Spausdinti

Tortilijų suktinukus galima sukti su kuo tik panorėjus. Šįkart siūlau panaudoti produktus, kurių liko ruošiant kitus patiekalus. Minkštą švelnų sūrį atsveria išraiškingo, stipraus saldžiarūgščio skonio marinuotos paprikos, bazilikai suteikia gaivumo.

Svarbiausia, nenaudokite labai šlapių ir sultingų ingredientų – jei suktinukai turės šiek tiek pastovėti, jie gali pavandenyti ir ištižti.

Tortilijų suktinukai iš to, kas liko

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

2–4 tortilijų lakštų
80–100 g kreminio sūrio ar varškės užtepėlės
80 g vytinto kiaulienos kumpio juostelėmis
1 marinuotos paprikos
bazilikų lapelių
gražgarsčių ar sultelių lapelių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Gaminame suktinukus: marinuotą papriką supjaustome juostelėmis. Tortilijų lakštus ištepame kreminiu sūriu.

2

Klojame vieną ar dvi kumpio juosteles, kelias paprikos juosteles. Porą bazilikų lapelių suplėšome ant kumpio ir paprikų. Uždedame saujelę gražgarsčių ar sultenių lapelių ir susukame suktinuką. Supjaustome lygiais arba įstrižais ritinėliais.

Ingredientai
Patarimas

Patarimas: jei norite šilto užkandžio, prieš patiekdami suktinukus pašildykite orkaitėje.

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą