Spausdinti

Saldus ir gardus šokoladinis riešutų kremas, kurį mėgsta visi!

Šokoladinis riešutų kremas

0
komentarai
0

Reikės:

300 g paskrudintų lazdyno riešutų
1 indelio kondensuoto pieno
200 g juodojo šokolado (60-70%)
2 šaukštelių medaus
gero žiupsnio druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Pakepintus lazdyno riešutus sumalame maisto kombaine, kol pradės išskirti aliejų arba panašės į rupią tyrę.

2

Į puodelį supilame kondensuotą pieną, suberiame šokoladą, dedame medaus (nors jis nebūtinas – saldumo tikrai užtenka, medus labiau kaip prieskonis) ir ištirpiname ant nekaitrios ugnies.

3

Supilame ištirpusią šokolado-kondensuoto pieno masę ant riešutų, įberiame druskos, sumaišome ir supilstome į sandarius indelius.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą