Spausdinti

Purus ir lengvas it pienės pūkas, saikingai pasaldintas medumi ir padabintas švelnia kefyro rūgštele. O tam, kad būtų dar įdomiau, nepamirškite užberti žiupsnio stambių druskos kristalų. Šis sviestelis – tikra pusryčių stalo superžvaigždė, nuostabiai tinkantis pagardinti bandeles ir košes.

Porcijos
4 asm.

Reikės:

200 g minkšto sviesto
50 ml kefyro
1-2 šaukšteliai medaus
sauja pienių žiedlapių
Žiupsnis stambių druskos kristalų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Minkštą kambario temperatūros sviestą elektriniu plaktuvu išplakame su kambario temperatūros kefyru iki purumo. Suberiame pienių žiedlapius ir dar paplakame, kad tolygiai pasiskirstytų. Minkštą sviestą pagardiname medumi ir geru žiupsniu druskos.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą