Spausdinti

Po šių salotų išgirdau štai ką: kaip restorane, ačiū Dievui, gausim dabar vėl normalaus maisto. Bet žinokite, tas restoranų aukštumas pasiekti gali kiekvienas. Žinote, kame buvo šitų salotų paslaptis? Ogi labai skanus sūris.

Mėlynojo sūrio ir kriaušių salotos

0
komentarai
3
Porcijos
2 asm.

Reikės:

poros saujų gražgarsčių
4-5 nedidelių kriaušyčių, saldžių, bet tvirtokų
4 pailgų nedidelių geltonų pomidorų
mėlynojo sūrio Picon

Padažui:

pusės citrinos sulčių
šaukštelio medaus
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Gražgarstes nuplaunam ir gerai nusausinam.

2

Kriaušes nulupam ir supjaustom pailgais gabaliukais. Pomidorus taip pat.

3

Sumaišom citrinų sultis su medum ir trupučiu druskos, tada pilam aliejaus, sumaišom. Tegul būna gana skystokas.

4

Į lėkštę dedam gražgarstes, tada kriaušes, pomidorus, pabarstom pagnaibytais sūrio gabaliukais. Pašlakstom padažu. Štai jums restoranas.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Siandien perskaiciau ir pagaminau. Paprasta, bet neprasta 🙂 Gardu! Puikumas tame, kad nenuobodus skonis, graziai atrodo ir greitai pasigamina.

Rašyti komentarą