8241
Beatos virtuvė

Meksikietiški mėsainiai su keptais ananasais

(0)

Šių mėsainių su keptais ananasais receptą įkvėpė Meksikos skoniai ir spalvos. O tas gardus salsvas ananasas... mmm!

Reikės:
  • „Santa Maria“ tortilijų
  • 600 g maltos jautienos
  • 1 pakelio „Santa Maria“ prieskonių mišinio „Taco Original“
  • ryšelio šviežių kalendrų
  • šviežio ananaso (tinka ir konservuotas)
  • čederio lapeliais
  • mėgstamų žalumynų

Kai pabos tradiciniai mėsainiai, imkite ir gaminkite šiuos stilingus ir skanius „Texmex“ mėsainius. „Santa Maria“ prieskonių mišinys „Taco Original“ mėsainiams suteiks „Texmex“ skonių ir spalvų, o „Santa Maria“ tortilijos iškylose puikiausiai pasitarnaus kaip valgomos lėkštės ir pavaduos mėsainių bandeles.  Dėkite ant jų keptą mėsą, žuvį, daržoves, padažą ir skanaukite. Būtinai išbandykite draugų būry ar šeimos rate – skanūs valgyti, gražūs pažiūrėti! Beje, greta šių mėsainių galite pasigaminti ir gvakamolę pagal autentišką receptą.

Gaminame:

  1. Į maltą jautieną įberiame „Santa Maria“ prieskonių „Taco Original“, kapotų šviežių kalendrų (jei mėgstate šį prieskonį) ir suformuojame 4–6 mėsainių paplotėlius.
  2. Šviežią ananasą nulupame ir supjaustome riekėmis, išskobiame vidurį, kad padarytume žiedus. Jei naudosite konservuotus ananasus, bus saldžiau.
  3. Iškūrename grilių ir ant grotelių dedame kepti mėsainių paplotėlius ir ananaso griežinėlius. Mėsai baigiant kepti, uždedame riekelę sūrio, kad išsilydytų.
  4. Iškeptą mėsą dedame ant „Santa Maria“ tortilijos krašto (pirkite „Medium“ dydžio), ant viršaus – ananasą ir žiupsnį šviežių kalendrų. Tortiliją perlenkiame pusiau ir paskui dar kartą, kad susidarytų trikampis vokelis. Viską galime sutvirtinti mediniu iešmeliu.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,86 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.