Kodėl nuogas? Nes jis be tešlos. Dėl tikslumo kišą be tešlos galima būtų vadinti ir omletu, bet aš pasilieku prie kišo, nes pavadinimas gražesnis. O įdarui – brokoliai ir cukinijos, viskas žalia ir skanu. Pamėginkite dar pridėti ožkų pieno sūrio ir vynuogių. Užsimerksite iš netikėto malonumo. Labai skanu ir tikrai labai sveika.
Gaminame: įkaitiname orkaitę iki 190 °C temperatūros, viršaus ir apačios kaitinimo režimu. Apvalią kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, dugną ir kraštus patepame sviestu. Brokolius smulkiai supjaustome arba smulkiai sutarkuojame.
Kiaušinius išplakame su druska, pipirais, muskatu ir, jei norisi, paprikų skiedrelėmis. Supilame pieną ir išmaišome.
Skardoje išdėliojame pomidorus, vynuoges, sūrį, brokolius, susukame ir sutupdome cukinijos juosteles ir užpilame kiaušinių ir pieno plakiniu. Pabarstome kietojo sūrio ir užberiame pinijų. Kepame apie 40–45 minutes, kol gražiai paruduos kraštai ir viršus. Valgome su salotomis.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia