8241
Beatos virtuvė

Šerbetiniai šaltibarščiai

(0)
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...
Reikės:
  • 1 litro „Vilkyškių“ kefyro (2,5 proc. riebumo)
  • 4 agurkų
  • 500 g keptų burokėlių
  • 50 g ridikėlių daigų
  • 1 ryšelio krapų
  • 1 ryšelio svogūnų laiškų
  • 6–8 ledo kubelių
  • druskos

Tai itin gaivūs ir šalti it ledas šaltibarščiai. Ypač tiks visiems, kurie rūpinasi kūno linijomis ar tiesiog mėgsta lengvesnius patiekalus. Žodžiu, tobulas pasirinkimas karštą vasaros dieną, kai beveik nesinori valgyt, bet norisi „kažko tokio“.

Gaminame taip: burokėlius nulupame, supjaustome kubeliais. Agurkus taip pat supjaustome kubeliais, krapus ir svogūnų laiškus susmulkiname. Ledą iki smulkių gabaliukų sutriname kokteilinėje ar trintuvu. Dedame į dubenėlius kelis šaukštus ledo, tada burokėlių ir agurkų kubelius, pabarstome smulkintomis žolelėmis, dosniai įberiame ridikėlių daigų. Užpilame šalto gaivaus „Vilkyškių“ kefyro (man ir mano komandos moterims jis pats skaniausias, todėl lengva ranka rekomenduojam). Skanaus!

Print Friendly

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.