Šis patiekalas – tai lazanijos pasimatymas su varškės apkepu. Nors yra makaronų lakštų, tarp jų suguldyti moliūgų ir varškės sluoksniai puikiai draugauja! Bet man didžiausias atradimas šiame patiekale bešamelio padažas su… DVARO kastiniu!
Pirmą kartą pabandžiau ir likau nustebusi, kiek daug gero turtingo skonio lazanijai suteikia kastinys.
Ši lazanija švelni ir jauki – pamatysit, kaip patiks net vaikams. Puikiai tiks, kai pabos valgyti mėsiškus patiekalus, tad būtinai įsitraukite į bemėsio pirmadienio meniu.
Gaminame:
Labai patiko receptas, tik as i varske idedu cesnako ir druskos, tai labai skaniai gaunasi
Labai skanu. Tik patariu (pasiskaicius ivairiuose forumuose) suri naudoti stipresnio skonio, koki parmezanini. Ji maisiau su mozarella. Tobulas variantas.