Šaltibarščių būna įvairiausių: trintų žalių, ryškiai raudonų, maišytų su pasukomis, kefyru ar net skiestų pienu. Bet visgi vienas dalykas yra nepakeičiamas – tai burokėliai. Man patinka gaminti šaltibarščius su SPILVA marinuotais burokėliais „Klasika“, nes juose puikiai subalansuota marinato rūgštelė ir burokėlių saldumas, o patys burokėliai nepraradę malonios tvirtos tekstūros.
Šie žali šaltibarščiai lengvi ir gaivūs, paskaninti špinatais, nustebins mėtų gaiva ir SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“ traškumu.
Elektriniu trintuvu kefyrą sutriname su agurkais, špinatais, svogūnų laiškais, krapais, mėtomis ir prieskoniais. Išpilstome į dubenėlius.
Ant viršaus dedame po kelis šaukštus SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“, gardiname prieskoniais ir kietai virtais kiaušiniais.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia