Kaip paruošti:
Kremui:
2 šaukštai maskarponės
2 šaukšteliai cukraus pudros
2 šaukšteliai kakavos
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto (jei yra).
Vienas gerb. žmogus, kai paragavo, tai sakė taip: nemeluok, kad pati darei – nupirkai…..
Prancuzijoje jie makaronais vadinami 🙂 Ir yra tikras delikatesas.
ne makaronais, o macaroon, kas yra migdolinis sausainis. cia, gal, sakyciau, leituviai pasiskolino sita zodi is uzsienio ir sugalvojo, kad jis tiks musu makaronams??
jie vadinami ne macaroons o macarons nes tai du skirtingi dalykai
http://4.bp.blogspot.com/-NILV6meNJco/UCJnipp9-SI/AAAAAAAAB7M/j2LOHD_KkMo/s640/macaron+vs+macaroon+DBG.jpg
Deja deja. Atsiversti tada zodyna reikia, kuriame aiskiai parasyta su dviem o. Kazkokie blogai nera man rodikliai, nes ir ten raso kas ka ismano. Zodynai o ne blogai ir ne wikipedijos yra tikros nuorodos.
Sveika,
plakant baltymus, jie turėtų pasidaryti kaip liukra? Nes sudėjus juos į blėtą man jie išbėga. Ką daryti? 🙂
Viskas lyg ir pavyko, taciau valgant jauciasi toks skonis, siek tiek rugstokas. Gal cia del to, kad vietoje maskarpones dejau paprasta varske?
na, tai Lina 🙂 pati ir atsakete i savo klausima! norejau sampano, bet geriau buratino limonada, kazkodel skonis nebuvo kaip sampano 🙂
Nu žiauriai geri šitie sausainiai.. Be proto skanūs 🙂
Sveiki, kepiau sausainukus ir tešla turi gautis kieta, naudojau migdolų miltus?
Sveiki,
isbandziau si recepta. As isivaizduoju, kad sie sausainiai viduje turetu buti minksti ? Man gaunasi trasku, kepiau du kartus (25 ir 20 min.) skirtinga laika – tas pats. Traskus gaunasi, nors ir skanus.