Spausdinti

Duoną paskrudinkite, kad gražiai paruduotų. Aš renkuosi naująją juodą duoną su sėklomis „Beatos virtuvė”, nes ji labai gerai skamba su kitais ingredientais, bet galite rinktis ir kitokią mėgiamą (ruginę).

avokado uztepele

Sumuštinis su avokadu ir keptu varškės sūriu

0
komentarai
3
Porcijos
2 asm.

Reikės:

2 riekių juodos duonos su sėklomis „Beatos virtuvė
1 avokado
1 šaukštelio grūdėtų garstyčių
druskos
25-30 g kepto varškės sūrio
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką. Išimkite minkštimą į indelį ir sutrinkite jį šakute su garstyčiomis bei žiupsniu druskos. Jei norite, kad ant sumuštinio avokadas užsiteptų vientisiau, gerai jį sutrinkite, o jei norite „grublėto” užtepo, trinkite mažiau. Galite ir nedaryti užtepo, jei skubate, o tiesiog riekelėmis supjaustyti avokadą, patepti grūdėtomis garstyčiomis ir užbarstyti druskos. Ir tada jau uždėti sūrio riekelių.

2

Sūrį supjaustykite riekelėmis arba galima jį taip pat sutrinti į smulkesnius, mažus gabaliukus. Kai duoną paskrudo, dosniai užtepame avokado, o sumuštinio viršų paskaniname varškės sūriu. Skanaus!

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003
Komentarai

Rašyti komentarą