500 g šviežių bulvių (mažesnės – malonesnės akiai)
ryšulėlio ridikėlių
pusės ryšulėlio laiškinių česnakų
saujelės garstyčių daigų patiekimui
3 šaukštų liesos grietinės
1 šaukšto grūdėtųjų garstyčių
1 citrinos žievelės
druskos
Šviežias bulves kruopščiai nuplauname, tačiau neskutame. Išverdame jas pasūdytame vandenyje (apie 10 min.), kol suminkštėja, bet dar neperverda. Leidžiame atvėsti.
Pašaliname ridikėlių šaknis ir viršūnėles. Supjaustome juos nestorais griežinėliais.
Atvėsusias bulves supjaustome griežinėliais.
Sumaišome ridikėlius ir bulves. Pagardiname druska.
Super salotos, kaip visada pas Betą iš paprastų ingridientų galima padaryti super duper patiekalą. Labai skaniai šios salotos susivalgė su mėsytę kepta ant griliaus.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia
Išbandyta – labai skanu! Manau, puikiai dera gaivūs ridikėliai ir „duslios“ bulvės 🙂