Kaip paruošti:
Norite dar šviežesnio vaizdo? Silkę patiekite stiklinėse.
Sveiki, kiek laiko reikia mirkinti grybus ? Aciu!
Tikriausiai labai skanu. Deja, nei majonezu, nei juolab grietines ar liesos ar riebios, musu senoliai ant kuciu stalo niekada nevartojo. Palikim majonezus su grietinem Kaledoms. Pamirsom tikruju tradiciju prasme…
pritariu Ramunei, manau majonezą pakeisiu aliejumi su žolelėmis, nes nebelieka įdomumo su tais visais majonezais ir liesom grietinėm. Kažkaip labai skaniai Beatos virtuvėje, bet, pastebėjom su draugėmis, kad labai daug kur majonezo kraunama. Ar čia adaptacija lietuviškam, neva, skoniui?
kuo galima būtų galima pakeisti majonezą, jis juk kūčių stalui nelabai?
Sveika Beata!
Kadangi gyvenam kitam pusrutulyje ieškau alternatyvos silkei 😀 Radau vienintelį panašų pakaitalą ir tai būtų stiklainis marinuotų sardinių aliejuje. Iš tiesų atrodo panašiai, rodos tik spalva žuvies tamsesnė…Dabar klausimas kuo skiriasi sardinė ir silkė (sardines vs. herring)? Ar pavyktų naudoti sardines?
Manau, kam nepakanka aliejaus, tai avokadų majonezas puiki alternatyva
Sveika Beata,
kuo butu galima pakeisti dziovintus obuolius?
aciu
Sveika Beata, si silkes variacija labai suzavejo, noreciau gaminti kuciu vakara, bet kuo pakeisti majoneza?? kiek zinau jo negali buti ant kuciu stalo..