Spausdinti

Bet kuris patiekalas bus daug skanesnis, jei jame derės įvairiausi skoniai. Saldžios kriaušės, švelnaus skonio kietasis sūris „Prussia“ ir netikėtas užpilas su aguonomis – smagiai sproginėjantis ir puošiantis salotas. Tris mėnesius nokintas saldžios grietinėlės sūris „Prussia“ skanus ir vienas, ir visuose patiekaluose, kur tik jums norisi kietojo sūrio.

 

 

 

 

Salotos su kriaušėmis ir kietuoju sūriu

0
komentarai
0
Porcijos
2 asm.

Salotoms:

200 g salotų mišinio (roma - ninės, gražgarstės, traškiosios (iceberg)
2 gražių kriaušių
50 g kietojo sūrio „Prussia“
šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Padažui:

100 g aliejaus
1 šaukšto paprastų garstyčių
1 šaukšto medaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio aguonų
druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Paruošimas itin paprastas – sumaišome visas padažo sudedamąsias dalis ( jei medus kietas, jį pašildome).

2

Salotas kruopščiai nuplauname, nusausiname ir suplėšome. Kriaušes supjaustome plonomis riekelėmis, sūrį sutarkuojame.

3

Į lėkštes dedame salotų lapus, ant jų – kriaušių riekeles, sūrį, užpilame padažu ir pagardiname pipirais.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą