Spausdinti

Kai pabos tradiciniai mėsainiai, imkite ir gaminkite šiuos stilingus ir skanius „Texmex“ mėsainius. „Santa Maria“ prieskonių mišinys „Taco Original“ mėsainiams suteiks „Texmex“ skonių ir spalvų, o „Santa Maria“ tortilijos iškylose puikiausiai pasitarnaus kaip valgomos lėkštės ir pavaduos mėsainių bandeles.  Dėkite ant jų keptą mėsą, žuvį, daržoves, padažą ir skanaukite. Būtinai išbandykite draugų būry ar šeimos rate – skanūs valgyti, gražūs pažiūrėti! Beje, greta šių mėsainių galite pasigaminti ir gvakamolę pagal autentišką receptą.

Meksikietiški mėsainiai su keptais ananasais

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

„Santa Maria“ tortilijų
600 g maltos jautienos
1 pakelio „Santa Maria“ prieskonių mišinio „Taco Original“
ryšelio šviežių kalendrų
šviežio ananaso (tinka ir konservuotas)
čederio lapeliais
mėgstamų žalumynų
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Į maltą jautieną įberiame „Santa Maria“ prieskonių „Taco Original“, kapotų šviežių kalendrų (jei mėgstate šį prieskonį) ir suformuojame 4–6 mėsainių paplotėlius.

2

Šviežią ananasą nulupame ir supjaustome riekėmis, išskobiame vidurį, kad padarytume žiedus. Jei naudosite konservuotus ananasus, bus saldžiau.

3

Iškūrename grilių ir ant grotelių dedame kepti mėsainių paplotėlius ir ananaso griežinėlius. Mėsai baigiant kepti, uždedame riekelę sūrio, kad išsilydytų.

Reklama
41011
4

Iškeptą mėsą dedame ant „Santa Maria“ tortilijos krašto (pirkite „Medium“ dydžio), ant viršaus – ananasą ir žiupsnį šviežių kalendrų. Tortiliją perlenkiame pusiau ir paskui dar kartą, kad susidarytų trikampis vokelis. Viską galime sutvirtinti mediniu iešmeliu.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą