Koks gi žiemos švenčių laukimas be namus užliejančio imbierinių sausainių ar meduolinių kepinių aromato? Tad kviečiame nors kartą į kepinius įmaišyti specialiai Kalėdoms SANTA MARIA sukurtus meduolių prieskonius su apelsinais. Esame tikros – iškart juos įsimylėsite! Aukščiausios kokybės cinamonas, imbieras, gvazdikėliai, kardamonas ir net apelsinų aromatas – tobula prieskonių kompanija šventiniams kepiniams. Beje, šis naujasis SANTA MARIA prieskonių mišinys tikrai patiks ir vaikams.
Su šiuo SANTA MARIA prieskonių mišiniu siūlome išsikepti meduolinių keksiukų. Drėgni, pilni skaniausių aromatų, cinamoninio kremo kepurėmis pasipuošę pyragaičiai yra netikėtas šventinis kepinys. Išsikepėme ir pačios nustebome, kad taip paprastai galima pasiekti tokį tobulą rezultatą!
Iš nurodyto produktų kiekio išsikepsite 12 nemažų keksiukų.
Sveiki, o geriamoji soda, tai čia ta paprasta soda milteliais? Ar jos nereikia nugesinti? Gal galima apsieiti vien su kepimo milteliais? :))
Sveiki, nuotraukose yra uogos/uogų džemas keksiukuose bei jų papuošimuose. Tai galbūt galite pakomentuoti, kas tai būtent yra ir kaip galima pasigaminti? 🙂
Norėjau pasitikslinti, kokio riebumo turi būti grietinėlė ir kas yra kreminis sūris, „Filadelfija“?