8241
Beatos virtuvė

Menkių kepenėlių, marinuotų artišokų ir agurkų salotos

(0)

Greitos ir labai labai skanios. Tikras menkių kepenėlių mėgėjų rojus.

Reikės:
  • 0,5 ilgavaisio agurko
  • mažos skardinės menkių kepenėlių aliejuje
  • 1 šaukštelio acto ir aštriųjų paprikų pastos (galima keisti smulkintu šviežiu čili pipiriuku, arba džiovintais ir šlakeliu balto vyno acto, arba citrinos sultimis, arba iš viso tiesiog dėkite kepenėles visas netrintas su čili)
  • 4 nedidelių marinuotų, apkeptų artišokų (perkamų indelyje aliejuje arba sveriamų)
  • saujelės kapario uogų

Gaminame:

  1. Kepenėles sutriname su aitriųjų paprikų pasta. Galima truputį druskos įberti.
  2. Agurkus supjaustom.
  3. Artišokus – pusiau.
  4. Pamėtyti kapario uogų.

Padažo jokio nereikia, nes daug marinuotų dalykų ir užtenka riebumo nuo kepenėlių.

Galite su kokia skania duona, nors ir be duonos gyvi lieka žmonės.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.