Spausdinti

Taip paruoštą vištieną galėsite valgyti ir šiltą, kaip pagrindinį patiekalą, ir šaltą kartu su salotomis ir lengvu padažu.

 

Vištienos kepsneliai su majonezu

0
komentarai
8
Porcijos
2 asm.

Reikės:

2 vištienos krūtinėlių (maždaug po 500 g kiekviena)
2 šaukštų majonezo su mangais (arba paprasto majonezo)
1 šaukšto citrinų sulčių
1 šaukšto kario prieskonių mišinio
druskos
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Aš paprastai perku iškaulintą, bet nesupjaustytą vištos krūtinėlę. Vištienos krūtinėlę išilgai pjaudama padaliju į keturis kepsnius, kad būtų pakankamai ploni greitai iškepti, bet nesudžiūtų.

2

Majonezą su mangais sumaišom su kario prieskoniais, druska ir citrina. Vištienos kepsnius pavoliojam šitam padaže ir, jei turim laiko, leidžiam pasimarinuoti. Jei neturim, galim kepti iš karto.

3

Kepam gerai įkaitintoje keptuvėje, kiekvienai pusei paskirdami po porą minučių, o tada apskrudusią vištieną šaunam į karštą orkaitę dar 10 minučių, kad pabaigtų kepti. Galite pabaigti kepti ir keptuvėje, tik jokiu būdu neperkepkite – prapjovus kepsnį mėsa turi būti balta.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Aciu, Beata, uz sio gardaus padazo ir vistienos ideja. Beje, man ‘MangoMajo’ labai skaniai valgosi su zuvies patiekalais. Isbandykite! Sekmes Jums ir Jusu seimai, jau seniai esu istikima Jusu receptu gerbeja ir kaskart su nekantrumu laukiu naujienu. Dziugu, kad sugebate paprastus patiekalus pateikti taip nepaprastai ir toli grazu neprastai. Darkart dekoju!

  2. Man asmeniskai sitaip paruosta vistiena visiskai nepatiko, gal del to kario, kurio ir taip dejau ne daugiau nei maza sauksteli, taciau vistiek jautesi labai smarkiai. O kaip dar sita saldu majoneza reiks realizuoti neisivaizduoju, nes visiskai neskaniai saldus.

  3. Aciu uz greita ir skanu receptuka! Vistiena gavosi sultinga nors ir mazai marinavau. Vyrui labai patiko, sulaukiau komplimento uz si patiekala 🙂 O mangoMajo tiesiog tai ko man truko mano virtuveje, lauksiu daugiau ideju su juo.

  4. Nu ką, išvoliojau vištieną, palikau marinuotis porai valandų, išbandysim 🙂 Tikiuos nenusivilsiu šiuo Beatos receptu, tai būtų pirmas kartas.

Rašyti komentarą