8241
Beatos virtuvė

Rūkytos žuvies ir kario majonezo dip’as

(0)
ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3.71 iš 5)
Loading...
Reikės:
  • ryšelio laiškinių svogūnų
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 200 g majonezo
  • 200 g graikiško jogurto
  • 1 šaukštelio kario miltelių
  • 1 šaukštelio uoginės paprikos miltelių ar saldžiosios paprikos miltelių
  • žiupsnio imbiero miltelių
  • druskos
  • 200 g rūkyto karšio

Universalus panardas (pavadinimas kilęs nuo žodžio „nardinti“, „merkti“) sumuštiniams, salotoms ar valgyti su daržovėmis, karštomis bulvėmis. Vasaros atradimas.

Eiga: susmulkiname laiškinius svogūnus ir kelias minutes pakepiname aliejuje. Majonezą sumaišome su graikišku jogurtu ir prieskoniais, suberiame pakepintus svogūnus.

Išimame karšio kaulus, žuvį sudedame į padažą, galima sutrinti trintuvu arba masę palikti rupesnę. Valgome su daržovių lazdelėmis arba tepame ant duonos.

Print Friendly

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.