Spausdinti

Tiesa, aš fotografavau pamiršusi žalumynus, o dėjau smulkiai supjaustytus žolynus elementaris – krapus ir petruškas.

Moliūgas – jėga. Valgykite jį žalią. Beje, tą patį galiu pasakyti ir apie cukiniją.

Šviežių moliūgų salotos su medaus ir garstyčių padažu

0
komentarai
9
Porcijos
4 asm.

Salotoms:

vienos skiltelės moliūgo (bet ji jau tokia apie 200–300 g)
2 pomidorų
rutuliuko mocarelos
saujos kapario uogų

Padažui:

1 šaukšto alyvuogių aliejaus
1,5 šaukšto balto vyno acto
1 šaukšto agavos sirupo
pusės šaukštelio grūdėtųjų garstyčių
pluoštelio krapų ir petražolių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Moliūgą supjaustome.

2

Padažo ingredientus sumaišom, užpilam ant moliūgo, tegul sau marinuojasi. Druskos nedėkite. Paskui galėsite, o šiaip gal ir nereikės, nes kaparėliai sūrūs.

3

Pomidorus supjaustykite, mocarelą suplėšykite. Kaparius supjaustykite dėkite ten pat. Na va ir viskas.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai
  1. Šios salotos tikrai puikios, išbandytos jau ne karta, patiko visai šeimai. Tik mes kaparelius dėjome mažus.

  2. Sveiki. Išbandžiau vakar. Bet be medaus. Vistiek patiko. Tarp ingredientų ne paminetas medus. Medaus dėti pagal skonį , kaip supratau.

    pagarbiai Galina

Rašyti komentarą