Aš šitą mielinę bobą kepiau savo Velykų laidoje, bet, žinot, ją tikrai galima kepti ir savaitgaliams, ir kokiems šventiniams pusryčiams, ir Kalėdoms…
Neabejoju, kad šokoladinė mielinė babka nepaliks nė vieno abejingo. O jos skonis yra nuostabus ir kai ji šilta, ir kai truputėlį atvėsusi.
Ir šiaip: kokios Velykos yra be mielinių kepinių? Norisi skanios bandelės ar kokio nors pyragėlio. Aš jums pasiūlysiu tokį, kuriam atsispirti yra neįmanoma. Tai yra toks gražus pavadinimas „Šokoladinė babka“. Na, o babka yra tokia pynė mielinė ir, tiesą sakant, turėčiau sakyti, kad šitam kepiniui labai išpopuliarėti padėjo kas? Socialiniai tinklai.
Gaminame:
Vakar kepiau, gavosi minkšta ir skani, bet pertepimo norėtųsi triskart saldesnio. Kitą kartą dėčiau daugiau cukraus ir gal kokio lydyto šokolado, nes dabar pertepimas man gavosi labai “bloznas”:)
Šiandien kepiau Velikine boba su riešutais .Labai skaniai gavosi.
Šiandien išbandyta. Nerealaus skonio! Aš aguonų megėja, ar būtų galima šokoladinį riešutų įdarą, keisti į aguoninį?
Labai patiko:-) skanu, nepersaldu ir atrodė, kaip iš profesionalios kepyklos
Kepiau Atvelykiui,labai gardus pyragas,ačiū Beata
Beata, nelabai į temą noriu paklausti. O ką daryti, kad biskvitai/pyragai iškeptų be „kepurės“? Atrodo, kad jau lygiai kepa ir bam iškyla kepurė. Ką galite patarti?
Tai yra tiesiog vau!!! Labai skanus gardėsis, o ir pagaminimas nereikalauja daug pastangų. Koks purumas! Tikrai bus įtrauktas į mano kepinių sąrašą.
Laba diena, ar cia kiausiniu tikrai i tesla nereikia ar isivele klaida? Noriu kaip tik pradeti gaminti, bet kazkaip suabejojau…