Spausdinti

Šaltibarščių būna įvairiausių: trintų žalių, ryškiai raudonų, maišytų su pasukomis, kefyru ar net skiestų pienu. Bet visgi vienas dalykas yra nepakeičiamas – tai burokėliai. Man patinka gaminti šaltibarščius su SPILVA marinuotais burokėliais „Klasika“, nes juose puikiai subalansuota marinato rūgštelė ir burokėlių saldumas, o patys burokėliai nepraradę malonios tvirtos tekstūros.

Šie žali šaltibarščiai lengvi ir gaivūs, paskaninti špinatais, nustebins mėtų gaiva ir SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“ traškumu.

 

Šaltibarščiai KITAIP, arba pusiau trinti šaltibarščiai

0
komentarai
0

Reikės:

570 g SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“
1 l kefyro
3 trumpavaisių agurkų
100 g špinatų lapelių
1 šaukštelio česnakinės druskos
2 svogūnų laiškų
saujos mėtų lapelių
3 šakelių krapų
druskos
juodųjų pipirų
kietai virtų vištų ar putpelių kiaušinių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Elektriniu trintuvu kefyrą sutriname su agurkais, špinatais, svogūnų laiškais, krapais, mėtomis ir prieskoniais. Išpilstome į dubenėlius.

2

Ant viršaus dedame po kelis šaukštus SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“, gardiname prieskoniais ir kietai virtais kiaušiniais.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą