Spausdinti

Padažo jokio nereikia, nes daug marinuotų dalykų ir užtenka riebumo nuo kepenėlių. Galite su kokia skania duona, nors ir be duonos gyvi lieka žmonės.

Menkių kepenėlių, marinuotų artišokų ir agurkų salotos

0
komentarai
0
Porcijos
1 asm.

Reikės:

0,5 ilgavaisio agurko
mažos skardinės menkių kepenėlių aliejuje
1 šaukštelio acto ir aštriųjų paprikų pastos (galima keisti smulkintu šviežiu čili pipiriuku, arba džiovintais ir šlakeliu balto vyno acto, arba citrinos sultimis, arba iš viso tiesiog dėkite kepenėles visas netrintas su čili)
4 nedidelių marinuotų, apkeptų artišokų (perkamų indelyje aliejuje arba sveriamų)
saujelės kapario uogų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Kepenėles sutriname su aitriųjų paprikų pasta. Galima truputį druskos įberti.

2

Agurkus supjaustom. Artišokus – pusiau.

3

Pamėtom kaparių uogų.

Reklama
41011
Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą