8241
Beatos virtuvė

Silkių, salierų ir obuolių salotos

(0)
Reikės:
  • 2 silkių filė
  • 1 obuolio
  • 1 rausvojo svogūno
  • 1 saliero stiebo
  • 1–2 šaukštelių marinuotų kaparėlių
  • 1–2 šaukštų majonezo HEINZ
  • 1–2 šaukštelių Dižono garstyčių
  • šlakelio citrinų sulčių
  • druskos ir juodųjų pipirų

Šioms salotoms su silke netrūksta gaivumo ir pikantiškumo. Salierai ir obuoliai suteiks traškumo ir rūgštelės, svogūnai ir kaparėliai – pikantiškumo, o viską į gardžią visumą sujungs skalsus ir sodrus majonezas HEINZ, kuris yra tiesiog nepamainomas švenčių stalo pagalbininkas ruošiant įvairias mišraines, padažus ar kepinius.

  1. Salierą, obuolį ir svogūną susmulkiname nedideliais kubeliais. Į tą patį dubenį su daržovėmis beriame kaparėlius, dedame pjaustytą silkę.
  2. Kitame dubenėlyje kelis šaukštus majonezo HEINZ sumaišome su garstyčiomis, druska, pipirais ir šlakeliu citrinų sulčių. Padažą pilame ant daržovių ir viską išmaišome.

Majonezas HEINZ specialiai subalansuotas lietuviškam skoniui: jis ne per saldus ir ne per riebus, tai tirštas ir skanus majonezas.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 2,93 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.