8241
Beatos virtuvė

Tortilijų suktinukai iš to, kas liko

(0)
Reikės:
  • 2–4 tortilijų lakštų
  • 80–100 g kreminio sūrio ar varškės užtepėlės
  • 80 g vytinto kiaulienos kumpio juostelėmis
  • 1 marinuotos paprikos
  • bazilikų lapelių
  • gražgarsčių ar sultelių lapelių

Tortilijų suktinukus galima sukti su kuo tik panorėjus. Šįkart siūlau panaudoti produktus, kurių liko ruošiant kitus patiekalus. Minkštą švelnų sūrį atsveria išraiškingo, stipraus saldžiarūgščio skonio marinuotos paprikos, bazilikai suteikia gaivumo.

Svarbiausia, nenaudokite labai šlapių ir sultingų ingredientų – jei suktinukai turės šiek tiek pastovėti, jie gali pavandenyti ir ištižti.

Gaminame suktinukus: marinuotą papriką supjaustome juostelėmis. Tortilijų lakštus ištepame kreminiu sūriu.

Klojame vieną ar dvi kumpio juosteles, kelias paprikos juosteles. Porą bazilikų lapelių suplėšome ant kumpio ir paprikų. Uždedame saujelę gražgarsčių ar sultenių lapelių ir susukame suktinuką. Supjaustome lygiais arba įstrižais ritinėliais.

Patarimas: jei norite šilto užkandžio, prieš patiekdami suktinukus pašildykite orkaitėje.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 4,21 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.