8241
Beatos virtuvė

Šaltibarščiai KITAIP, arba pusiau trinti šaltibarščiai

(0)
Reikės:
  • 570 g SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“
  • 1 l kefyro
  • 3 trumpavaisių agurkų
  • 100 g špinatų lapelių
  • 1 šaukštelio česnakinės druskos
  • 2 svogūnų laiškų
  • saujos mėtų lapelių
  • 3 šakelių krapų
  • druskos
  • juodųjų pipirų
  • kietai virtų vištų ar putpelių kiaušinių

Šaltibarščių būna įvairiausių: trintų žalių, ryškiai raudonų, maišytų su pasukomis, kefyru ar net skiestų pienu. Bet visgi vienas dalykas yra nepakeičiamas – tai burokėliai. Man patinka gaminti šaltibarščius su SPILVA marinuotais burokėliais „Klasika“, nes juose puikiai subalansuota marinato rūgštelė ir burokėlių saldumas, o patys burokėliai nepraradę malonios tvirtos tekstūros.

Šie žali šaltibarščiai lengvi ir gaivūs, paskaninti špinatais, nustebins mėtų gaiva ir SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“ traškumu.

  1. Elektriniu trintuvu kefyrą sutriname su agurkais, špinatais, svogūnų laiškais, krapais, mėtomis ir prieskoniais. Išpilstome į dubenėlius.
  2. Ant viršaus dedame po kelis šaukštus SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“, gardiname prieskoniais ir kietai virtais kiaušiniais.

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.