8241
Beatos virtuvė

Kokteilis Šventinis prieskonių kadrilis su mandarinais

(2)
Reikės:
  • 4 svečiams pavaišinti reikės:
  • 1 butelio juodojo putojančio Freixenet Cordon Negro
  • 350-400ml šviežiai spaustų mandarinų ir apelsinų sulčių
  • 2 cinamono lazdelių
  • 4 gvazdikėlių
  • 2 anyžinių žvaigždučių
  • 1/4 šaukštelio muskato riešuto tarkių

Pradėkime nuo sulčių gamybos. Jei mandarinų gausiai užderėjo, tai galite naudoti tik juos. Tiesa, iš jų spausti sultis teks ilgiau nei iš apelsinų, bet galite padaryti taip – apelsinų ir mandarinų sultis maišyti per pusę. Sulčių reikėtų išspausti apie dvi stiklines. Nepagailėkite, verdant jos nugaruos, nes mūsų tikslas – apelsinų sirupas.

Prieskonius suberkite į sultis ir pastatykite viską virti. Kai skysčio liks maždaug pusė, tai ženklas, kad reikalas paruoštas. Sultis perkoškite. Į taurės dugną dėkite šaukštą sirupo, užpilkite cava ir būtinai įdėkite plonai atpjautą mandarino juostelę…

OOOO Kalėda Kalėda…..Galite uždainuoti:)

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (2)
Komentarai
  1. Giedrė parašė:

    Sveiki,

    O kitas vynas netinka? 🙂

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.