8241
Beatos virtuvė

Lazanija

(375)

Lazanija vienodai tinka ir šeimos vakarienei, ir didesnei kompanijai pamaitinti.

Reikės:
  • Lazanijai:
  • 250 g maltos jautienos
  • 250 g maltos veršienos
  • 1-2 šaukštų aliejaus kepimui
  • 2 morkų
  • 2 svogūnų
  • 1 saliero
  • 2 mažų (po 400 g) indelių savo sultyse konservuotų pomidorų
  • 1 kupino šaukšto pomidorų pastos
  • Juodųjų pipirų, druskos
  • Šakelės čiobrelio
  • Šaukšto džiovinto raudonėlio
  • Poros lauro lapų
  • Šlakelio vandens
  • Pakelio Lazanijos lakštų
  • Padažui:
  • 40 g sviesto
  • 40 g miltų
  • 500 ml pieno
  • Geros saujos fermentinio sūrio
  • puskiečio sūrio (Džiugas puikiai tinka)

 

Dabar mėginu prisiminti, kada pirmą kartą gaminau lazaniją….. Ir negaliu, bet  žinau, kad tai buvo gana seniai. Atsimenu, kad dėdavau visko, neretai ji būdavo per minkšta ir išbėgiojusi į šalis, ne kartą esu keitusi baltą padažą varške ar grietine. Bet tvirčiausiai lazaniją vis tik suklijuoja paprastas baltas bešamelio padažas. Lazanija vienodai tinka ir šeimos vakarienei, ir didesnei kompanijai pamaitinti. Iš tiesų, mėsos troškinį galima pasiruošti iš vakaro, kad tą dieną, kai gaminsite lazaniją, beliktų tik pasigaminti baltą padažą ir viską susluoksniuoti.

 

Kaip paruošti:

Svarbiausia dalis yra mėsos troškinys su pomidorais, nuo jo ir pradedam.

  1. Gerai įkaitinam keptuvę ir dedam į ją pusę arba visą mėsą, priklausomai nuo keptuvės dydžio. Mėsą su mentele paskirstykite ir gražiai apkepkite, kad maži faršo šoneliai apskrustų.
  2. Kol mėsa skrunda, pasiruoškite daržoves: smulkiai supjaustykite svogūną, morkas, salierą.
  3. Kai mėsa apkeps, dėkite ją į puodą, kuriame viską troškinsite, o keptuvėje apkepkite daržoves: pradžioje svogūnus, paskui morkas su salierais.
  4. Kai daržovės suminkštės, dėkite pomidorų pastą (tyrę) ir prieskonius: čiobrelį, raudonėlį, lauro lapus, grūstų pipirų ir druskos.
  5. Dabar viską jau galite kelti į puodą, kuriame troškinsis visas reikalas ir supilkite pomidorus konservuotus savo sultyse.
  6. Uždenkite dangčiu ir leiskite viskam troškintis apie 45 minutes.

Baltas padažas

Puode arba keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite miltus, pamaišykite – pasidarys košelė, leiskite jai truputį pašilti ir pakepti, apie minutę, tada po truputį pilkite pieną ir maišykite nuolat su šluotele, kaitinkite ant ugnies kol pasidarys tirštas padažas . Ne per minutę viskas pasidaro, todėl būkite kantrūs ir pieną pilkite lėtai, po truputį, kad nesušoktų gumulais ir nuolat maišykite. Kai padažas bus jau sutirštėjęs, įberkite tarkuoto sūrio ir paragaukite, ar netrūksta druskos.

Lazanija:

  1. Įjunkite orkaitę 180-190 C
  2. Paimkite indą, kuriame viską sluoksniuosite. Indas turi būti aukštais kraštais ir ne per didelis. Dėkite truputį mėsos troškinio, ant viršaus lazanijos lakštą, tada vėl mėsos ir tuomet jau balto pažado. Tuomet vėl lazanijos lakštą, mėsos troškinį ir baltą padažą. Viršutinis sluoksnis turi būti mėsos troškinys ir baltas padažas.
  3. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 50 min.
  4. Prieš pabaigą ant viršaus užtarkuokite, jei norite, puskiečio sūrio.

P. S. lazanijos lakštų aš neverdu ir nemirkau, jiems išbrinkti užtenka drėgmės iš mėsos troškinio ir sūrio padažo.

Prie lazanijos  paruoškite didelį dubenį salotų arba virtų brokolių.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (445 balsai, vidurkis: 4,23 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (375)
Komentarai
  1. Be proto skanu! parašė:

    Pamaciau per televizija, perskaiciau is naujo internete.. nusprendziau pasigaminti.. nuo siol gyvenime nebepirksiu paruostos lazanijos parduotuveje. Aciu uz puiku recepta 🙂

  2. nuostabu parašė:

    dekoju, Tau Beata, uz nuostabius receptus. Tavo laida mano virtuve padare daug daug ivairesne 🙂 receptai nuostabus! ACIU Tau 🙂

  3. Eureka parašė:

    Niu si lazanija tai nereali!!!! Mano dukryte pamaciusi laida iskart uzsiprase, o as taip tingejau daryti 🙁 ,bet sutikau. Kiek anksciau kepdavau, tai man jos budavo kietos, riebios ir pan… o si tiesiog PUIKI!!! Draugem jau parekomendavau 😉

  4. Airina parašė:

    Mes jau su merginom kepem, kepam ir vel kepsim!!!Aciu Beatai!

  5. Ugnė parašė:

    Parašyta, kad reikia lazanijos lakštų pakelio, bet jų yra ir po 250g ir po 500g, tai kurio reikia?: )

  6. Valdas parašė:

    Na mes irgi pamėginom …
    Sekantį kartą vietoje vieno saliero reikės dėti vieną saliero lapkotį 🙂

  7. Pauius parašė:

    Nu reikes pabandyti padaryti sia lazanija.
    O kiek reikia padazui istirpinti svirestio ir kiek deti miltu

    • a parašė:

      Sviesto as ketvirtadali pakelio didesnio istirpinu ir maisau su kokiais 3-4 saukstais miltu (kol gumulai gaunasi).

  8. Pauius parašė:

    Sviesto

  9. Rasa parašė:

    Beata, o jei gaminti savo lazanija, kokia tesla uzmaisyt?

    • Beata Nicholson parašė:

      miela Rasa, teoriškai galima pasidaryti, lazanijos lakštų patiems, bet nors aš esu gaminusi, ir kartais ypatingomis progomis pagaminu pati pasta, bet šiaip tikrai visada perku iš parduotuvės…Norint pagaminti pasta reikia naudoti kietagrūdžių kviečių miltus itališki 00 vadinami, ir į tešlą dėti tik pasta ir kiaušinį vieną 100g miltų…bei aliejaus šaukštą..bet reikia mintyti nuodugniai, taip pat leisti tešlai ilsėtis tada kočioti/ džiovinti ir t.t.

      • Domas parašė:

        Gerbiama Beata,

        Suprantu, kad komentaras yra visiskai nelaiku, bet norejau jus pataisyti, kad 00 miltai yra malami is minkstuju kvieciu. Tinkami pastai gaminti yra Grano Duro.

  10. Guste parašė:

    Turiu klausimėlį: o į visą tą mėsytės padažą nereikia pilt šiek tiek vynelio? Kažkur kažką apie tą vyną girdėjau, tad pagalvojau pasitikslinsiu :}

  11. aleja parašė:

    turejau kalakutienos tai idesiu vietoj versienos, bet man kyla klausimas kodel tiek ilgai troskinti reikia? buvau lazanija nurasiusi bet paziurejusi laida bandysiu vel. viskas tusinasi keptuveje.

  12. vaida parašė:

    apsivalgiau! labai skanu.esu gaminus lazanija ir anksciau bet nelabai pavykdavo.aciu Beatai uz issamu aprasyma.tikrai gaminsiu ir ne karta!

  13. Kaip skanu!!! parašė:

    Aš esu Silvija man ir mano mamai labai patiko ši “ LAZANIJA“ bet man prie jos norisi kažkokio padažo. Ačiū už puikų repceptą!!!

  14. Skanumelis parašė:

    Labai skaniai gavosi,vyras patenkintas! Aciu uz recepta 🙂

  15. Justina parašė:

    Sveiki 🙂 O keliems asmenims išeina tokių proporcijų lazanija? 🙂 Lauksiu atsakymo!
    Visiems geros dienos!

  16. Nikė parašė:

    Ačiū Beata, už šį receptą, šia lazanija susižavėjo net išrankiausias vyras! :)) Tik norėjau pasiklausti ar jai reikia duoti atvėsti prieš patiekiant? Nes tokia kai katik iš orkaitės skystoka:)

    • Beata Nicholson parašė:

      ne nereikia duoti, atvesti, ji valgoma šalta…del skystumo, kita karta gerai nugarinkite padažą….tiesiog drėgmės per daug, todėl ir skystoka, bet tiesa, kad ji vos keleta minučių pastovėjus pasidaro tokia truputi tvirtesnė, bet jei drėgmės padažuose buvo per daug, tai nieko jau nepadarysi pasileis ji į šonus…

      • jovita parašė:

        taip ir nesupratau..tai ji valgoma karsta ar cia isivele klaida:))reikes pabandyti ja..o kaip del kiaulienos pavyzdziui jei kitokios mesytes dabar neturiu?

  17. Eosta parašė:

    Na, mano vyras liko sužavėtas lazanija ir Beatuko gabumais, tai vis ir klausia, kada vėl gaminsiu iš Beatos meniu 😀 Tik aš prisipažinsiu- negarinu to padažo…tačiau dėl to pavyksta ne prasčiau. Jau gaminau kelis kartus ir kaskart pirštelius apsilaižom 😀

  18. help parašė:

    as virtuveje visiska naujoke 🙁 o saliero kuria dali naudot? lapus ar ta gumba? 🙂
    aciu uz skanius receptus ir sekmes!!

    • Edita parašė:

      Saliero lapkocius, tuos zalius, tik lapelius nupjaukit., na is esmes nupjaukit kelius cm is abieju galu, gausis lazdeles tokios, tada jas smulkiai sukapokit
      (ne gumbinis salieras) 🙂

  19. Lina parašė:

    Po keletos nesėkmingų bandymų lazaniją jau buvau „nurašiusi“ į negaminamų valgių sąrašą. Bet po TV laidos ir įkvėpta aukščiau esančių komentarų, nutariau paskutinį kartą pabandyti… Ir man pavyko! Visi patenkinti, gyrė, bet labiausiai džiaugiausi matyt aš pati 🙂 Lazanija grąžinta į meniu 🙂

  20. dabka parašė:

    Vakar išbandžiau lazaniją gaminti pagal šį receptą. Kai ką pakeičiau savo nuožiūra. Vietoj 2 indelių pomidorų savo sultyse, dėjau 1 ir dar plius indelį pomidorų padažo su daržovėmis. Kiek pamenu amerikoje kai buvau, jie dėdavo dar ricotos sūrio. Tai aš vietoj jos (neturėjau) sluoksnį dėjau liesos varškės pramaišiusi su jogurtine grietine. Ir lazanijos makaronus paviriau trejetą minučių prieš sluoksniuojant į skardą (p.s. vis dėl to pabijojau, kad po to gausis kieti makaronai, neiškeps). Skanumėlis tai SUPER gavosi.

  21. Elona parašė:

    Vakar internete ieškojau lazanijos recepto per google su fraze „Lazanija, kuri visada gaunasi“.
    Prisipažinsiu, neesu virtuvės meistrė, bet ši lazanija būtent ir yra ta, kuri gaunasi 🙂 Nuostabus dalykas, pirmą kartą gyvenime gavosi lazanija, kuri padėjus ant lėkštės neišsiskirsto.
    Ačiū ačiū ačiū!!!! Net mano subtilaus skrandžio vyrukui labai patiko, prašė pakartoti 🙂
    10 balų, 5 žvaigždutės, aukso medalis ir visi kiti geriausi apdovanojimai turėtų atitekti šiam receptui 🙂

  22. labai skanu!!!!!!!!! parašė:

    Beata,zinok buvo tiesiog nuostabiai skanu.
    Aciu uz nuoastabu recepta!!!!!!!!!!

  23. jovita parašė:

    norejau pasiteirauti ar tinka kiauliena vietoj versienos..arba aplamai vien tik kiauliena?nes kitos mesos nelabai vartojam seimoj..vistiena speju kiek per sausa..bet ar kiauliena ne per riebi bus?

  24. Rasa parašė:

    tarp kitko, jau gatavo besamelio padazo yra ir Marks&Spencer parduotuvese ir Vilniuje. Paprasta ir greita. nors paties gamintas turbut butu skaniau. Dariau, labai jau ilgas procesas, bet labai skanu. Dar ir kaimynus pavaisinau 🙂

  25. Alina parašė:

    Sveiki, as turejau daug neriebios maltos kiaulienos. Tad dariau tik is jos. Viskas gavosi liuks 🙂 esu labai patenkinta nes iki siol nesu valgiusi lazanijos 😀 apie ja zinojau tik is Garfildo 😀 vyrui taip pat labai patiko, tad labai dekoju Beatai uz si receptuka !! 🙂 Aciu!

  26. jovita parašė:

    iskilo siokia tokia problema..cia anglijoj negaunu nei versienos,nei moliugo..pilna erienos,kiaulienos ir jautienos..nusipirkau jautienos..kuo pakeisti pasiulytumete versiena?dekui

    • Beata Nicholson parašė:

      nieko naudokite tik jautiena, puikiai tiks

      • jovita parašė:

        labai jums dekui..pagaliau ryzausi padaryti lazanija..skanumelis..valgai ir valgyti norisi 🙂 tiesiog gardumelis..db gyvenime nebepirksiu pirktiniu..nes nuostabiausia gaunasi namie gaminta..db dukryte pagaliau gales lepintis siuo gardumynu dazniau nei karta i metus 🙂

  27. Diana parašė:

    Sveiki, dėkoju už nuostabų receptą – šiandien išbandžiau, net pirštus apsilaižiau, koks skanumėlis! Skanesnės lazanijos dar neteko valgyti 🙂 Dabar gaminsiu ir gaminsiu 🙂

    P.s. aš naudojau tik jautieną, puikiai tiko.

  28. atmintinas parašė:

    Puiku viskas pavyko 🙂 labai skanus ainu daryti dar 😀

  29. lazanija parašė:

    Norejau paklausti ar sudejus lzanija i inda,ji turi buti pilnai apsemta padazu.
    Kazkaip ji man sausoka gaunasi ir virsutinis lakstas apdziuna.Tikriausiai reikia padaza pilti,kad apsemtu ir virsu?Aciu

  30. Lazanija parašė:

    Siandiena dariau sia lazanija, gavosi super, skonis pasakiskas,. Dekoju uz puiku recepta:)

  31. Beata parašė:

    Beata, norėčiau paklausti ar galima lazanija daryti be padazo???ar būtu skanu??? 😉

  32. Eva parašė:

    Fantastika!!! 🙂
    Labai skanu! Vienas is geriausiu lazanijos receptu!

  33. Lazanija parašė:

    Pameginsiu kept gal ir iseijs 😉

  34. Vaiga parašė:

    Skanumėlis!!!! 🙂

  35. Ramunė parašė:

    norejau paklausti kokio dydzio indui sis receptas?? nes kai paskaiciau cia visai mazoka mesos iseina, o jos visai nemazai turetu detis tarp sluoksniu 🙂
    is anksto dekoju uz atsakyma 🙂 Meginsim si skanumyna gardumyna 🙂

  36. Lazanija parašė:

    Man 45 metai, bet be Beatos virtuves paslapčių, aš savo patirtim, virtuvej kaip 13. Man ir vaikai sako, kad skaniau pradėjau gamint. Gyveni mokaisi…Ačiū Jums 🙂 O lazanija PUIKI.

  37. Lazanijos lakštai parašė:

    Prašau pasakyti ar reikia apvirti lazanijos lakštus (ant pakuotės lietuvių kalba yra pažymėta tik sudėtis, o visa kita italų kalba).
    Ačiū

  38. Vika parašė:

    O man mėsos ir balto padažo čia per daug, manau, reikia dalint per pusę. Nes man gavosi vos 3-4 sluoksniai tik makaronų lakštų, tai gavosi tokia skysta lazanija 🙂 🙂 ir dar ne visą mėsos padažą dėjau, pasilikau kitai dienai…kitąkart dalinsiu mėsą ir balt.padažą per pusę…Bet šiaip gavosi skani, tik kad makaronų lakštų beveik nesijautė 😀

    • Agnė parašė:

      Nuostabi lazanija, vienas mėgstamiausių mano patiekalų. Vika – siūlau ploniau dėti mėsos padažo. Nes aš visada dedu bent 5 sluoksnius makaronų lakštų ant šito standartinio Beatos kiekio. Mėsos padažo tik tiek, kad makaronų lapai nešviestų ir viskas. o kadangi ir prasideda, ir baigiasi mėsos sluoksneliu, tai kiekis pats tas.

  39. Lina parašė:

    Miela Beata,
    o salierą reikia dėti šakniagumbį ar lapkotį?

  40. Trampampaila parašė:

    Ačiū už nerealiai skanios lazanijos receptą 🙂 Visad atrodė, jog tai sudėtingas gaminys, tačiau realiai viskas taip paprasta 🙂

  41. Agne parašė:

    Hmmm as trupuyteli paviriau lakstus po kelis vienu metu tai jie sulipo baisiai negalejau atlupti teko deti sulipusius sluoksniais tai nieko jie beveik iskepe per valanda bet kadangi ju neuzteko virsutiniam sluoksniui ( nes buvo sulipe) ant virsaus uzdejau kelis nevirtus ir padazo uzpyliau tai tie pavirto i akmeni tiesiog tokie kieti iskepe…ir visas proceas uztruko apie 1val …skonis puikus bet pasta kieta??? padekit 🙁

    • Gintarė parašė:

      Agne, kadangi jūs padarėte ne taip, kaip parašyta gaminti, tai kaip čia bepadėsi? Nereikia virti tų lakštų, tai ir laiko nereikia papildomai, ir pastangų, ir niekas nesulips, ir visko užteks 🙂 😉

  42. aciu parašė:

    Beata, Aciu jums uz si recepta – gavosi labai nerealiai!!! kiek bandziau kepti lazanijas – vis ne tai. o sis receptas – nuskyne viska :))) ACIU!!!

  43. Judita parašė:

    Žiauriai skani lazanija.Mums labai patiko :)Ačiū tau, Beata:)

  44. Artūras parašė:

    Puikiai pavyko. Jau antras valgis iš Jūsų, Beata, virtuvės.

  45. Daiva parašė:

    P. Beata, ačiū už receptą! Skanesnės lazanijos dar niekam neteko valgyt, šeima „sušveitė“ greitai šį skanumą ir pagyrė, kad lazanija nuostabi!

  46. Lazanija parašė:

    Sveika, Beata,
    tavo patiekalai tiesiog NUSTABŪS! Daug jų esu išbandžius ir puikiai pavyko ;)) bet visgi turiu klausimą dėl lazanijos 😉 Kai aš ją kepu tai kažkodėl ji gaunasi riebi, daug aliejaus atsiranda bekepant… O taviškė atrodo tobula, kodėl taip yra? Nuo ko tas riebumas?

  47. Praeivis parašė:

    Iš smalsumo paskaičiau komentarus. nejaugi nei viena savo smegenų neturit ? Beata o jeigu tas, oi Beata o jeigu anas … taigi darykit ir bandykit. riebi todėl, kad mėsą imat riebią ko gero iš kur tai Beatai žinoti. Po šimts, juk tai jūsų virtuvė. dėkit kitokius prieskonius, daugiau/mažiau žolių, mėsą keiskit, nedėkit sūrio… žodžiu bandykit, nes šitas receptas tikrai nuostabus

    • Lazanija parašė:

      Oi atsiprašome, kad dar nesame patyrę virtuvėj. Man ne 30 ir aš vaikų neturiu, kad viską žinočiau, todėl norėjau pasiklaust žmogaus, kuris tikrai išmano, manau, viską apie virtuvę. Tokios nepagarbos nesitikėjau.. Jei negalės ji atsakyt tai nemirsim, baisaus čia daikto. Negalvojau, kad prašyt patarimo yra kažkas TOKIO…

      • Beata Nicholson parašė:

        oi aš pasimečiau apie ką mes čia???

        • Lazanija parašė:

          Apie lazaniją :)) Kadangi man dar tik 21metai aš nieko nesuprantu virtuvėje tai norėjau sužinoti ar lazanijos riebumas priklauso tik nuo mėsos? Aš visada kepu su kiauliena, gal dėl to ji gaunasi riebi? :))

          • Beata Nicholson parašė:

            Miela Aušra riebumas priklauso nuo mėsos riebumo ir nuo to kiek aliejaus pilate kai ruošiate mėsos troškinį….kiaulienos būna juk ir liesos…lygiai taip pat kaip ir jautiena gali būti labai riebi, taig nesvarbu kokios kilmės mėsa, svarbu jos riebumas, ir aišku neperspausti su aliejum..skanaus ir sėkmės

  48. Ačiū parašė:

    Beata, noriu Tau padėkoti už visus tavo patiekalus. Tos dvi tavo knygos nuostabios, esame išbandę daugybę tavo patieklų, ir visi be išimties pavyksta puikūs. Lazanija taip pat nuostabi, kaip tik dabar jau tuoj ją skanausime. Didelis AČIŪ dar kartą, TU nuostabi. 🙂

  49. Indra parašė:

    Aciu uz puiku recepta! Kartojom po antra visa seima!!! 🙂 Be to, tai buvo mano pirmas meginimas kepti lazanija, pavyko puikiai!

  50. Ieva parašė:

    Sveiki, ar galima vietoj balto padazo deti mocarela?

    • Beata Nicholson parašė:

      galite, bet labai daug morazelos reikes, ir ji nesulipins viska, bei jei jos per daug lazanija truputi gumine gali buti, dali balto padazo pakeiskite mozarela, galite is viso balto nedeti, bet nebus ji tvirta…

  51. Megejas parašė:

    Na ka, pirma karta darau lazanija, tikiuosi gavosi!!! keista bet kaikuriu ingridientu negalejau rasti Kipre.. :/ teko improvizuoti! 😛

  52. Laurynas parašė:

    O pačioj apačioj (ant pačio kepimo indo) reikia dėti lakštą ar pabarstyti mėsos ?

  53. Vyras parašė:

    Super receptas 🙂 Šis receptas man įrodė, kad moterį pakabint per skrandį yra itin paprasta 😀 Mano moteris vien pamačius jau lydėsi, o pavalgius negalėjo atlipti ; ) Seksas garantuotas 😀

  54. Emanuelis parašė:

    Reikės pabandyti.Tiraiausiai labai skaniai……

  55. Beatai parašė:

    Sveiki Beata 🙂 katik pasoviau i orkaite kepti lazanijas, pagal toki recepta kuri nurodet, bet klausimas toks… ar tas sluoksniavimas butinai turi buti toks, koki nurodet, ar galima sluoksniuoti savaip, pirma boloneze, paskui balto padazo, paskui vel bolonezes ir vel balto, taip sluoksniuti vinea po kito? as taip dariau, dabar laukiu kol iskeps

  56. LAZANIJA parašė:

    as tai naudoju kiaulienos farsa ir kai kuriu ingredientu nenaudoju, bet vis tiek gaunasi skaniai :)) kaip sakoma kiekvienam pagal savo 🙂

  57. Arūnė parašė:

    Lazanija iškepė puikiai. Ir gaminimas buvo nesudėtingas,kepiau pirmą kartą ir buvo puiku:)

  58. panteriuke parašė:

    kepiau pirma karta gyvenime pagal si recepta, tik naudojau kiaulienos farsa, ir gavosi PUIKIAI :)))
    tik norejau paklausti Beatos, kam taip ilgai troskinti mesa su darzovem? 🙂 ir ar nereikia skardos apacios kuom nors tepti? nes mes truputi aliejumi patepem. 🙂

  59. Agnė parašė:

    Kaip man keista, kad kažkam nepavyksta. Juk viskas aiškiai parašyta, taip pat yra nufilmuota laida, kaip tiksliai daroma, jei nemokate, neimprovizuokite, darykite viską tiksliai, pasitikėkite Beatos žodžiu ir iškeps viskas puikiai. Iš tiesų, be proto skani lazanija, savaitgalį su vyru išbandėme, bus įtraukta į mūsų meniu ir reguliariai gaminama. ačiū Beatai!

  60. Rūta parašė:

    šiandien ketinu kepti lazaniją draugams…
    ir iškarto internete rašau: „lazanija Beata“ 😀
    kadangi pirma kartą ją kapiau pagal Beatos receptą ir puikiai išėjo… tad ir dabar vis dar pasižiūriu receptą čia, kad nepridirbčiau nesamonių ir viskas išeitų vėl puikiai 🙂

  61. Gelmine parašė:

    lazanija paruosta, laukiu savo mylimiausio 🙂 tikiuosi jam patiks.. aciu, Beata 🙂 tu super saunuole 🙂

  62. julija parašė:

    sveiki, norėčiau jūsų patarimo. o jei gaminu lakštus pati, ar nesutrumpėja pačios lazanijos laikas orkaitėje? nes dėčiau ką tik pagamintą lakštą:|?

  63. Snieguolė parašė:

    Beata, receptas labai geras, esu gaminusi lazaniją ne kartą, bet niekada netroškinau taip ilgai mėsos ir daržovių. Nuostabu, ačiū už receptą. Sėkmės naujame sezone.

  64. A ga ni parašė:

    Vieną sluoksnį dariau grybų, pranoko lūkesčius niam mmmmm

  65. A ga ni parašė:

    Lakštus prieš dedant pamirkiau karštam vandeny, pabijojau kad bus kietoki, bet reikėjo paklausyt Beatos 🙂

  66. ausriki parašė:

    Pirmą kartą gyvenime dariau lazaniją ir susigundžiau ją daryti, pažiūrėjusi Beatos laidą, iki tol tekdavo ragauti tik kitų padarytą 🙂 Na žinokit, nesigiriant, bet tokio nepaprastai gardaus skonio lazaniją tikrai ragavau pirmą kartą (ir ne tik dėl to, kad gaminau pati). Ačiū tau, Beata, kad praturtinai mano šeimynos virtuvę dar vienu neapsakomai gardžiu patiekalu 🙂 Didžiulės sėkmės toliau rengiant savo laidą 🙂

  67. Petras parašė:

    Zmona isvaziavo atostogu, einu gamint lazanijos!

  68. Aušra parašė:

    Pirmąkart gaminau ir išėjo pasakiškai 😉 grįžusį savo vaikiną labai nustebinau,sakė nėra valgęs skanesnės 🙂 tik receptą pati šiek tiek pakeičiau,iš kiaulienos faršo,mažiau kai kurių produktų ir žolelių 🙂 bet super,ačiū 🙂 puikus receptas 🙂

  69. Ede parašė:

    Tobula lazanija.Aciu Beatai:)

  70. Agnė parašė:

    Labai dėkojam Beatai, už nuostabų receptą. Buvo labai smagu gaminti, kadangi gaminome kartu, su mylimuoju. Jis griebėsi darbo, net ne[rašomas. Buvo smagu gaminti. Patiekalas iš tiesų NUOSTABAUS skonio. 🙂

  71. Siaubas parašė:

    Man tai čia muilo per daug, o šiaip improvizuoju kepdama.

  72. Jolanta parašė:

    Super!!! Niekada nedariau lazanijos, si pavyko is pirmo karto tobulai 🙂 i troskini dejau papildomai cesnako 3 skilteles ir paprikos, labiausiai bijojau baltojo padazo – bet ir jis pavyko tobulai! Vyras gyre, sake italai gali atvaziuot pasimokyt :))) Aciu:)

  73. Viktorija. parašė:

    Va katik su broliu pavalgėme. Labaai skaniai išėjo. Labai ačiū Beatai už šaunų receptą!

  74. Julija parašė:

    Nepakartojamo skonio lazaija… Saunuole, Beata :)!

  75. OO parašė:

    Lazanijos buvau ne mėgėja, bet kai apsivalgiau šios…
    Dvigubą porciją. Darysiu dažniau.

  76. Monika parašė:

    Man cia nieko įspūdingo. Pilna visokių tokių lazanijos receptų, ir visi neblogi. Ir šis jau labai panašus į vieno gero italų virėjo lazanijos receptą. P.S. mane nervina tokios „namų šeimininkės“ pasigimdo vaiką, neturi ka veikti namie, tai pasidaro „profesionales“ virėjos. Pilna tokių kaip Beata (tik neisizeiskit, tiesiog nuomone isreiskiu.)tik jos neturi pazystamu televizijoje ar seip tar žvaigždžių, kurios padėtų išpopuliarėti.

    • Sutinku nesutinku parašė:

      Tai bet juk niekas ir nesako, kad ji profesionalė.
      Nors ir sutinku su tavimi, tačiau man Beatos patiekalai vis vien patinka. Tik nežinia, ar ji pati atrado tas savo ,,gaminimo paslaptis“, ar jas išplepėjo koks nupirktas(papirktas) šefas, kuris turėjo sumaitotą veidą ir netiko staipytis prieš kameras.

  77. audrius parašė:

    Pradzioj trukde, kad tarkim ir pakepint svogunus neparasyta mad aliejuj… bet kai pagaminau ir darbe valgiau, kad net ausys klapsejo, tai manau sis receipt as reikalauja geriausio ivertinimo lazaniju srity:)

  78. Migle parašė:

    Labai nuostabus receptas !

    O labiausiai likau sužavėta patarimu neapvirti lakštų! Viskas gavosi tiesiog super.

    Ačiū!

  79. Jolanta parašė:

    Lazanija gavosi, tai jau šaunu 🙂 Tik ko gero supratau, kad raudonėlis man nepatinka 🙂 O šiaip liuks, kepsiu vėl.

  80. Dovile parašė:

    Lazanija nuostabaus skonio:) tik per maza kepimo inda pasirinkau, truputi isbego per krastus.:)

  81. Dovile parašė:

    Beje gaminau is to , ka turejau namuose:) Dejau tik kiauliena, ciobrelio neturejau, todel pagardinau baziliku, ir nedejau salieru:) Vistiek labai skanu:)

  82. Monika parašė:

    Sveiki, as jau antra karta gaminu lazanija pagal si recepta, skanumelis!!!!! Aciu poniai Beatai, kad dalinasi savo virtuves paslaptimis su mumis!!!!

  83. Enrika parašė:

    Gaminau pirmą kartą ir labai bijojau, kad išeis nelabai skani, bet pasirinkau jūsų, Beata, receptą. Tai galiu pasakyti, kad gavosi tokia kokią ir įsivaizdavau 🙂 Laaaaabai ačiū jums, kad dalinatės su mumis tokiais receptais 🙂

  84. Eglė parašė:

    Sveika, Beata, gaminau lazaniją, labai skani gavosi, ačiū už receptą, beje, visi receptai labai geri, skanūs, unikalūs, (ypač žagarėliai) :)))) Turiu Jūsų kepinių knugą, man ji labai patiko, Šaunu, kad Lieuvoje yra tokių šaunių ir gabiu kulinarų!!!! 🙂

  85. As parašė:

    Na reikes ir man isbandyti, jau buvau praradusi vilti, kad kada man iseis normali lazanija. Vis gaudavosi sausa, kieta, visi sluksniai kas sau. Ar perkepu, ar skyscio per mazai nzn. Vienzo bandysiu, jei daugumai gavosi:)

  86. Ieva parašė:

    Labai skani! gal pirmą kartą mano gaminta lazanija buvo gan tvirta 🙂
    Su mama padarėm išvadą, kad Beatos receptais tikrai verta pasitikėti! ačiū 🙂

  87. Sonata parašė:

    Sveika Beata,norejau paklaust ar tikrai pirma reikia deti mesos sluoksni i inda?Nes kazkada dariau tai tas pirmas mesos sluoksnis prie dugno tiesiog pridege.Galima sakyt mesa buvo kaip angliukas.Sakau gal pirma galima det laksta ir tada mesyte?Ir dar ar reikia inda istepti kokiais riebalais pries sluoksniuojant?Aciu.

    • Beata Nicholson parašė:

      oi jei jums pridege tai nedėkite mėsos, bet pastos lakštas irgi pridegs, pabandykite taip, gal bus geriau,idomu kodėl jums pridega? gal temperatūra per aukšta ir padažas per sausas? įpilkite porą šaukštų vandens į dugną

  88. Nijolė parašė:

    Ačiū Beata už superinį receptą.
    Paprsta ir svarbiausia labai skanu 🙂

  89. Sonata parašė:

    Aciu,pabandysiu:)

  90. Greta parašė:

    Ačiū, Beata! Iškepiau savo vaikinui valentino dieną, gavosi tobulai! Abu likom sužavėti, jis mano „kulinariniais sugebėjimais“, o aš super receptu. Tai pirma lazanija kuri man gavosi be priekaištų:))
    Dar kartą, ačiū!

  91. Inga parašė:

    Vietoj lazanijos pirktinių lakštų pasigaminau savo tešlą ir plonai iškočiojau. Pavyko tobulai! Ačiū už receptą!

  92. Jurgita parašė:

    va kaip tik kepa mano lazanija, komentarus skaitineju ir galvoju, kad per tirstas man baltas padazas tikriausiai bus gavesis, nes man jis visai neapibego aplink viska 🙁 kazin ar nebus lakstai kieti????? va va va bus bedos ko gero, einu ziuret…….

  93. Greta parašė:

    Labas Beata, neseniai antra karta kepiau lazanija pagal Tavo recepta labai gerai viskas pavyko, labai skanu buvo, nes jau buvau issigandus, kad neapvyks, nes pirma karta nelabai gera gavosi. Aciu uz idomius ir skanius receptus.:)

  94. Erika parašė:

    Lazaniją gaminau pirmą kartą ir likau patenkinta! Gavosi super, vyras liko labai patenkintas 🙂 Ačiū, Beata už šį nuostabų receptą!

  95. MIKAS parašė:

    Skanu! Ačiu!

  96. Vilija parašė:

    Super! Labai patiko!

  97. kristina parašė:

    Beata,didelis aciu uz puiku recepta,neskaitant to,kad teko pavargti su baltu padazu,kuri dariau pirma karta,pavyko puikiai:)))skanu nerealiai!!!

  98. rasa parašė:

    Pirmą kartą gyvenime ruošiau lazaniją – sūnus labai prašė, tai ieškojau recepto ir apsistojau ties šiuo, nes man patinka paprastai ruošiamas maistas ir kad kuo mažiau ingredientų būtų.
    Gavosi puikiai – sviestuko dėjau mažiau truputį ir naudojau vištienos faršą – gavosi tikrai puiki lazanija. Vėl gaminsiu, nes labai patiko…….

  99. Lina parašė:

    Sveiki, norejau paklausti, ka galima deti vietoj pomidoru, nes as ju neturiu, taciau turiu visus kitus produktus reikalingus lazanijai, t.y. lakstus, jautienos farsa, pipiru, druskos ir besamelio padazui visko turiu, tik galvoju kaip pagardinti be pomidoru savo sultyse. Gal galima naudoti paprastus pomidorus ar pavyzdziui ideti truputeli kecupo? Lauksiu patarimu, nes labai noriu pasigaminti lazanija 🙂

  100. Brigita parašė:

    Nerealiai skaniai pavyko, super Beata kaip visada nepavedė 🙂 Ačiū tau 🙂

  101. Bandziau parašė:

    Aciu, kaip ir gardziai gavosi, taciau as nedejau saauksto radoneliu, nes pamaniau, jog per daug ir pipiru dejau kelis ziupsnius, nes vis truko ragaujant 🙂 tiesa, gal patarsit ka daryti, kad taip prie puodo dugno neliptu troskinama mase?;) ad CIA puoda man keisti reiktu ?:)

    Aciu !

  102. Viktorija parašė:

    Super pavyko!!!

  103. Karolina parašė:

    Fantastiškai pavyko!!! Didelis pliusas, kad nebrangiai kainuoja, paprasta pagaminti.

  104. Ramunė parašė:

    O man gavosi labai gerai, patiko visai šeimai. Šis receptukas nuostabus, iškart įsirašiau į savo senutę receptų knyga 🙂 Labai dėkinga Beatai

  105. Klaudijus parašė:

    Labai skanu:):)

  106. Deimantė parašė:

    Man kyla du klausimai : 1) ar pomidorus pilti su skysčiu ? 2) ir kurioje vietoje dedasi ta pomidorų pasta,nes nepaminėjote 🙂 bandysiu gaminti ir tikiuosi ,kad pavyks …

  107. Kristina parašė:

    Tikrai labai, labai, labai skanu 🙂 lapnojom visi net ausys linko.

    Tik aš nepaklausiau ir pirmiausiai išklojau makaronais skardą, toliau padažas mėsa, makaronai ir t.t. tai apatinių makaronų kai kurie kraštai liko neiškepę 🙁 bet skoniui tai nesutrukdė.

    dar norėjau paklausti kai į padažą sudedi sūrį kiek laiko reikia virinti ar laukti kol užvirs, nes man padažas gavosi gana tirštas. Ar teisingai?

    • Beata Nicholson parašė:

      teisingai turi buti tirštas jei atrodo kad per tirštas tai galite įpilti pieno, bet iš esmės tai nereikia jo virti visai,….įdedat sūris ir viskas, jei per ilgai virsite jis tirštės…karščio reikia kad miltai išbrinktų ir sutirštintų padažą, bet tik tiek….

  108. Dovilė parašė:

    Miela, Beata, o ar kepant lazanija reikia pridengti dangciu? ar atvira turi buti?

  109. Renata parašė:

    Tikrai labai skanus patiekalas, gaminau pirma karta ir pavyko:) seimyna taip pat ivertino teigiamai. Aciu:)

  110. vikute parašė:

    Beata lazanija nuostabi.jau ne viena karta esu dariusi ir labai patenkinta,kaikurios komentarus paskaicius net juokinga darosi recepte viskas aprasyta o uzduoda tuos pacius klausimus…

  111. ingrida z. parašė:

    super skanu ! aciu uz receptuka

  112. gailė parašė:

    laba,
    o ar nesvyla lazanija neįpylus nei vandens,nei aliejaus,nei skardos sviestu neištepus?dabar ką tik pašoviau į orkaitę.lyg ir viskas neblogai gavosi,bet baisu,kad nesviltų….labai laukiu atsakymo.dėkui.

  113. gailė parašė:

    va ką tik pavalgėm.labai skani,bet vienas defektas,kad makaronų lakštų šonai liko kieti…..:(.ką daryti kitą kartą/KĄ DARIAU NE TAIP?

  114. Indrė parašė:

    Jautikriausiai 2 metai kaip neprisiruosiu kepti lazanijos :)))) nes visa laika bijodavau kad nesigaus,bet pamacius si recepta tikrai pasidarysiu!!!!!!!Mano dukrytei laaaaabai patinka lazanija 🙂
    Aciu uz recepta!!! Sekmes!

  115. Vilma parašė:

    Liko 10 min ir ragausim..bet pavyko viskas super,neskitant ,kad nedejau saliero,nes negavau..:)

  116. vyras virtuvej parašė:

    Beata, visada iesaku receptu pirmiausia pas tave arba pas Oliveri.
    Aciu, lazanja pavyko puikiai!
    Super duper!

  117. Laura parašė:

    Nuostabi lazanija!!! Gaminkite visos!!

  118. krista parašė:

    Siandien pirma karta meginau kepti lazanija, tiesa kadangi gaminau viena, uztrukau 3 su trupuciu valandos, bet vargas atsipirko, visa seimyna ivertino 10 balu is 10. Skonis fantastiskas! Nepagailekite laiko ir nustebinkite savo seimas. Aciu Beatai uz si fantastiska receptuka!!!

  119. Zilvinas parašė:

    Beata ačiū už receptą.Nuostabus patiekalas, gera stebėti kaip jis dabar čirška orkaitėj. Skanaus! 😉

  120. Reda parašė:

    Sveiki, man mėsos troškinys gavosi labai skystas, jis toks ir turi būti, ar tiesiog nupilti kažkiek? Ačiū

  121. renata parašė:

    puikus receptas,,,,aciu

  122. Agata parašė:

    As mesos troskini dar sumalu blenderiu. Super mase vientysa iseina ir po to pjaustant kitaip gaunas 🙂

  123. Agata parašė:

    ach, ir dar 🙂 kadangi dievinam su vyru cesnakus ir bazilika. tai to dadedu i troskinuka vietoj salieru 🙂

  124. Jūratė parašė:

    Skanumelis… Ačiū!

  125. Renatamik parašė:

    Prisidedu ir as prie gausybes komentaru.Darau sia lazanija antra karta per menesi si ir kuo puikiausiai viskas gavosi. Pavaisinau ir drauges seima.tai valge ir ju isrankioji dukra ir sake kad skanu.Tik pridursiu kad pakeiciau darzoves pagal save kokias megstu ir troskinau 15min. Aciu Beata uz recepta.

  126. Lazanija parašė:

    Ar skanu ?? Mums su mama reiketu pameginti 🙂

  127. Kristina parašė:

    Norejau paklausti, kur galima butu rasti si Beatos video su siuo receptuku 🙂

  128. Augustė parašė:

    Pirmą kartą gaminau lazaniją, labai džiaugiuosi, kad pasirinkau būtent šį receptą 😉 Super.. paprasta ir labai skanu!!!

  129. Jolita parašė:

    Labai skanu!

  130. Siga parašė:

    Aš taip pat gaminau pirmą kartą, labai puikiai gavosi, anytai labai patiko, šeimyna taip pat neliko abejinga. Paprasta, tikra, sotu. Ačiū už receptėlį.

  131. Karolina parašė:

    Pirma karta gaminau lazanija ir labai bijojau del tu lakstu, nes draugem buvo visko 🙂

    Pirmas blynas beveik buvo neprisviles 😀 dejau naminius vakuotus pomidorus savo sultyse o jie buvo labai rukstus, tai mesyte gavosi rukstoka tokia, bet vistiek buvo skanu 🙂 kita karta pomidorus pirksiu 😀

  132. Saulius parašė:

    Super viskas pavyko, aciu

  133. Laurynas parašė:

    Labai labai skanu buvo 🙂

  134. Lina parašė:

    Man neypatingai pavyko,indas šiek tiek platesnis už lakštus,tai pakraštėliai kai kur liko sausi. O ir rieboka,nors faršas jautienos.Su bešameliu daug gaišaties,gavosi idealus,nors pirmąkart dariau. Recepto laikiaus,bet vis tik ,tas faršo skonis manęs nesužavėjo. Įvertinus produktų, ir pastangų kainą,savikaina didelė,o skonis makaronų su faršu ir tiek..

  135. Edita parašė:

    Vakar isbandziau receptuka, labai skanu, tik saliero neturejau, bet ir be jo „pirstus apsilaizem“ Aciu ,Beata,uz recepta!

  136. Viktorija parašė:

    Vaikysteje ne viena karta esu valgiusi lazanija Norvegijoje,pagal vienos moters recepta,jau nekarta bandziau daryt,bet sis receptukas butent toks kaip tais senais gerais laikais, aciu Jums 🙂 Vyras beje irgi labai isgyre 🙂

  137. Egidijus parašė:

    Labai gerai viskas gavosi, užtruko apie 2,5 valandos, bet buvo verta. Nesigavo tik baltas padažas, gal per ilgai laikiau ant ugnies, nes vėliau jis sukietėjo ir keptuvėje atrodė lyg ka tik išlyditas sūris. Bet bendrai paėmus lazanija tirpo burnoje, AČIŪ už receptą! 🙂

  138. Egle parašė:

    Labai skanu ir lengva pagaminti! Rekomenduoju visiems 🙂

  139. Aiste parašė:

    Lazanija gavosi labai skani!!! Vietoj saliero naudojau tik kelis jo lapkočius, dar improvizuodama papildžiau moliūgu ir špinatais. Patiko lengvai paruošiamas baltas padažas. Šios lazanijos privalumas, jog ji nėra tokia riebi, kaip mano ankščiau išbandytos

  140. Izolda parašė:

    Super receptas ! Visai seimynai labai patiko 🙂 labai patenkinta, kad radau si recepta 🙂

  141. Indre parašė:

    labukas, ir as noriu pasidalinti, kad receptas nerealus, teko improvizuoti, nes neturime orkaites 🙁 bet turime keptuve 😀 vietoj lazanijai skirtu makaronu naudojau fetucini makaronus, rezultatas buvo tobulas 🙂 p.s. Beata, kreipiuosi su prasy mu, gal galetum per savo laida ar siaip papasakoti koki idomesni deserta neturintiems orkaites

  142. LIjana parašė:

    Norejau paklausti o kur tu lakstu galima isigyti ?

  143. Vika parašė:

    O manęs nesužavėjo… Nepatiko įdaras. Mėgstu salierą ir daržoves, bet man čia jų buvo ryškiai per daug. Saliero dėjau pusę, bet bendras daržovių kiekis tikrai nemenkas gavosi. Tokiam kaip minimum 1 kg mėsos reikėtų. Ir makaronu per daug. O gal mano forma per plati(?)… nes toks jausmas kad vien makaronus valgyčiau. Nors šio recepto foto matau irgi vien makaroną… Patarimai iš mano pusės būtų dėt dvigubai daugiau mėsos (arba per pus mažiau daržovių), ir vietoj 1 skardinės kons. pomidorų dėt indelį pomidorų padažo, nes skysčio ryškiai trūko.

  144. loreta parašė:

    Aciu Beata..tikrai nuostabus receptukas.nesu labai megeja makaronu.bet sis receptukas tikrai nearelus

  145. rita parašė:

    norejau paklaust kokio dydzio kepimo inda naudojote?

  146. lina parašė:

    nesuprantu kam reikia apgaudineti zmones?jaigu neturi kur deti pinigu gali pirkti lazanija niekas man neisejo ismeciau lauk kaip sake ta moteris katinams pavalgyti tiek varso sunaudojau suris sudege,lakstai kieti neiskepe fuuuuuuuu.geriau issikepu pati blynu naliesniku ir pridedu ko sirdis geidzia.

  147. Ugnė parašė:

    Lina, kodėl apgaudinėti? Jau kelintą kartą darIau lazaniją ir vis skirtingai gaunasi, tai pradėjau abu padažus skystesnius daryti ir gaunasi taip firmovai, kaip restorane kokiam 🙂 Nes lakštų kampiukai irgi būdavo kieti. O sūrį, kad nesudegtų reikia tarkuoti baigiant kepti ir tik palaukti kol apskrus. Ačiū, Beata už puikų receptą

  148. Ieva parašė:

    Sveiki, as norejau pasiklausti ar i baltaji padaza reikia deti tik fermentini ar ir kietaji suri? 🙂

  149. I parašė:

    O ciobrelio sakele, lauro lapa taip ir palikti toje mesoje??

  150. Justina parašė:

    O aš šį receptą labai myliu ir visiems rekomenduoju!!!
    Kai pirmą kartą dariau pagal šį receptą – lazanija pavyko T O B U L A I 🙂 ir tai kartojasi kas kartą, kai gaminu pagal šį receptą.
    Įdarą aš pasikeičiau pagal save: dedu morkytes, tarkuotą cukiniją, faršą (kokį turiu arba kokį nusiperku) ir supilu didelį indą pomidorų savo sultyse.

    Galiu tik prisijungti prie tų, kurie dėkoja Beatai už šį receptą 🙂 AČIŪ 🙂

    p.s. ir dabar kepu lazaniją:)

  151. Inga parašė:

    Lazanija nuostabi!
    Ačiū, Beata, už puikų receptą!
    Viskas paprasta ir gardu 🙂
    Kad lakštų kampai nebūtų sudžiuvę reikia kuo kruopščiau paskirstyti padažą ir įdarą ir viskas gaunasi puikiai.

    Mano vyras sakydavo: „na lazanijos tai aš tikrai nemėgstu“, nes buvo nevykusiai paragavęs kažkur kavinėje, o dabar sako: „patiekalas numeris vienas namuose“ 🙂

  152. vida parašė:

    Labai skani lazanija pavyko, tik kita kart kai darysiu reikes daugiau balto padazo.:)

  153. evelina parašė:

    Sveika Beata,
    gyvenu uzsienyje, bandau gauti fermentinio ir puskiecio surio, kaip angliskai vadinasi? Nes cia ju daugybe rusiu ir pavadinimu.

  154. Karolina parašė:

    norėjau paklausti, o jeigu vietoj pieno naudočiau sultinį, padaže?

  155. R parašė:

    kuo butu galima pakeisti saliera – nemegstu jo ?

    • Kristina parašė:

      Aš jo visai nedėjau, nes tiesiog nemėgstu 😀 Ir nieko, viskas puikiausiai gavosi, nebe pirmą kartą pagal šį receptą 🙂 Nors nemoku laikytis nuorodų tiksliai, tai kaskart gaunasi skirtingai 🙂 Pomidorus naudojau naminius, konservuotus savo sultyse, dar papildomai pomidorų sulčių pyliau, mėsą kelis kartus ėmiau kiaulieną (nes naminio paršiuko buvo), tuomet, kad nebūtų riebu, tiesiog nepyliau aliejaus į keptuvę, o lėtai pakaitinau, kol iš mėsos atsirado sulčių 🙂 Ir, kaip Beata akcentavo, svarbu iiiilgai troškinti – nežinau, kas ten pasikeičia, bet tikrai į gera 😀 Žodžiu, kaip bepažiūrėsi – tobula šį lazanija!!!

    • Gerda parašė:

      nesijaučia saliero visai, kai iškepa, aš irgi nelabai mėgstu, pabandykite vieną kartą:) jeigu jausite, kitą kartą nedėsit:) nerealus skonis 🙂

  156. Gerda parašė:

    ką tik pasidarę prisivalgėm:) nerealus skonis 🙂 Lazaniją esu dariusi pagal kokius 4 receptus ir visi buvo nevalgomi 🙂 (p.s. čia ne iš Beatos receptų), bet šita nereali rimtai. Ačiū labai 🙂
    p.s. čia, kas darys – viską dariau pagal receptą, turiu omenyje kiekius ir produktus
    labai labai ačiū, Beata 🙂 pagaliau pamėgau šį patiekalą

  157. jolanta parašė:

    Nebežinau kiek kartų gaminau šią lazaniją. Super skanu. Tik į mėsos troškinį pilu šiek tiek raudono vyno. Dukros komentaras: „kas sugalvojo šitą receptą yra dievas :-)“. Ir lazanijos lakštų vyras parveža iš Italijos. Tokie plonyčiai, kameroj reikia laikyti.

  158. Agne parašė:

    Niekada jokiu komentaru nepalikineju,bet kadangi lazanija super gavos ir skonis liuks.aciu beata

  159. Gintarė parašė:

    Beata, ar pieną būtų galima pakeisti migdolų, sojų ar kokosų pienu? Gal kurį nors variantą esat bandžiusi?
    Netoleruoju laktozės, o taip norisi lazanijos 🙂

    • Justina parašė:

      Ir man buvo aktualus šis klausimas, nes netoleruojame pieno. Aš pabandžiau šį bešamelio padažą padaryti su migdolų pienu. Puikiai pavyko. Tik man papildomai prireike ideti miltu. Tai su migdolu pienu rekomenduoju deti ne 40g o 50g miltu.

  160. RASA parašė:

    Labai skani lazanija, tik noreciau pasitikslinti, ar pirmas sluoksnis tikrai mesos farsas, o ne makaronu lakstas? Aciu :))

  161. Specialistas parašė:

    Receptas beveik geras, truksta cesnako 4 skilteliu ir vyno puse taures !

  162. O man patys krašteliai vistiek liko kietoki, kad ir kaip stengiausi lygiai išdėti padažus iki pat pat kraštų, net per kraštus gerokai nuvarvėjo. Ką daryt?

    • Beata Nicholson parašė:

      hmmmmmmmmmmmmm va čia tai klausimas, gal padažo buvo mažokai?Gal temperatūra orkaitės per aukšta? Forma buvo truputi per maža jei per kraštus varvėjo…kitą kartą rekomenduočiau mažinti kaitrą ir tikiuosi kepėte be ventiliatoriaus??nes jis labai užkelia temperatūrs išsausina, ir todėl gali likti kraštai neiškepę…LAbai tikiuosi kad kitą kartą pasiseks!

  163. as parašė:

    Du kartus kepiau, ir abu kartus gavosi puikiai! Net vaikai valgė. 🙂

  164. Renata parašė:

    Nuostabuuuuu,pasakiskas skonis! Aciu Beata!

  165. Lijana parašė:

    tiek visko prisiskaičiau komentaruose, net baisoka pasidarė, kepu šiuo metu ir aš, bet dėl viso pikto kad krašteliai iškeptų, aš kepimo indą uždengiau, manau turėtų tai padėti. Na truputi vėliau parašysiu kaip gavosi. 🙂

  166. Lijana parašė:

    Gavosi super…

  167. Patrix parašė:

    Gal žinote su kuo saniau, su salotomis as brokoliais?

  168. Ieva parašė:

    Lazaniją gaminau tik vieną kartą, tačiau nepamenu, kur buvau radusi receptą, Šeimynai nerealiai patiko:) Šį kartą pasinaudosiu jūsų, Beata, aprašytu receptu. Šį vakarą tikiuosi nustebinsiu dar labiau namiškius 🙂

  169. Indre parašė:

    Super gavosi lazanija!! Libaniete prašė recepto :). Taigi Beata tavo lazanija gamina net iš Libano.

  170. Nerija parašė:

    Sunku patikėti pačiai, bet per 12 santuokos metų vakar Pirmą kartą kepiau jūsų lazaniją. Viskas pavyko puikiai 🙂 Tik į baltąjį padažą įdėjau gerą žiupsnį šviežių krapų. Labai pagerino skonį. Didelis Ačiū už šį ir apskritai už visus receptus 🙂

  171. Mindaugas24 parašė:

    Si skanesta gamino ne tik moterys, vyro rankos taip pat sugeba pagamint si patiekala. Aciu Beatai, nerealus, nepaprastas, niekada neragautas, naujas atrastas skonis. Aciu! Turesiu kuo stebinti moteris 🙂

  172. Lauryna parašė:

    Super lazanija, gavosi kuo puikiausia. Mūsų šeimyna dėkinga už receptuką! 🙂

  173. Laura parašė:

    vakar gaminau. nerealu!

  174. Lina parašė:

    Šiandien gaminau, tikrai labai skaniai gavosi 🙂 nei per šlapia, nei per sausa, tiesiog puiki! Ačiū Beatai už receptą!

  175. Renata parašė:

    Pirma karta gyvenime gaminau lazanija, ir gavosi kuo puikiausiai! Aciu uz recepta!

  176. Diana parašė:

    Sveiki, as naudojau kiaulienos sprandine, kadangi negaliu pakesti skonio ir kvapo jautienos. Ir viskas gavosi puikiai. Esu darius anksciau lazanija bet taip nuostabiai dar nebuvo gavesi 🙂 Aciu uz recepta ir noreciau paklausti kodel jus vengiate kiaulienos lazanijoje?

  177. Mažoji parašė:

    Lazanija – puiki! O svarbiausia, kad patiko tam, kuriam ir buvo skirta:))

    • Tomukas :) parašė:

      Pati skaniausia lazanija 🙂 Tik gaila, kad jau suvalgyta. Tikiuosi dar mazoji kepeja pamalonins kitais sedevrais :)? O Beatai aciu uz recepta 😉

  178. Jurgita parašė:

    Sveki, Beata,

    o saliero sakni ar kota dedate

    aciu

  179. Kestutis parašė:

    Sveiki beata norejau pasiklausti ,o ka daryti kad lakstai nebutu toki kieti ka galetumete patarti?

  180. edi parašė:

    Kiek cia saukstu mazdaug miltu 40g? Neturiu svarstykliu tai nelabai isivaizduoju..kad gautusi padazas. Aciu

  181. Jūra parašė:

    Pats geriausiais lazanijos receptas. Vadinu ją Garfildo lazanija:)…

  182. ramune parašė:

    labai skanu siandien pietum dariau . mmm viskas idealiai gavos. aciu Beatai.

  183. beatuliukas parašė:

    Suuuuuper! Labai skanu! Viskas gavosi puikiai!

  184. Julita parašė:

    Šiandien nusprendžiau palepinti vyruką ir iškepti šios pamėgtos lazanijos, skonis pasaka, ir nieko nekeisčiau, kepu jau kokį 6-7 kartą, nu ką galiu pasakyt, super receptas, ačiū Jums 😉

  185. Agnė parašė:

    O kodėl pirmas sluoksnis turi būti mėsos? Ar tam, kad lakštai minkštesni būtų nuo mėsos sulčių? Nes galvoju gal neišsiims taip gražiai.

  186. Silvija parašė:

    Nuostabi lazanija. Puikiai paskaičiutos visų produktų proporcijos. Būtinai pabandykit ir netikiu, kad tai bus vienintelis kartas kai ją kepsit 🙂

  187. Edita parašė:

    Sveiki, noriu pamėginti čią lazaniją, tik bėda, gal vienas šeimos narys nemėgsta pamidorų, ar jie labai jaučiasi? jei ju nedėsiu tai gal daugiau pastos?

  188. Inga parašė:

    Labai patinka si lazanija. Gaminu ja ne tik su jautienos, bet ir su kalakutienos farsu. Vienas megstamiausiu patiekalu. Aciu Beata 🙂

  189. Jolita parašė:

    Siandien kepiau lazanija. vyras be galo skaniai kiso i pilva viska kas tik skanu buvo. receptas tikrai geras 😀

  190. GOLEM parašė:

    BEATA-as istikimas tavo gerbejas ir pasekejas!:-D

  191. indre parašė:

    Jusu lazanija nuostabi. jau ne viena syki kepiau. mano vyras labai labai isrankus maistui, taciau kai iskepu sia lazanija, praso vis dar pakartoti,

  192. agniete parašė:

    Sveika Beata, norėjau paklaust kokį padažą visad uždeda kavinėse tokį rausva ant lazanijos biski aštresnis kad būtų :))

    • Beata Nicholson parašė:

      oi aš tokių kavinių nežinau kur uždeda rausvą padažą aštresnį :)) kur pvz?? tokį deda?

      • Panele parašė:

        Yra teke ir man matyt ta rausva padaza, bet tose kavinese lazanija nebuna vietoje gaminama, ja atveza jau pagaminta ir tas padazas nera vertas demesio. O jei reikia pavyzdzio tai galiu viena zinoma pateikt 🙂 Cili picerija

  193. agniete parašė:

    Hmmm paskutinį kartą valgiau Jogailos g. Debut Cafe buvo nereali bet neisdrysau nueit pas šefą paklaust!
    Beje ten yra ir jaučio žandai taip pat kažkas nerealaus….rekomenduoju ;))

  194. terce parašė:

    Na, galu gale prisedau parasyt komentara, nes vis kazkaip norisi feedbackinti apie sia lazanija. Isties, ja pamego is 5 asmenu seimoje 4, mazoji niekad nesizavejo panasiais pateikalais, bet pamego mama, kuri apart barsciu sriubos nieko labai nedievina ir tevas, kuris apart vedaru ir bulviniu blynu taip pat nieko nemegsta. Sunus pamego taip pat. Ir man patinka!
    Is pradziu nesupratau, kodel taip ilgai reikia kaitinti farsa su visu misiniu, bet gaminant siandien tenka pripazint,kad idejus konserv.pomidorus, skystis isgaruoja, ir mase tampa skanesne.Dedant maziau kons.pomidoru anksciau kaitinau trumpiau,bet skonis jau nebe tas. Del balto padazo- jis daug maz gavosi visus kartus, man pasirode skaniausia,kai tik pradejus jam tirsteti, sutirsteja iki manu koses tirstumo, tada suberiu nemaza kruvele tarkuoto surio (rokiskio tiko), taigi mase gaunasi tirsta kaip manai ir tasi tasi, kad sunku atskirti su saukstu nuo bendros mases.Apskritai, gaminant visi 2 pag. elementai turi gautis skanus, ir farso misinys, ir padazas.Jei jie atskirai ragaujant skanus, tai ir lazanijoje bus skanus.Ir, zinoma dziugo suris ant virsaus.
    Apskritai, kas megsta picas, karstus sumustinius, makaronus su farsu- sis patiekalas bus kelias tobulumo link:) Universalu,ne per daug egzotiska, bet ir ne kaimiski makaronai su kiauliena. Tiesa sakant, naudojau kalakutienos farsa,kadangi versiena brangoka, i si patiekala farsas sueina kaip aliejus i kugeli.
    Kazkaip kazko norejosi dar-gal del to,kad megstu astru maista, o gal pats laikas nusipirkti gero vyno butelaiti salia lazanijos.Dekui Beatai uz recepta, visuomet googlinu Beatos receptu, kai nesinori rizikuoti savo laiku ir produktais!

  195. Paulius parašė:

    Gaminu jau 5 kartą, super receptas.

  196. Giedrė parašė:

    Pirmą kartą gyvenime gaminau lazaniją, pavyko fantastiškai!!! Dabar suprantu, kad buvo verta tobulo recepto lazanijos premjerai laukti tuos 29 metus 😀 AČIŪ!!

  197. Loreta parašė:

    Super!!!!! Kiek esu bandziusi tooookiooooos dar niekada nepavyko iskepti:) kepem su vienuolimeciu pagalbininku, tai sake darysim dar, o vyras nuo skardos negalejo atsitraukt:) dukra, kuri vis stengiasi maitintis sveikai liepe daugiau nekept, nes negali nevalgyti:) ziauriai skani!!!!!! Aciu aciu aciu:)

  198. Ingrida parašė:

    Žiauriai skanus. Net vyras valgė, kuris būdavo prieš lazanijas 😀

  199. Ramune parašė:

    rasote pakelis lazanijos lakstu:o kiek gramu,nes buna po 250gr ir po 500gr?

  200. klausimėlis :) parašė:

    Laba diena,
    Norėčiau pasiteirauti, kiek maždaug visa šita, pasakiškai skambanti, lazanija kainuoja?

    • Beata Nicholson parašė:

      Sveiki, na, tikrai neskaičiavau, nes pusė šių produktų yra „budintys“, t.y. – nuolat šaldytuve jų yra, juk neperkame po 2 svogūnus, saują sūrio ar 40 g sviesto, tai žinot…. O ir lazanijos lakštų yra skirtinga kaina, tas pats su visais kitais ingredientais. Tai žinote, kaina ta labai skirtinga gali gautis. Linkėjimai!

  201. Julijana parašė:

    Beatos visi receptai puikūs taip pat ir šis. Beata šaunuolė!♥♥♥

  202. Evelina parašė:

    Nuostabus receptas 🙂 vyras ir draugai liko sužavėti 🙂 ačiū.

  203. Matas parašė:

    As is Ispanijos parsiveziau slovikelije padaza lazanijai su farsu jo pavadinimas bolognaize
    ir viskas paviko puikiai tacaiu as suri ustarkavau paprastain bet suris yra is oskos pieno ir tikrai patariu pabandyti labai skanu. ir noriu paklausti kodel man tios ploksteles ar kaip jas pavadinti susiraite truputeli?

  204. Ieva parašė:

    Nežinau kodėl gavosi labai riebi… Tačiau nepaisant to buvo skanu…
    Ačiū Beata už recepta

  205. Simona parašė:

    Gaminu atejus sveciams ir niekada neprasaunu 🙂 skani puiki lazanija!

  206. Gerda parašė:

    Nerealiai SKANUUU!!!! gaminau karteli ir gaminsiu tikrai dar ne karta ! 🙂

  207. Sandra parašė:

    Skonis nepasakomas, taip paprasta padaryti ir sitaip beprotiskai skanu-aciu Beatai!

  208. Gintė parašė:

    Ačiū, kad Beata pasirūpinai tomis, kurios nelabai moka gaminti, su tavo pagalba tai daryti ne tik lengva, bet ir malonu ir dar labai dziugu, kad nera įmantrių ingredientų, viskas aišku ir paprasta:) o jei dar video yra tai iš vis pasaka!!!! AČIŪ:)✌️✌✌✌✌✌

  209. Simona parašė:

    Ačiū labai už nuostabų receptą! Kiek eksperimentavau (pridėjau pievagrybių, nededu saliero ir pan) tai viskas gaunasi super skaniai ir vienu gabaliuku neina apsiriboti :))!!!

  210. Viktorija parašė:

    Katik iskepiau sia lazanija, skonis nuostabus! tiesa pasakius, pirma karta pati kepiau lazanija ir, tikrai, pirmoji mintis sovusi – Beatos receptai! nenusivyliau, net pirstus laizau kaip skanu! Aciu 🙂

  211. Lina parašė:

    Miela Beata, as galima dėti tuną vietoj mėsos? Ar čia tinka? Dėkui.

  212. klaustukas parašė:

    Miela Beata, o kokias dalis jautienos ir versienos geriausia malti?

  213. Kristina parašė:

    oi, ir kodėl gi kraštai visi kieti? 🙁 pabandžiau neapvirti lakštų ir pasigailėjau. Ar bėda, kad blėkutė šiek tiek didesnė už pačią lazaniją? Ar dėl to? 🙁

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Kristina, čia skonio reikalas, kitiems labai patinka traškūs kraštai, o jie tokie, kad gal padažo nepateko, nes nebūtina tikrai apvirti, padažas ir kepimo laikas viską sustato į vietas. Ir žinoma, jei kepimo indas didesnis buvo, tai ir nubėgo padažas.

  214. violeta parašė:

    Man tai kaskokio padaziuko dar noretusi papildomai

  215. Elyte parašė:

    Nereali lazanija. Visi seimoj ja labai megsta. Nededu nei svoguno, nei saliero, nes ju nevalgau, bet gaunasi tobulai. Jei nenorite traskiu krasciuku, bekepant ipilkit vandens biski, taip jie sudreks ir bus minksti 🙂 visad taip darau jei padazo mazokai gaunasi. Lakstu niekad neapverdu.
    Aciu Beata!

  216. Ji parašė:

    Ką daryti sugadinau visą lazaniją 🙁 norėjau įdėti truputį čili pipiriukų, bet perdaug įdėjau ir dabar labai aštri, kai iškepė :'(

  217. Egle parašė:

    Zmogui kaip as, izengianciam I virtuve I 3 metus viena karta ir sugalvojus kanors tokio pasidaryt galbut reiketu detalesnio aprasymo, nes betroskindama ta farsa daugiau negu puse farso sudeginau. Tik apatiniam sluoksniui farso uzteko ir kiti sluoksniai buvo su kalakutienos desrelem 🙂 va tau ir lazanija. Dabar nerimastingai idomu kas gausis istraukus is orkaites. Nors besamelio padazas gavosi liuks… farso gaila… 🙁 kita karta zinosiu.

  218. Ji parašė:

    Upsi! Ant balto padažo iš karto uždėjom sūrį kiek tada kepti orkaitėje?

  219. Vida parašė:

    Noriu taves Beata paklausti , aš gyvenu uk ir pas mane orkaite su skaičiais nuo 1 iki 9 kaip tikslei sužinoti kokia orkaites temperatūra? Ačiū

  220. Viola parašė:

    Šiandien ir mes apturėjom Garfildo vakarienę 😉 turėjau 1kg kiaulienos faršo, daug saliero, vieną vienintelį svogūną, tad dėjau šaldytų porų, daug naminio uncle bens ir naminio Beatos pomidorų padažo, ai dar į troškinamą faršą 3 didelius kubelius šaldytos moliūgo tyrės, padažas irgi su korekcijom, kadangi pieno kiek reikia neturėjau, tai dalį pieno keičiau grietinele-na viskas lyg ir pagal receptą, bet su savom korekcijom. Lazanija gavosi nuo kiaulienos šiek tiek rieboka, bet dukra su vyru gyrė. Dar nekartą darysim, o ir laiko nedaug užima paruošimas-man tai svarbiausia. Ačiū Beata už idėjas

  221. Žydrūnė parašė:

    Sveiki šeimininkai. labai reikia jūsų patarimo- žadu ruošti šį nuostabų patiekalų, tačiau truputėlš prisibijau, kadangi bute orkaitė senovinė (dega apačioj ugnis) tai bijau kad apačia sudegs o viršutiniai lakštai neiškeps. gal vis dėl to apsivirti juos, ir orkaitėj tik kokį pusę valandos pakaitint?

  222. Vilija parašė:

    Jau keletą kartų dariau šią lazanija.Ir pagal kitokį receptą nedarysiu,nes šis receptas idealus.Aciu labai kad jus esate Beata,ir mums palengvinate darbą virtuvėje.Nes šiais laikais lietuviškoje virtuvėje labai nepaeksperementuosi su patiekalais,nes lietuvoje maistas tikrai brangus ir nesinorėtų vienos vakarienės ar pietų kurios vertė 15 e iskratyri į siykledežę.O čia atsivertei receptuka,viskas gražiai surašyti,dar komentarą būtinai pasiskaitau ir tada darau.Aciū

  223. Vilte parašė:

    Sveiki. Seniai kepu lazaniją ir noriu pasidalinti patirtimi kaip darau aš – niekada nekepinu faršo, patroškinu tik daržoves su kuriomis maišysiu faršą ir viską sumaišau su žaliu faršu- taip man niekada lazanija nesigauna per skysta. Kartą bandžiau su troškinto faršo padažu ir man taip nepatiko kaip dedant žalią. Beje, pasakysiu jog ir pirmą sluoksnį dedu ne mėsos, o lakštų (lakštus naudoju visada neapvirtus)- viskas gaunasi puikiai, lakštai nebūna nei kieti, nei pridegę, lazanija labai skani. Bet čia tik mano nuomonė kuria norėjau pasidalinti su tais kuriems iškylą įvairių klausimų, gal kam padės :). Skanaus :)! Ir sėkmės gaminant :).
    P.S. labai puikūs ir skanūs Beatos receptai- ne vieną bandžiau ir dar bandysiu 🙂

  224. Egle parašė:

    Labai aciu uz recepta! Pries menesi isbandziau, ir stai kepu jau trecia karta 🙂 siaip gaminti man ne kaip sekasi, bet sita laznija puikiai pavyksta. Drauges vaisinau, isgyre 🙂

  225. Renata parašė:

    Ačiū, Beata, už receptą, lazaniją kepiau pirmą kartą, tačiau viskas gavosi tobulai, vyras sakė, kad skanesnės lazanijos nėra valgęs 🙂

  226. Enrika:) parašė:

    Žadu bandyti receptą, bet norėtųsi ir pagal video. Kur galima jį rasti?:)

  227. Judita parašė:

    sveiki,
    Klausimas del tu lazanijos lakstu. Negaminau pagal jusu recepta kol kas 🙂 tai si karta gaminsiu. Klausimas del tu lakstu ar tikrai nereikia siek tiek pavirti. Nes kiek esu gaminusi su nevirtais lakstais tai vis del to krastai visad gaunasi kieti. O pavirus gaunasi tobulai. Jei pavirus lakstus, tada gal nereiktu kepti 50 min gal uztektu 30 min, nes visgi mesa issitroskinusi. Aciu 🙂

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Judita, aš tikrai neverdu, svarbiausia užtektinai padažo ir kad padažas šlapesnis būtų, pirmiausia dėkite padažo į kepimo indą, tada lakštus ir vėl padažo. Sėkmės

  228. Maks parašė:

    Iš kur jūs esat žmonės? Iš kokių kaimų? Beata iš kur gavai toki lazanijos receptą?

  229. Elena parašė:

    Sveiki, Beata,

    ar naudojate saliero lapkotį ar šaknį? Ir jei lapokotį, tai kiek tų kotelių? Iš anksto dėkoju už atsakymą. 🙂

  230. Liepa parašė:

    Beata, ar pašaudama lazaniją į orkaitę uždengiate ją folija?

  231. Indrė parašė:

    Tai lakštai vietomis kieti, tai mėsytė sausa ar skonio mažai…
    O čia – puikiai! Jaučiuosi, beveik, kaip virtuvės šefe 😉

    AČIŪ!

    P.S. Būtinai pabandysiu dar daugiau Beatos receptų! Skamba skaniai, o taip pat pavyksta ir pagaminti.

  232. Eglė parašė:

    Sveiki, norėčiau pasigaminti šiandien šį skanumyną, norėjau pasiteirauti ar galima būtų fermentinį sūrį keisti į mocarela? ačiū:)

  233. Gintare parašė:

    Pirma karta gaminau lazanija, ir pavyko! Nerealiai skaniai gavosi! Saliero neturejau, tad itarkavau viena cukinija! Aciu! Puikus receptas 😉

  234. Edgaras parašė:

    Naudojau tik beatos „daržo choras“ vietoj pomidoeu + pure. Nuos-ta-bu. Ir mesa tik jautiena 🙂 valgem, persivalgem ir dar valgem

  235. Edgaras parašė:

    Naudojau tik beatos „daržo choras“ vietoj pomidoru + pure. Nuos-ta-bu. Ir mesa tik jautiena 🙂 valgem, persivalgem ir dar valgem

  236. Mart parašė:

    Sveiki. Ar galima kepti konvekcineje krosneleje? Dekoju.

  237. sandra parašė:

    Laba vakara ar vietoj pieno galim nudoti grietinele

  238. Dominyk parašė:

    Sveiki, niekada nerašau komentarų po receptais, tačiau ši lazanija TOBULA!!! Pirmą kartą kai pagaminau, negalėjome sustoti valgyti. Tikrai skani lazanija. Kiek esu gaminęs tai vienintelis toks receptas, vienintelė tokia tobula lazanija. Ačiū Beata už nuostabų receptą!

  239. Greta parašė:

    Sveiki,
    šį receptą naudoju jau kelis metus, esu pati 18-os metų, tad maistą gaminu retai, bet kai netingiu ir iškepu šią lazaniją, visiems tik seilės tįsta!
    Tai puikiausia daržovių, mėsos, prieskonių ir makaronų simfonija. Kartą pusseserei dariau veganišką versiją, ir gavosi taip pat skaniai.

  240. Andrius parašė:

    Nezinau… Viska sekiau pagal receptura, ingridientus tiksliai matavau, taciau gavosi kazkas nevalgomo, 7aisku, galetu buti blogiau, taciau beatos receptu nebenaudosiu. 7/10

  241. Ingrida parašė:

    Susibegom trys drauges ir ememes misija LAZANIJA. Viska darem papunkciui ,aisku lazanijos lakstus dejom nevirtus,bet su tokia baime ar nebus jie kieti ? Ar uzteks dregmes ? Bet darem kaip parasyta. Ir vualia gardumelus jau po 2 h garavo musu lekstese 🙂 aciu uz super recepta 🙂

  242. As parašė:

    Laba diena,o jei viska susitroskinciau,susisloksniuociau is anksto,o sauciau orkaiten tik sveciams esant kelyje i svecius,nes pirma karta gaminant bijau nesusiorganizuoti laiko-ar tai nepakenktu skoniui? Ar ruosini laikyti reiktu saldytuve? Labai aciu uz atsakyma

  243. Viktoras parašė:

    Ačū už recepta

  244. Neringa parašė:

    Kai tik gaminu lazaniją (o gaminu ją dažnai,nes vyras labai mėgsta ),tai visada pagal šį Beatos receptą! Visada gaunasi laaaaaabai skani!
    Išbandykite – nepasigailėsite

  245. Vilija parašė:

    Pirma karta gaminu lazanija ir pagal jusu receptuka yra keli neaiskumai:
    1. koks lazanijos lakstu kiekis?
    2. produktu sarase pamidorai savo sultyse, o toliau jau minite pamidoru tyre,,,? sublendinti viska,,,?
    3.kokio dydzio skarda rekomenduojate? matmenys?
    ACIU

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Vilija, lazanijos lakštų susinaudoja visad skirtingai, priklauso nuo kepimo indo, kuriame sluoksniuojate, tačiau tikrai ne mažiau nei 6-8 lakštai susinaudoje. Naudoju konservuotus pomidorus savo sultyse ir juos sutrinu blenderiu, arba kai troškinate keptuvėje daržoves, mėsą, tai ir menteles paspaudus susitrinka pomidorai. O skardą imkite didesnę, keramikinę ar metalinę, kokią turite, jei matote kad labai greit užsipildo per du sluoksnius, tai dar dėkite į kitą skardą, kad per kraštus jau neišbėgtų lazanija visa. O šiap gaminkite, bus taip skanu.

  246. Diana parašė:

    Labai skanu!
    Ačiū Beatą už receptą ❤️

  247. Laima parašė:

    Iki šiol dar neteko pagaminti lazanijos, kuria būčiau visiškai patenkinta. Nuostabus receptas, sužavėti ir apsivalgę 🙂 Būtinai kartosim ateityje. Ačiū 🙂

  248. ZOOTROPOLIS parašė:

    dievinu sita lazanija

  249. Rokas parašė:

    Pats mėgstamiausiss
    Man šitas patiekalas
    Lazanija

  250. Brigita parašė:

    Aš esu 9 metų mergaitė.mes kol buvome Norvegijoje gaminomės nebetkokią bet jūsų recepto Lazanija man ji labai patiko prisivalgiau tiek daug kad net mama sakė kad esu GARFILDASAČIŪ

  251. Lina Mocke parašė:

    Noreciau naudoti sviezius lakstus. Gal turit kokiu apie tai pastebejimus?

  252. Ugnius parašė:

    Labai skanu, Ačiū, labai patiko ir nuostabų…

  253. Rita parašė:

    ačiū už puikų receptą, tačiau dar labiau už idėją, už įkvėpimą, nes sunkiai gaminu taip, kaip nurodyta, vis improvizuoju.. Ne iš mandrumo, bet pagal aplinkybes sukuosi…tai noriu pasidalinti, kad vietoj blenderiuotų pomidorų pagal receptą puikiai tiko Beatos pomidorų padažas(jau pagal tikslų receptą pagamintas vasarą iš savo darže augintų pomidorų)faršas tik kiaulienos. Skonis gavosi puikus, vaizdas taip pat.

  254. Ieva parašė:

    Labai patiko. Gana ilgas gaminimo procesas, tad pasiruoškite užtrukti 🙂

  255. Jolanta parašė:

    O kiek to sūrio reikia ,niekur neradau?

  256. Elmira parašė:

    Sveiki, jei norėčiau paruošti šią lazaniją ir pasidėti į šaldymo kamerą, kad kitąkart greit iškepti, ar viską daryti taip pat? Kaip kepti ištraukus šaldytą? O gal nerekomenduojate šaldyti? Ačiū

    • Beata Nicholson parašė:

      Elmira, jei didelę lazaniją užšaldysite, reikės per naktį ją atitirpinti, nes kitaip nepavyks iškepti tolygiai. Jei norite kepti iš karto, geriau padalinkite ją į mažesnes porcijas.

  257. Aurelija parašė:

    Dabar gaminu jūsų lazaniją ir man iškilo klausimas. O tai kokio dydžio turėtų būti morkos ir tie svogūnais, kad daržovių nebūtų per daug, arba per mažai. Beje, aš morkas tarkavau ir saliero nedėjau, nes jo nemėgstu.

    • Inga parašė:

      Man irgi tas pats klausimas iškilo kai pasiėmiau 2 ūkininnko morkas ir supratau, kad tai sudarys pusę lazanijos 😀 Su svogūnais tas pats. Praverstų įvardinimas gramais 😀

      • Beata Nicholson parašė:

        Kepinant daržoves iš jų išgaruoja nemažai vandens, todėl tūris gerokai sumažėja. Na tikrai nemanau, kad būtina sverti kiekvieną daržovę gaminant namuose.. Svarbiausia pasikliauti sveiku protu, nuojauta ir, aišku, savo skoniu!

  258. Aurelija parašė:

    Beje, kaip gali viskas troškintis be vandens? Viskas svyla

    • Beata Nicholson parašė:

      Miela Aurelija, jei puods svyla, tai reiktų pareguliuoti kaitrą, kad pernelyg stipriai nekaistų. Arba paieškoti storadugnio rimto puodo, kuris geriau paskisrtytų tą kaitrą. O šiaip troškinimuisi pilniausiai užtenka drėgmės nuo konservuotų pomidorų.

  259. Sigita parašė:

    Pati skaniausia lazanija,ačiū Beatai už nuostabų receptą

  260. Viktorija parašė:

    Tobula lazanija, siūlau visiems išbandyti!
    Tik dėčiau pirma bešamelį, tada lakštą ir faršą, nes faršas nubyra norint išimti iš kepimo indo.

  261. The Who parašė:

    Super… Tik siūlau prieš kepant mėsą susipjaustyti svogūnus ir susitarkuoti morkas taip mažiau apsikrauna stalviršis indais. Taippat pats dedu šviežių bazilikų ir česnako. O dėl baltojo padažo siūlau vietoj to, kad piena piltumėte pamažu daryti taip : ipilam šiektiek išmaišom tada vėl ipilam išmaišom ir t.t. Taip darant bent jau aš niekad nesu susidūręs su gumulais miltų.

  262. Viktorija parašė:

    Puikus receptas. Gramais nieko nesvėriau, dėjau iš akies, bet laikiausi proporcijų pagal receptą. Gavosi labai skani lazanija. Dariau antrą kartą pg šį receptą.

  263. Asta parašė:

    Dariau pirma karta,valge visa seima,penki,ausys raitesi.Aciu Beata.

  264. Rūta parašė:

    Labai paprastas ir skanus receptas. AČIŪ!

  265. Urtė parašė:

    Jau N kartų pagal šį receptą gaminu ir visada begalo skaniai gaunasi!
    Vieninteli ką keičiu tai dedu 3 morkas ir kartais nededu saliero, ir tomatus ne iš skardinės, o šviežius nupilu verdančiu vandeniu, nulupu ir supjaustau, šviežiau skaniau.
    O baltam padažui naudoju ghee sviestą taip pat teko mėginti ir su pilno grūdo miltais, visada puikiai gaunasi.
    Ačiū už nuostabų receptą!

  266. Anonimas parašė:

    Geriausias bešamelio padažas. Mano mama pasakė, kad skanesnio nėra ragavusi!

  267. Viktorija parašė:

    Labai skani Lazanija ir visada puikiai pavyksta Beatos receptai tiesiog fantastiški

  268. Loreta parašė:

    Jau ne vienerius metus gaminu būtent pagal šį receptą. Asmeniškai man – pati skaniausia lazanija, taip pat visuomet sulaukiu pagyrų ir iš jos valgytojų. Ačiū Beatai 🙂

  269. Sefas parašė:

    patiko receptas, bet temperatura siek tiek per auksta( ir su vejeliu ir be vejelio) 8/10. Skonis geras, bet truksta prieskoniu. Suvalkijoj tai butu preska lazanija. Linkejimai Beatai!

  270. Tatjana parašė:

    Yra alergija salierui. Ką naudoti vietoje jo? Ar išvis jo galima nedėti? Ačiū už atsakymą.

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.