Spausdinti

Ta pati panelė, tik kita suknelė, arba paskutinės minutės pasiūlymas – nereikia nieko rauginti,
brandinti ar kildinti. Tik kanapių sėklomis pasirūpinkite iš anksto, tai gardu ir labai lietuviška.

Silkės blyneliai su kanapėmis ir krapais

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

2 kiaušinių
100–150 g kvietinių miltų vandens
2–3 šaukštų pakepintų kanapių sėklų
1 saujos krapų ir dar žiupsnio papuošti
150 g sūdytos silkės filė
aliejaus kepti
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Ruošiame blynų tešlą: išplakame du kiaušinius, įpilame šiek tiek vandens ir po truputį suberiame miltus. Maišome šluotele, kol neliks gumuliukų. Tešla turi būti skystesnės konsistencijos nei grietinė.

2

Krapus smulkiai supjaustome ir kartu su kanapėmis sudedame į tešlą. Išmaišome.

3

Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais.

Reklama
41011
4

Keptuvėje įkaitiname aliejų, pilame šaukštą tešlos, uždedame du silkės gabaliukus, apkepame iš vienos pusės, kol gražiai apskrus, apverčiame, pakepame dar kelias minutes.

5

Papuošiame krapais ir skrudintomis kanapėmis.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą