8241
Beatos virtuvė

Pienių sviestelis

(0)
Reikės:
  • 200 g minkšto sviesto
  • 50 ml kefyro
  • 1-2 šaukšteliai medaus
  • sauja pienių žiedlapių
  • Žiupsnis stambių druskos kristalų

Purus ir lengvas it pienės pūkas, saikingai pasaldintas medumi ir padabintas švelnia kefyro rūgštele. O tam, kad būtų dar įdomiau, nepamirškite užberti žiupsnio stambių druskos kristalų. Šis sviestelis – tikra pusryčių stalo superžvaigždė, nuostabiai tinkantis pagardinti bandeles ir košes.

  1. Minkštą kambario temperatūros sviestą elektriniu plaktuvu išplakame su kambario temperatūros kefyru iki purumo. Suberiame pienių žiedlapius ir dar paplakame, kad tolygiai pasiskirstytų. Minkštą sviestą pagardiname medumi ir geru žiupsniu druskos.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.