8241
Beatos virtuvė

Sočios vegetariškos buritos

(0)
Reikės:
  • 1 skardinės GLOBUS saldžiųjų kukurūzų
  • 1 skardinės GLOBUS raudonųjų pupelių
  • 1 paprikos
  • 2 pomidorų arba pusės skardinės konservuotų
  • aliejaus kepimui
  • 200 g virtų ryžių
  • tarkuoto sūrio
  • 4-5 tortilijos
  • citrinos sulčių

Dideli vaikai vis tiek kažkuriuo metu pasako fuiiii. Vieną dieną fui žuvis, kitą dieną atsikėliau su naujiena – mama, nuo šiandien nebevalgau mėsos. Ir iš viso, mama, visas tas tavo maistas neskanus!!! Tai tada prašau – eik ir gaminkis pats. Ir ką – pasigamina! Va, kad ir šias vegetariškas buritas, kurias iš savo draugės išmoko gaminti ir gamina dabar sau, ir man. Džiaugiuosi, kad gamina, todėl visada pasirūpinu, kad namuose būtų pakankamai atsargų – raudonųjų pupelių, kukurūzų, avižirnių. Renkuosi GLOBUS – kokybė
garantuota, o ir rasti galima kiekvienoj parduotuvėje. Aišku, galima virtis patiems, bet patogumas ir greitis labai svarbu (ypač paaugliams!!)

Gaminame: kubeliais pjausytą papriką pakepiname keletą minučių su šlakeliu aliejaus, tada sumaišom su konservuotais kukurūzais ir raudonosiomis pupelėmis, pomidorais, nepagailim citrinų sulčių ir druskos.

Į tortiliją dedam šaukštą virtų ryžių (gali būti ir atvėsę), keletą šaukštų daržovių ir pupelių įdaro, užbarstom sūriu ir  suvyniojame.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,14 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.