Spausdinti

Razavi – tai nesijoti, pilno grūdo dalių miltai, todėl jie tamsesni, maistingesni ir turi daugiau skonio bei mums naudingų vitaminų. Puikūs blynai  širdelių mylėtojams!

Razavų miltų blynai su morkomis

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

150 g smulkiai tarkuotų morkų
250 g razavų (viso grūdo kvietinių) miltų
2 kiaušinių
2-3 šaukštų cukraus
žiupsnio druskos
30 g lydyto sviesto
šiek tiek šviežiai tarkuoto muskato
1 šaukštelio cinamono
1 šaukštelio kepimų miltelių
200 ml vandens
grietinės ir mėgstamos uogienės patiekimui
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Pirmiausia išplakame kiaušinius su cukrumi ir druska, kol suputos. Įdedame ištirpintą sviestą ir šiek tiek tarkuoto muskato riešuto, išmaišome.

2

Įdedame smulkiai tarkuotas morkas ir vėl išmaišome.

3

Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir cinamonu. Įdedame miltų mišinį į vaflių tešlą ir išmaišome.

Reklama
41011
4

Įpilame 200 mililitrų vandens ir dar kartą gerai išmaišome.

5

Kepame vaflinėje.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą