8241
Beatos virtuvė

Lietuviškas kanapinis sumuštinis su ridikėliais

(0)
Reikės:
  • 4 riekės juodos duonos "Beatos virtuvė" su sėklomis
  • 250 g 9 proc. riebumo varškės
  • 50 g (2 šaukštai) kanapių sėklų
  • 50 g (2 šaukštai) linų sėmenų
  • šaukštelis druskos
  • ryšulėlis ridikėlių
  • krapų papuošti

Kanapinė druska su linų sėmenimis yra tikrų tikriausias atradimas ir geriausia sumuštinių draugė. Man ši kombinacija tokia skani, kad vien tik ja pagardinta kokybiška duona su sviestu iškart virsta įvykiu virtuvėje. Jauni, šviežutėliai ridikėliai su varške ir kanapine druska tampa pirmaisiais ir patikimais pavasario pranašais. Skanu ir sava!

 

  1. Įkaitintoje keptuvėje paskrudiname kanapių sėklas ir linų sėmenis, kol kanapės pradės spragsėti.
  2. Sėkloms atvėsus suberiame druską ir susmulkiname virtuviniu kombainu ar kavamale; konsistencija turi priminti rupius miltus.
  3. Dubenyje šaukštu išsukame varškę, suberiame kelis šaukštus kanapinės druskos ir gerai išmaišome.
  4. Susmulkiname krapus, ridikėlius supjaustome griežinėliais, kubeliais ar juostelėmis.
  5. Pasūdytą varškę gausiai tepame ant duonos, sumuštinį puošiame ridikėliais ir krapais.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.