Šiam patiekalui svarbu geras pienas ir kantrybė. Maišymas ir ryžių brinkinimas daro stebuklus. Nė nesuprasite, kaip ta saujelė ryžių tiek pieno sugerti galėjo.
Gaminame:
Užvirinkite pieną, sudėkite prieskonius ir tada – ryžius. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir palikite puodą stovėti keletui valandų arba per naktį. Nebūtina ryžių mirkyti, bet kitaip labai ilgai reikės stovėti prie puodo ir maišyti, kol išvirs.
Kai ryžiai išbrinks, virkite ant nedidelės ugnies ir vis maišykite. Reikia, kad ryžiai beveik pasileistų ir tas menkas šimtas gramų įsiurbtų visą litrą pieno.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia