8241
Beatos virtuvė

Morkos su sviestu,apelsinais ir imbieru

(0)
Reikės:
  • Apie 1 kg morkų
  • 50 g sviesto
  • 1-2 apelsinų
  • 3 cm imbiero
  • 1 šaukštelio medaus
  • juodųjų pipirų

Čia reikės gero puodo su dangčiu, arba keptuvės su dangčiu, nes morkas troškinsim. Morkos bus saldžios ir labai skanios.

Eiga:

  1. Morkas nuskutame ir supjaustome stambiais pailgais gabaliukais.
  2. Apelsinus gerai nuplauname su valgomąja soda. Nutarkuojame vieno apelsino žievelę. Iš apelsinų išspaudžiame sultis, galima ir minkštimą išskobti šaukšteliu taip pat.
  3. Morkas dedame į puodą ar keptuvę, užpilame apelsinų sultimis, dedame sviestą, medų, nutarkuojame imbierą, pagardiname druska ir šviežiai maltais pipirais. Troškiname apie 15 minučių, vis pamaišant. Po to uždengiame dangį ir dar patroškiname apie 10 minučių ant lėtos ugnies. Pabaigoje paragaujame ar netrūksta druskos, pagardiname dar šviežiai maltais pipirais.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.