Sūrį, saulėje džiovintus pomidorus su visu aliejumi ir bazilikus suverskite į dubenį ir sutrinkite maisto smulkintuvu.
Nerealiai skanu buvo 🙂
Na taip taip taip, viskas liuks, persižiūrėjau krūvą receptų, šitas visai „intuityvus“, tai ir pasirinkau 🙂 Nes tie indeliai, stiklainiukai, pakeliai- visi skirtingų dydžių 🙂 Tai ir dėjau pagal intuiciją, baziliko negailėjau, bet dar įmaišiau ir juodųjų alyvuogių, turiu pasakyt, kad liuks. Žinoma, mėgėjams. Kas nemėgsta aštresnio sūrio kvapo, kažin ar patiks, nors, nusispjaut… 🙂
Ačiū už idėją 🙂
Beata, o jei turiu minkšų saulėje džiovintų pomidorų be aliejaus, kaip ir kiek juos adaptuoti šiam receptui?