NAMINIS CHAČAPURIS…. !!! Kepkite ir būsite laimingi. Man ypač patinka, kad įdaras gali būti visoks – ir su mėsa, ir su sūriu, ir su žalumynais. Kartvelai gamina mielinės tešlos chačapurius ir bemielės. Šįkart būtent tokia – sviestinė ir koookia minštutė!!! Kaip koks debesėlis, pirmą kartą tokią liečiau – fantastika ir meditacija. Kaip pasigaminti nuostabius, skaniausius chačapurius, mano laidoje parodė Kristina Baranauskaitė, Gruzijos meno ir skonio namų Kaune įkūrėja. O receptą Kristina paveldėjo iš mamos.
Na, o jei iš aprašymo visai neaišku, nei kaip čia kočioti, nei kaip lankstyti – viską labai tiksliai papasakojo ir parodė mano laidos viešnia Kristina iš Gruzijos meno ir skonio namų. Šios laidos įrašą galite rasti LRT mediatekoje.
Šiandien bandžiau, tiesiog nerealus receptas, ačiū 🙂
Jau kepiau… tobula!!!