Saldus ir gardus šokoladinis riešutų kremas, kurį mėgsta visi!
Pakepintus lazdyno riešutus sumalame maisto kombaine, kol pradės išskirti aliejų arba panašės į rupią tyrę.
Į puodelį supilame kondensuotą pieną, suberiame šokoladą, dedame medaus (nors jis nebūtinas – saldumo tikrai užtenka, medus labiau kaip prieskonis) ir ištirpiname ant nekaitrios ugnies.
Supilame ištirpusią šokolado-kondensuoto pieno masę ant riešutų, įberiame druskos, sumaišome ir supilstome į sandarius indelius.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia