8241
Beatos virtuvė

Šokoladinis riešutų kremas

(0)
Reikės:
  • 300 g paskrudintų lazdyno riešutų
  • 1 indelio kondensuoto pieno
  • 200 g juodojo šokolado (60-70%)
  • 2 šaukštelių medaus
  • gero žiupsnio druskos

Saldus ir gardus šokoladinis riešutų kremas, kurį mėgsta visi!

  1. Pakepintus lazdyno riešutus sumalame maisto kombaine, kol pradės išskirti aliejų arba panašės į rupią tyrę.
  2. Į puodelį supilame kondensuotą pieną, suberiame šokoladą, dedame medaus (nors jis nebūtinas – saldumo tikrai užtenka, medus labiau kaip prieskonis) ir ištirpiname ant nekaitrios ugnies.
  3. Supilame ištirpusią šokolado-kondensuoto pieno masę ant riešutų, įberiame druskos, sumaišome ir supilstome į sandarius indelius.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.