8241
Beatos virtuvė

Šalta arbata

(7)
Reikės:
  • daug ledukų
  • 4 juodos stiprios arbatos pakelių
  • 2 citrinų
  • 1 nedidelio agurko
  • mėtų pluoštelio
  • saujos braškių
  • cukraus pagal skonį (arba saldinkite medumi ar agavos sirupu)

  1. Arbatos pakelius sudėkite į ąsotį arba puodą, užplikykite 2 litrais vandens ir leiskite pastovėti bent penkias minutes ar ilgiau.
  2. Dar į karštą arbatą įdėkite cukraus ir išmaišykite, kad ištirptų.
  3. Išėmę arbatos pakelius, sudėkite skiltelėmis supjaustytą citriną (geriausiai į dar karštą  arbatą, taip greičiau visi aromatai subėgs į ją).
  4. Tada į pravėsusią arbatą dedam  griežinėliais supjaustytą agurką bei mėtas. Leiskite jai atvėsti. Arbata turi gautis ryškaus skonio, nes paskui ją užpilsite ant ledukų ir ji atsiskies.
  5. Į asotį pridėkite ledukų ir užpilkite juos arbata.
  6. Į kiekvieną stiklinę pripjaustykite braškių, jei jau galutinai norite visus užburti.
Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.33 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (7)
Komentarai
  1. M parašė:

    Kiek leduku reikia deti

  2. Beata Nicholson parašė:

    Ledukų dėkite daug. IŠ esmės pridėkite pilną asotį ledukų, užpilkite pravėsusia paruoštą arbata (jei neturite liako kada laukti)

  3. Andra parašė:

    Super , isbandziau !

  4. Nora parašė:

    Dabar darausi skanu liktai girdejau per zip fm kaip saket recepta

  5. greta parašė:

    Is kur siuo metu gaut metu lapeliu?

  6. Gintare parašė:

    Sveiki, Beata. Ar galima sia arbata daryti su zalia arbata? ar galbut tada ne taip skanu buna? Aciu!

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.