8241
Beatos virtuvė

Naminės dešrelės

(8)
Reikės:
  • 1 kg maltos kiaulienos mentės
  • 1kg maltos šoninės (nerūkytos)
  • 1 svogūno
  • 1 kupino šaukštelio kmynų
  • 2 šaukštų druskos
  • 2 šaukštų grūstų juodųjų pipirų
  • 0,5 stiklinės obuolių sulčių
  • 4 šaukštų maltų džiūvėsėlių
  • plonųjų kiaulės žarnų (nusipirksite sūdytų, vienos pakuotės užteks maždaug 4kg dešrelių)
  • Itališkoms dešrelėms:
  • 1 kg maltos kiaulienos mentės
  • 1kg maltos šoninės (nerūkytos)
  • saujos pankolio sėklų
  • 2 žiupsnių raudonėlio
  • šiek tiek aitriosios paprikos
  • 5 šaukštų balzaminio acto
  • 2 šaukštų druskos
  • 2 česnako skiltelių

  1. Prieš maldami mėsą ją pirmiausia labai gerai atšaldome. Geriausia, jei nedideliais kubeliais supjaustytą mėsą apie valandą palaikysite šaldymo kameroje. Taip pat į šaldiklį galima įdėti ir mėsmalę, kad ji gerai atvėstų ir bemalant nesušildytų mėsos.
  2. Sumalame mėsą kartu su svogūnu. Į mėsą suberiame prieskonius, pilame obuolių sulčių ir labai gerai išmaišome. Suberiame džiūvėsėlius ir vėl išmaišome.
  3. Kemšame dešreles. Geriausia, kad maltos mėsos mišinys išliktų kuo šaltesnis. Prikimštas dešreles geriausia būtų palikti šaldytuve pabręsti parą arba bent per naktį.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Komentarai
  1. Olga parašė:

    Sveiki,o kur gauti ta žarna?

  2. Ramūnas parašė:

    O kiek laiko ir kokioje temperatūroje jas kepti ?

  3. Karolina parašė:

    O kaip žmonėms, kurie miltų, batono nevartoja? Kokios alternatyvos būtų? Nevartojantiems dėl alergijų.

  4. Rimas parašė:

    Gaunasi kilogramui saukstas druskos tai yra 1kg mesos apie 30 g druskos iprastai dedama 12-18 gramu. At nesuru?

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.