Norėčiau paklausti, o koks čia kremas ant keksiukų? Atrodo labai skaniai 🙂
Beata,
šiandien ketinu gaminti šiuos puikiuosius keksiukus, o iš ko padarytos keksiukų kepurėlės? Turiu omenyje baltą masę.
Jau iskepti. Nerealus:-)
Man irgi labai įdomu būtų sužinot iš ko kremas, keksiuko papuošime.
Sveiki,
kiek mazdaug keksiuku gaunasi is nurodytu kiekiu?
Aciu!
o labai bus blogai jei desiu paprasta cukru?
Atrodo skaniai 🙂 Šiandien išbandysiu būtinai. O kaip būtų galima padaryti skanų kremą ant viršaus keksiukų?
Mane taip pat labai domina klausimas: iško daromas kremas?
o moliūgėlis tinka bet koks? aš turiu butternut moliūgą.. ar jokio skirtumo
skanesniu keksiuku sunkiai rasi! gvazdikelis + cinamonas+muskatas suteikia tookio Kaledisko kvapo 🙂 puikiai tiks siai sventei. gerai, kad juos galima is anksto issikepti, nes pilnai issilaiko dregni ir purus.
Jėga keksiukai! Tik kitą kartą vietoj abrikosų dėčiau razinas, o vietoj žemės riešutų – graikiniai ir bus idealiai.
Kepiau dukrytės gimtadieniui!
Labai skanūs gavosi, tik kremą įpurškiau su švirkštu į vidų, tai dar skaniau!
Nepavyko:( neskanu
Gavosi! minkštučiai, „sultingi“ ir saldūs, kvapnūs… tiesiog puikūs, nors tik antrąsyk gyvenime kepu keksiukus 😀
Beata, ar nesijaučia sodos skonis, nes ji „nenugesinama“?
Et.. patys skaniausi keksiukai kokie gali būti, patiko net draugui, nes jam sunku įtikti su naujovėmis, kaip moliūgu.. 😉 Bet tikrai išsikepsiu dar ne kartą, vis dar turiu moliūgo – savaitgalį šeimininkausim! 😉
Beata, tai toooobula… 🙂 mmmm… 🙂 minkštutėlaičiai… 🙂 neapsakoma! 🙂 Ką tik iškepiau 🙂 Linkiu visiems paragauti 🙂 Ačiū Jums, Beata! 🙂
O mums per saldūs buvo, nors dėjau tik 150 gr. cukraus, bet kartosiu dar tikrai tik su dar mažiau cukraus.
Aš tai negaliu patikėti, kad taip žemai įvertintas šitas receptas! Nes man – tai patys skaniausi keksiukai! Jau daug metų prasidėjus moliūgų sezonui, aš juos kepu!
Miela Beata,
keksiukai atrodo idealiai.
Norėjau paklausti, kuo galima būtų pakeisti sūdytus žemės riešutus, nes alergija neleidžia jais mėgautis.