8241
Beatos virtuvė

Pomidorų ir agurkų salotos su ožkos sūrio ir jogurto padažu

(0)
Reikės:
  • Salotoms:
  • 400 g pomidorų
  • 2–3 trumpavaisių agurkų
  • 1 nedidelio rausvojo svogūno
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos ir juodųjų pipirų
  • krapų
  • Padažui:
  • 100 g graikiško jogurto
  • 200 g šviežio ožkų pieno sūrio
  • druskos ir juodųjų pipirų

Šiek tiek panašu į naują graikiškų salotų interpretaciją, šiek tiek ir į lietuvišką klasiką – pomidorus su grietine ir svogūnais. Skoniai paprasti, ryškūs ir visų mylimi.

  1. Visus padažo ingredientus sumaišome. Jei naudojame tvirtesnės tekstūros ožkų sūrį, padažo ruošimui galima naudoti ir elektrinį trintuvą.
  2. Serviravimo lėkštėje dėliojame smulkintus pomidorus, agurkus, plonai pjaustytą svogūną. Viską pagardiname trupučiu aliejaus, druskos ir juodųjų pipirų, beriame smulkintų krapų. Salotų padažą galima patiekti atskirai arba sumaišyti su daržovėmis iškart.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.