Taukšt ir meduolinis namelis, tiksliau visi rūmai! Žinau žinau, atrodo kaip metų projektas. Bet ir kaip stebuklas – tokio jaukumo, spalvotais ledinukų langeliais ir dūmais iš kaminų… Kaip tokius rūmus iškepti, mano laidoje parodė Panelė Anelė iš Rokiškio (yra ir mano Kalėdiniame žurnale!) Anelė papasakojo ir apie karamelės klijus, ir apie cukraus vatos debesis, ir kaip langus ledinukais stiklint, ir daug kitų meduolinių rūmų paslapčių. Kas kepsit su vaikais, kaip aš, iškart kepkit dvigubai daugiau sienų…
Gaminame:
Kažkas čia negerai su receptu. Kai tešla pagulėjo šaldytuve, kočioti neįmanoma buvo. Trupėjo į trupinius, nieko negalėjom padaryti. Be reikalo produktus sugadinome
Ačiū už nuostabią idėją! Sausiainiai labai skanūs:) deja, namelis nepavyko, iš šaldytuvo ištraukus tešlą, ji buvo labai trapi, sunkiai kočiojosi ir gavosi nelygus paviršius. Kokia galėtų būti to trapumo priežastis?
Gavosi labai skanūs sausainiai! Tik pirma skarda sudegė, nes iškočiojau labai plonai, tai 10min buvo per daug, antrą skardą kepiau 5min ir buvo tobuli! Dabar jau bandysiu kepti ir namelį
Nuostabu!! Bandysime padaryti Kanadoj. Baveik pries 100 metu Tevelis gime arti Rokiskio. Aciu uz inspiracija!