8241
Beatos virtuvė

Saldžiarūgščiai paukštienos vėrinukai

(0)
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3.18 iš 5)
Loading...
Reikės:
  • 600 g kalakutų šlaunelių ar blauzdelių mėsos
  • 1 pakelio „Santa Maria“ Teriyaki BBQ Marinade
  • sezamų sėklų

Japonijoje dar nebuvau, o būtent ši šalis sugalvojo terijakį – saldų sojų pagrindu sukurtą padažą. Azijos maiste puikiai dera daug skonių – ir sūrus, ir saldus, ir rūgštus. Tas saldumas mums, europiečiams, baisiai malonus. Jei norite savo kieme pajusti Tailando gatvės maisto skonius, įdarbinkite „Santa Maria“ Teriyaki BBQ marinatą. Tai rytietiškas marinatas su sojų padažu ir imbierais, tinka paukštienai, žuviai ir daržovių patiekalams. Reikės tik viską sumaišyti ir palikti pasimarinuoti. Svarbu mėsos nesudeginti, nes dėl saldžių ingredientų ji greičiau skrunda.

Gaminame: kalakutieną (tinka ir vištienos šlaunelės be kaulo) supjaustome vienodo dydžio kubeliais. Supilame „Santa Maria“ Teriyaki marinatą, gerai išmaišome ir paliekame marinuotis apie valandą.

Kalakutieną suveriame ant iešmelių, kepame ant grilio apie 20 minučių, kepti likus 10 minučių apibarstome sezamų sėklomis. Patiekiame su virtais rudaisiais ryžiais, šlakeliu citrinų sulčių ir salotomis.

5

Print Friendly

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.