Spausdinti

Šiek tiek panašu į naują graikiškų salotų interpretaciją, šiek tiek ir į lietuvišką klasiką – pomidorus su grietine ir svogūnais. Skoniai paprasti, ryškūs ir visų mylimi.

Pomidorų ir agurkų salotos su ožkos sūrio ir jogurto padažu

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Salotoms:

400 g pomidorų
2–3 trumpavaisių agurkų
1 nedidelio rausvojo svogūno
alyvuogių aliejaus
druskos ir juodųjų pipirų
krapų

Padažui:

100 g graikiško jogurto
200 g šviežio ožkų pieno sūrio
druskos ir juodųjų pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Visus padažo ingredientus sumaišome. Jei naudojame tvirtesnės tekstūros ožkų sūrį, padažo ruošimui galima naudoti ir elektrinį trintuvą.

2

Serviravimo lėkštėje dėliojame smulkintus pomidorus, agurkus, plonai pjaustytą svogūną. Viską pagardiname trupučiu aliejaus, druskos ir juodųjų pipirų, beriame smulkintų krapų. Salotų padažą galima patiekti atskirai arba sumaišyti su daržovėmis iškart.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą