8241
Beatos virtuvė

Omletas su smidrais

(2)
Reikės:
  • 4 kiaušinių
  • 70 ml pasukų arba pieno
  • 25 g tarkuoto kietojo sūrio
  • 4 smidrų
  • ½ nedidelės cukinijos
  • kelių griežinėlių poro arba laiškinių svogūnų
  • po saują krapų, petražolių
  • sviesto kepti
  • druskos, pipirų

Šis pusryčių omletas – geras būdas jų užvalgyti nuo pat ryto. Cukiniją supjaustome mažais kubeliais, susmulkiname porą ir prieskonines žoleles. Įkaitiname orkaitę iki 190 oC. Įkaitintoje keptuvėje išlydome sviestą, suberiame cukinijų gabalėlius ir porus, pakepiname, kol jie suminkštės, – apie 4 minutes.

Kiaušinius išplakame su pasukomis, suberiame žoleles ir sūrį. Ant daržovių į keptuvę supilame kiaušinių plakinį, išdėliojame smidrus ir kepame ant nedidelės ugnies apie 4 minutes. Po to trumpam komandiruojame keptuvę į orkaitę ir pakaitiname keletą minučių viršutinio kaitintuvo režimu, kol viršus gražiai paruduos. Skanaus!

 

BV_Spring_mag3314_omletas

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Sigita parašė:

    Nuostabus omletas 🙂

  2. Airidas parašė:

    labai geras ir skanus

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.