Spausdinti

Čia reikės gero puodo su dangčiu, arba keptuvės su dangčiu, nes morkas troškinsim. Morkos bus saldžios ir labai skanios.

 

Morkos su sviestu,apelsinais ir imbieru

2
komentarai
0

Reikės:

Apie 1 kg morkų
50 g sviesto
1-2 apelsinų
3 cm imbiero
1 šaukštelio medaus
juodųjų pipirų
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Morkas nuskutame ir supjaustome stambiais pailgais gabaliukais.

2

Apelsinus gerai nuplauname su valgomąja soda. Nutarkuojame vieno apelsino žievelę. Iš apelsinų išspaudžiame sultis, galima ir minkštimą išskobti šaukšteliu taip pat.

3

Morkas dedame į puodą ar keptuvę, užpilame apelsinų sultimis, dedame sviestą, medų, nutarkuojame imbierą, pagardiname druska ir šviežiai maltais pipirais. Troškiname apie 15 minučių, vis pamaišant. Po to uždengiame dangį ir dar patroškiname apie 10 minučių ant lėtos ugnies. Pabaigoje paragaujame ar netrūksta druskos, pagardiname dar šviežiai maltais pipirais.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą