8241
Beatos virtuvė

Persimonų ir ožkų pieno sūrio salotos

(0)
Reikės:
  • 3–4 prinokusių persimonų
  • 70–100 g šviežio ožkų pieno sūrio
  • saujelės šviežių bazilikų lapelių
  • balzaminio kremo
  • druskos, pipirų

Gaivios, įsimenamo skonio ir super paprastai paruošiamos. Geriausias ir sveikiausias užkandis. Tik paieškokite prinokusių persimonų – salotoms reikalingas „viduriukas“, kai vaisiai ne kieti, bet ir ne pernokę. Uždengtos maisto plėvele salotos gali šaldytuve palaukti savo eilės. Išraiškingos, bet nekaprizingos.

Ruošiame salotas:

  1. Persimonus nuplauname ir nulupame jų žieveles. Supjaustome į 8 skilteles.
  2. Persimonus dedame į lėkštę ar dubenį, uždedame minkšto ožkų sūrio gabalėlių ir bazilikų lapelių.
  3. Pašlakstome balzaminiu kremu ir dedame į šaldytuvą, kol reikės patiekti salotas. Prieš patiekdami pasūdome ir pagardiname pipirais.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.