Spausdinti

Gaivios, įsimenamo skonio ir super paprastai paruošiamos. Geriausias ir sveikiausias užkandis. Tik paieškokite prinokusių persimonų – salotoms reikalingas „viduriukas“, kai vaisiai ne kieti, bet ir ne pernokę. Uždengtos maisto plėvele salotos gali šaldytuve palaukti savo eilės. Išraiškingos, bet nekaprizingos.

Persimonų ir ožkų pieno sūrio salotos

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

3–4 prinokusių persimonų
70–100 g šviežio ožkų pieno sūrio
saujelės šviežių bazilikų lapelių
balzaminio kremo
druskos, pipirų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Persimonus nuplauname ir nulupame jų žieveles. Supjaustome į 8 skilteles.

2

Persimonus dedame į lėkštę ar dubenį, uždedame minkšto ožkų sūrio gabalėlių ir bazilikų lapelių.

3

Pašlakstome balzaminiu kremu ir dedame į šaldytuvą, kol reikės patiekti salotas. Prieš patiekdami pasūdome ir pagardiname pipirais.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą