Spausdinti

Šis pusryčių omletas – geras būdas užvalgyti daug žalių daržovių nuo pat ryto.

Omletas su smidrais

0
2
Porcijos
2 asm.

Reikės:

4 kiaušinių
70 ml pasukų arba pieno
25 g tarkuoto kietojo sūrio
4 smidrų
½ nedidelės cukinijos
kelių griežinėlių poro arba laiškinių svogūnų
po saują krapų, petražolių
sviesto kepti
druskos, pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Cukiniją supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname porą ir prieskonines žoleles. Įkaitiname orkaitę iki 190 oC. Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą, suberiame cukinijų gabalėlius ir porus, pakepiname, kol jie suminkštės, – apie 4 minutes.

2

Kiaušinius išplakame su pasukomis, suberiame žoleles ir sūrį. Ant daržovių į keptuvę supilame kiaušinių plakinį, išdėliojame smidrus ir kepame ant nedidelės ugnies apie 4 minutes. Po to trumpam komandiruojame keptuvę į orkaitę ir pakaitiname keletą minučių viršutinio kaitintuvo režimu, kol viršus gražiai paruduos. Skanaus!

 

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai

Rašyti komentarą