Kai pabos tradiciniai mėsainiai, imkite ir gaminkite šiuos stilingus ir skanius „Texmex“ mėsainius. „Santa Maria“ prieskonių mišinys „Taco Original“ mėsainiams suteiks „Texmex“ skonių ir spalvų, o „Santa Maria“ tortilijos iškylose puikiausiai pasitarnaus kaip valgomos lėkštės ir pavaduos mėsainių bandeles. Dėkite ant jų keptą mėsą, žuvį, daržoves, padažą ir skanaukite. Būtinai išbandykite draugų būry ar šeimos rate – skanūs valgyti, gražūs pažiūrėti! Beje, greta šių mėsainių galite pasigaminti ir gvakamolę pagal autentišką receptą.
Meksikietiški mėsainiai su keptais ananasais
Reikės:
Gaminimas
Į maltą jautieną įberiame „Santa Maria“ prieskonių „Taco Original“, kapotų šviežių kalendrų (jei mėgstate šį prieskonį) ir suformuojame 4–6 mėsainių paplotėlius.
Šviežią ananasą nulupame ir supjaustome riekėmis, išskobiame vidurį, kad padarytume žiedus. Jei naudosite konservuotus ananasus, bus saldžiau.
Iškūrename grilių ir ant grotelių dedame kepti mėsainių paplotėlius ir ananaso griežinėlius. Mėsai baigiant kepti, uždedame riekelę sūrio, kad išsilydytų.
Iškeptą mėsą dedame ant „Santa Maria“ tortilijos krašto (pirkite „Medium“ dydžio), ant viršaus – ananasą ir žiupsnį šviežių kalendrų. Tortiliją perlenkiame pusiau ir paskui dar kartą, kad susidarytų trikampis vokelis. Viską galime sutvirtinti mediniu iešmeliu.