Štai tie pyragaičiai, kurių nuotraukos apskriejo internetą ir sulaukė neįtikėtinos šlovės socialiniuose tinkluose. Ir tikrai ne be reikalo – minkštutėlė sviestinė bandelė įdaryta saikingai saldžiu avietiniu maskarponės kremu. Kas gali būti geriau? Šios bandelės truputį primena spurgą su kremu, tik pagaminti jas galima kur kas paprasčiau ir greičiau, mat nereikia virti aliejuje. Kadangi nėra pernelyg saldžios, pačioje pabaigoje bandelės gardinamos dosniu cukraus miltelių sluoksniu, kad būtų dar gražesnės ir skanesnės. Štai čia į pagalbą ateina nepamainomi DANSUKKER cukraus milteliai, kurie niekad nenuvilia – nesušoka į gabalus ir desertus padengia tobulai lygiu, lengvu sniegeliu.
Ekologiškas baltasis cukrus „Panevėžio Plius“ gaminamas iš Lietuvoje ekologiškai išaugintų cukrinių runkelių. Ekologinių ūkių sertifikuotuose laukuose nėra naudojamos cheminės medžiagos cukriniams runkeliams tręšti, apsaugoti nuo piktžolių, ligų ir kenkėjų.
Sveiki. Be elektrinio maišytuvo nepavyks?