ir dar gardinau sojos padažu. Nu, fantastika !!!

  67. Nuostabus receptas! Turėjau namuose didelę kalakuto krūtinę, tai bandžiau su ja… Žinoma, užtrukau gal kokį milijoną valandų, likau visa apšaudyta deginančiu aliejumi, apie virtuvės vaizdelį išvis tyliu… Bet buvo tikrai verta! Galbūt į padažą tikrai reikėjo daugiau vandens? Viską dariau pagal receptą, tai toks tirštokas gavosi ir gumulais sušokęs… Nepaisant to skonis nenukentėjo, visai šeimynai laaabai patiko. 🙂 Irrr… į ryžius nedėjau kumpio, nes pagalvojau, kad bus toooo much. Dėkojam už receptą! ;))

  68. norejau paklausti, o ka butu galima naudoti vietoj bulviu krekmolo, kadangi as jo vietoje neturiu..miltus?

  69. Vištiena nuostabiai traški gavosi, prie padažo reikės ir antrą kartą gaminanat padirbėti. Ankščiau pirkau specialius kinietiškus miltelius traškiai vištiena, bet gavosi ne taip skaniai kaip Beatos. Ačiū už paprastus receptus.

  70. Aciu Beatai uz puiku recepta, pirma karta gaminau kinietiska patiekala, vistiena gavosi puikiai traski kaip ir restorane, gal padazas biski susoko, bet pavyko seip netaip

  71. Aciu, puikus receptas;) likau suzaveta ir nosi uzrietusi, kad pavyko iskart;) suzavetas ir mano vyras megstantis kinu restoranus;)))

  72. Aciu, puikus receptas;) likau suzaveta ir nosi uzrietusi, kad pavyko iskart;) suzavetas ir mano vyras megstantis kinu restoranus;)))

  73. Sveiki. Supylus krakmola istirpinta vandenyje, padaza iskart sutrauke gabaleliais. Per du kart nepavyko. Ka reiktu kita kart gaminant daryt? Gal vaikinui atleisit uz toki negudru klausima 🙂

  74. Šį patiekalą su visa šeima gaminame beveik kiekvieną savaitgalį ir dar niekaip nenusibosta. Paprastai gaminam iš 2 vištos krūtinėlės dalių (apie 500 g.) Naudojam Suslavičiaus (išbandytas visoks, šitas tinka geriausiai) klasikinį pomidorų pasažą stiklainėlyje (visą stiklainėlį) Vynuogių actas ir verdančiame vandenyje palaikyti šaldyti žirneliai. Vištienos visiškai nesūdom. Į padažą dedame pusę šaukšto krakmolo, nes kitaip per tirštas gaunasi.
    Žodžiu gaunasi visai kaip Vištienos vyšnaitės restorane, tik kur kas skaniau 🙂

  75. Tiesiog nerealus patiekalas.. 🙂 gavosi visai lygiai kaip kinieciu restorane 🙂 niekada nenusibostantis 🙂

  76. Tiesiog nerealus patiekalas.. 🙂 gavosi visai lygiai kaip kinieciu restorane 🙂 niekada nenusibostantis 🙂

  77. Pats neragavau, nes nuo 18 h. buvau prisižadėjęs nevalgyti, bet tėvai buvau labaaaai nustebinti, sakė, kad viskas, kaip kinų restorane, nesuprato, kaip man pavyko padaryti, kad vištienos padažas būtų toks tirštas, galvojo, kad dėjau medų :))

    Ačiū už nuostabų receptą! 😉

  78. Ka gi, susiruosiau savo megstamiausia vistiena pasigaminti namie.. Skonis puikus, ne ka prasciau, nei kinu restorane 🙂 aciu, Jums uz paprasta ir gardu recepta ! 🙂

  79. Ka gi, susiruosiau savo megstamiausia vistiena pasigaminti namie.. Skonis puikus, ne ka prasciau, nei kinu restorane 🙂 aciu, Jums uz paprasta ir gardu recepta ! 🙂

  80. Labai geras receptas, vištiena gaunasi traški ir gražiai iškepa. Verdant aliejuje tikrai nebus pilnos riebalais aptaškytos virtuves ir nukentėjusios odos 😉 Padaže tikrai reikėtų šiek tiek daugiau vandens, o krakmolas viska gaminant tiksliai pagal receptą gumulėliais nesušoka. Aš į padažą dar įdedu daržovių, bet kokių kurias randu šaldytuve. Ilgai ieškojau būtent traškios vištienos, visada gamindavau taip pat krakmole voliotą vištiena, tačiau be vandens ji nesigaudavo traški. Šiaip receptas puikus. Ačiū Beatai už šį nuostabų receptą!!!

  81. na pagaminau, viskas pavyko, vyrui buvo labai skanu, man, deja, ne. Kazkaip pirmas patiekalas is beatos saraso, kuris man nepatiko..

  82. na pagaminau, viskas pavyko, vyrui buvo labai skanu, man, deja, ne. Kazkaip pirmas patiekalas is beatos saraso, kuris man nepatiko..

  83. Šią vištieną jau gaminu ne vieną kartą. Viskas puikiai gaunasi, aš dar į padažą įdedu ananasų, čili padažo ir paprikos. Tikra kiniška, traški, saldžiarūgštė vištiena! Super! 🙂

  84. Šią vištieną jau gaminu ne vieną kartą. Viskas puikiai gaunasi, aš dar į padažą įdedu ananasų, čili padažo ir paprikos. Tikra kiniška, traški, saldžiarūgštė vištiena! Super! 🙂

  85. Ponia Beata,ar jums padaze nesijaucia kiek per stipriai jauciamas pomidoru padazo skonis?gi tikrame guabao padaze jauciasi tarsi medaus skonis?gal turit pasiulymu kaip ta pakeisti ar istaisyti?dekui:)

  86. Nerealus receptas! Dariau su kiaulienos karbonadine, pavyko super 🙂 o padažo skonis neapsakomas, niekaip atsidžiaugt negaliu, kad taip lengvai pavyko. Ačiū Jums už receptą! 🙂

  87. Mmm ! Skanumėlis , namiškiams labai patiko. Greitai, nebrangiai ir sočiai pavalgėme. Ačiū už šį receptą ! 🙂

  88. Mmm ! Skanumėlis , namiškiams labai patiko. Greitai, nebrangiai ir sočiai pavalgėme. Ačiū už šį receptą ! 🙂

  89. Iš visų ieškojimų pagaliau atradau tai, ko norėjau! Naudojau paprastą actą ir viskas pavyko! Antrą kartą gamindama vištienos kubelius truputį pagardinau vištienos prieskoniais, o į padažą įpyliau apelsinų sulčių. Skonis nerealus! Ačiū!!

  90. Va siandien gaminau gavosi labai skanu mano busimas vyras liko labai patenkintas net pirstelius apsilaize. Megstu Beata Jusu laida ir jus pati labai sauni posityvi. Aciu uz ikvepima gaminti kuri jus teikiate :))

  91. Va siandien gaminau gavosi labai skanu mano busimas vyras liko labai patenkintas net pirstelius apsilaize. Megstu Beata Jusu laida ir jus pati labai sauni posityvi. Aciu uz ikvepima gaminti kuri jus teikiate :))

  92. Šiandien pabandžiau pagaminti šeimai šią vištieną. Vištiena kaip vištiena, bet padažas visiškai nepavyko, viską lauk išpyliau, iš pradžių gavosi gumbeliai, dar vandens įpyliau, bet visviena gavosi kažkokia želatina.

  93. Šiandien pabandžiau pagaminti šeimai šią vištieną. Vištiena kaip vištiena, bet padažas visiškai nepavyko, viską lauk išpyliau, iš pradžių gavosi gumbeliai, dar vandens įpyliau, bet visviena gavosi kažkokia želatina.

  94. Sveiki, as norejau paklausti ar galima vietoje acto deti kazka kita, ar imanoma ji pakeisti? Nes acto dabar neturiu, o parduotuve toli.. :/

  95. Sveiki, as norejau paklausti ar galima vietoje acto deti kazka kita, ar imanoma ji pakeisti? Nes acto dabar neturiu, o parduotuve toli.. :/

  96. laba diena, o ar actas labai butinas? Apsipirkau ir pastebejau, kad jo truksa ,o nei kojos nei rankos jau nekyla begti iki parduotuves vel 🙂

  97. Isbandziau sivakar-vistiena skani, taciau padazas neisejo(speju del sudrekusio krakmolo), o ryzius dariau paprastai 🙂 sunus dviguba porcija vistienos suvalge 🙂 gerai, kad turejau sweet chilli padazo, pakaitinau ji ir suejo 🙂

  98. Norejau paklausti ar ryziai turi sulipti?man nesigavo birus, nors pries verdant nuploviau ir isvirusius perliejau saltu vandeniu:(

  99. Ryžius nusprendžiau tiesiog išvirti be jokių kukurūzų, kumpių, morkų ir kiaušinių ir gavosi labai puikiai:) taip pat nusprendžiau paeksperimentuoti ir pabandžiau ne su vištiena o su kiauliena:D

  100. Labas Beata,
    Dariau šitą patiekalą. Viskas būtų labai puiku, bet kai dariau padažą, man užsidegė keptuvė 😀 Na, aliejus ir pomidorų padažas nekaip sureagavo 😀 Valgiau tik traškią vištieną. Antrą kartą bijau ir gamint

Rašyti komentarą