Spausdinti

Šis kokteilis su putojančiu ispaniškuoju vynu arba cava kaip tik kalėdiniam laikui, kai aplink tik ir sklando prieskonių ir mandarinų kvapai.

Pradėkime nuo sulčių gamybos. Jei mandarinų gausiai užderėjo, tai galite naudoti tik juos. Tiesa, iš jų spausti sultis teks ilgiau nei iš apelsinų, bet galite padaryti taip – apelsinų ir mandarinų sultis maišyti per pusę. Sulčių reikėtų išspausti apie dvi stiklines. Nepagailėkite, verdant jos nugaruos, nes mūsų tikslas – apelsinų sirupas.

Prieskonius suberkite į sultis ir pastatykite viską virti. Kai skysčio liks maždaug pusė, tai ženklas, kad reikalas paruoštas. Sultis perkoškite. Į taurės dugną dėkite šaukštą sirupo, užpilkite cava ir būtinai įdėkite plonai atpjautą mandarino juostelę… OOOO Kalėda Kalėda…..Galite uždainuoti:)

Šventinis prieskonių kokteilis su mandarinais

0
komentarai
0
Porcijos
4 kokteiliams asm.

Reikės:

1 butelio šįkart juodojo putojančio Freixenet Cordon Negro
350-400ml šviežiai spaustų mandarinų ir apelsinų sulčių
2 cinamono lazdelių
4 gvazdikėlių
2 anyžinių žvaigždučių
1/4 šaukštelio muskato riešuto tarkių
Kaip gaminti?
Reklama
38285
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą