Spausdinti

Dideli vaikai vis tiek kažkuriuo metu pasako fuiiii. Vieną dieną fui žuvis, kitą dieną atsikėliau su naujiena – mama, nuo šiandien nebevalgau mėsos. Ir iš viso, mama, visas tas tavo maistas neskanus!!! Tai tada prašau – eik ir gaminkis pats. Ir ką – pasigamina! Va, kad ir šias vegetariškas buritas, kurias iš savo draugės išmoko gaminti ir gamina dabar sau, ir man. Džiaugiuosi, kad gamina, todėl visada pasirūpinu, kad namuose būtų pakankamai atsargų – raudonųjų pupelių, kukurūzų, avižirnių. Renkuosi GLOBUS – kokybė garantuota, o ir rasti galima kiekvienoj parduotuvėje. Aišku, galima virtis patiems, bet patogumas ir greitis labai svarbu (ypač paaugliams!!)

Sočios vegetariškos buritos

0
komentarai
0
Porcijos
5 asm.

Reikės:

1 skardinės GLOBUS saldžiųjų kukurūzų
1 skardinės GLOBUS raudonųjų pupelių
1 paprikos
2 pomidorų arba pusės skardinės konservuotų
aliejaus kepimui
200 g virtų ryžių
tarkuoto sūrio
4-5 tortilijos
citrinos sulčių
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

kubeliais pjausytą papriką pakepiname keletą minučių su šlakeliu aliejaus, tada sumaišom su konservuotais kukurūzais ir raudonosiomis pupelėmis, pomidorais, nepagailim citrinų sulčių ir druskos.

2

Į tortiliją dedam šaukštą virtų ryžių (gali būti ir atvėsę), keletą šaukštų daržovių ir pupelių įdaro, užbarstom sūriu ir  suvyniojame.

3

Suvyniotas buritas kelias minutes apkepame sausoje keptuvėje ant visų pusių, kad maloniai perkaistų ir sūris išsilydytų. Jei neturite kantrybės, laisvai galite skanauti ir nekeptus.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą