8241
Beatos virtuvė

Razavų miltų blynai su morkomis

(0)
Reikės:
  • 150 g smulkiai tarkuotų morkų
  • 250 g razavų (viso grūdo kvietinių) miltų
  • 2 kiaušinių
  • 2-3 šaukštų cukraus
  • žiupsnio druskos
  • 30 g lydyto sviesto
  • šiek tiek šviežiai tarkuoto muskato
  • 1 šaukštelio cinamono
  • 1 šaukštelio kepimų miltelių
  • 200 ml vandens
  • grietinės ir mėgstamos uogienės patiekimui

 

  1. Pirmiausia išplakame kiaušinius su cukrumi ir druska, kol suputos. Įdedame ištirpintą sviestą ir šiek tiek tarkuoto muskato riešuto, išmaišome.
  2. Įdedame smulkiai tarkuotas morkas ir vėl išmaišome.
  3. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir cinamonu. Įdedame miltų mišinį į vaflių tešlą ir išmaišome.
  4. Įpilame 200 mililitrų vandens ir dar kartą gerai išmaišome.
  5. Kepame vaflinėje.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.